מסעדות ובתי קפה שמקבלים כלבים בברכה

xslf

New member
לפי מה שאני יודעת, משרד הבריאות מגביל

כניסה של כלבים שאינם כלבי נחייה למקומות עם מזון, כך שהבעלים של מקומות עלולים להסתבך.

מהנסיון שלי, במקומות הבודדים שנכנסתי עם הכלבים פנימה, הם מאפשרים זאת רק לכלבים שמגיעים באופן קבוע, והם יודעים שהכלבים מתנהגים כמו שצריך ולא עושים צרות.

אני יכולה להמליץ

על מקום מאד נחמד בשוק הכרמל, שמקבל כלבים בשימחה , בפנים, וגם טעים מאד שם . אנו באים לשם מדי פעם בימי שישי.
נקרא "המקום של ענת". נמצא ברחוב מאונך לרחוב הראשי של השוק בסוף השוק, רחוב אחד לפני החניון הגדול של כרמלית.

עמית184

New member
שוק הכרמל עם הכלב, בדיוק הזכרתי את זה למעלה

כיף גדול! (ובאופן מפתיע אף אחד לא מפחד, אף אחד לא סולד).

אני חושב שאני יודע על איזה מקום את מדברת, זה מקום כזה עם אוכל ביתי כמדומני, די באמצע השוק, אולי לקראת הסוף, על פינת רחוב קטן שמוביל לנחלת בנימין. (הבעיה היחידה שלי שם זה החתולים ששורצים שם מסביב שמטריפים את טומי).

לא בדיוק

המקום הוא בכתובת סמטת הכרמל 23. זה רחוב קטן שמוביל לרח' הכובשים ביציאה מהשוק למטה(בדיוק הפוך מנחלת בנימין)
אוכל ביתי מבושל, תימני. ממולאים וכאלה.
מגיע לה שיבואו אליה בגלל יחס שלה לכלבים.
כששאלתי בפעם הראשונה האם מותר להיכנס עם כלב, אמרה, אנחנו מקבלים באהבה כל כלב.
וזה כלב גדול (אבל לא שחור כמו שלך
)
נו, אז מגיע לה ?

איך שכחתי!

מקום אהוב עלי - בודהה בורגר ביהודה הלוי.
מסעדונת טבעונית-צמחונית. כלבים מתקבלים בברכה ולא רק זה - מקבלים צלוחית של עוגיות לכלבים שהם בעצמם עושים. אפשר לקנות במקום עוגיות לכלבים.
חוץ מזה, אם עושים שם כרטיס חבר - מקבלים הנחה שהולכת כתרומה לתנו לחיות לחיות.
גם להם מגיע שיבואו. גם בגלל קונספט של המקום.
ביום שישי יש בראנץ שווה ביותר.

Yukita

Active member
מנהל
יכולה להוסיף שגם בירושלים

בדרך כלל בחוץ אין בעיה ויש גם המגדילים ראש והמביאים מיוזמתם כלי מים לכלב. הבעיה היא ישיבה בפנים - ויש לכך שתי סיבות, לא רק הנחיות משרד הבריאות אלא גם ההתחשבות ביושבים אחרים בבית הקפה. אני מקבלת את זה בהבנה, בכל זאת יש אנשים שלא נעים להם, שהם אלרגיים, או שמפחדים, ואני לא מתכוונת להבריח אותם...

למרות שהייתי שמחה מאוד לשבת בפנים בחורף הירושלמי הקר...

עמית184

New member
אגב דיזנגוף סנטר - הקניון היחיד בארץ שעורך

בתחומו ימי אימוץ המוניים לכלבים חסרי בית.

ובהתנדבות. (קשה לי להאמין שמשלמים להנהלת הקניון על זה).

ביום שישי הקרוב, 22 בפברואר, ערב פורים, ייערך בקניון דיזנגוף סנטר יום אימוץ פורימי מיוחד של עמותת צער בעלי חיים רמת גן. יהיה שמח.

ובאמת כל הכבוד להנהלת הקניון שמקבלת בברכה אירועים כלביים כאלה. על אף הפיפי, והקקי, והנביחות, וה"לכלוך", והשערות, וה"כלבים שהם בלי מחסום", וה"קונים מפחדים!", ואפילו לא מדובר בכלבים פרטיים של מישהו או בכלבים של קונים. מדובר בכלבים חסרי בית. וכל זה ביום הכי עמוס בסנטר בכל השבוע, יום שישי, יום עמוס והומה אדם וילדים, אולי אפילו ביום הכי עמוס והומה אדם וילדים בכל השנה - ערב פורים! המוני ילדים בתחפושות צובאים את הקניון, והנהלת הקניון לא מפחדת, לא נרתעת ולא מתקרנפת. אתם יכולים להעלות על הדעת עוד קניון בארץ שמקיים בתחומו ימי אימוץ המוניים לכלבים? ושמאפשרת גם לכלבים מבחוץ לבוא ולהשתתף? ועוד בפורים?!

שאפו ענק! עצום!

לא מדוייק

זוארץ ערכו יום אימוץ עם הכלבים שבצל בקניון ערים בכפר סבא (איפשהו שם באמצע ינואר). זה קניון פתוח, למי שלא מכיר, סוג של רחוב מובנה בשתי כמות, אם אני לא טועה, כך שאולי כלבים מסתובבים שם כבשיגרה (לא בדקתי)
ואתמול היתה תערוכה ביזארית (ככה שמעתי) של כלבים בקניון שרונים בהוד השרון..
כשהקניונים רואים בכלבים עידוד למכירות, הם יסכימו להכניסם, בשיגרה, קצת הרבה פחות.
ואולי זה פתח לבאות..

עמית184

New member
א. דיזנגוף סנטר איננו קניון פתוח, ויש הבדל.

ב. יש גם הבדל בין תערוכת כלבים, שבה הכלבים אולי אינם באים במגע בלתי אמצעי עם הציבור הרחב, ובכלל זה ילדים שניגשים ללטף, להציק, לגעת, למשש. בתערוכת כלבים, הכלבים מן הסתם יושבים בצד, הרחק מן הקהל, אולי בכלובי נסיעות. ביום אימוץ הכלבים בתוך הקהל. כולל הפיפי, ה"לכלוך" ה"סכנה כלב!" וכל מה שכרוך בזה.

לגבי הסיפא והקניונים האחרים בארץ - הלוואי! אולי זה סימן לבאות. בוודאי ככל שירבו כך ייטב. ועדיין דיזנגוף סנטר הוא החלוץ בגישה הזאת (אפילו שמדובר בגישה שיווקית לעידוד מכירות, בכל זאת - זו לא גישה רווחת במקומותינו, וזו בוודאי גישה בריאה ונכונה, לדעתי).

ויקי123

New member
גם אצלנו במודיעין

היה יום אימוץ בתוך קניון. זה היה די סיוט למען האמת... מעדיפה ימי אימוץ עם קצת מרחב ואויר לנשימה.

עוד לא מדוייק אחד...

נהריה אוהבת חיות מקיימת ימי אימוץ לסירוגין
פעם בכלביית גשר הזיו, ופעם בקניון נהריה, שקצת "מאמץ" את העמותה.

בשבת הקרובה יום האימוץ יהיה בכלביית גשר הזיו.

עמית184

New member
כל הכבוד!

שמח להיווכח בעוד הרבה "לא מדוייקים" כאלה.
כן יירבו!

רוניק77

New member
יש את האתר הזה שנקרא - דוג פרנדלי

ובו יש רשימות של מקומות ידידותיים לכלבים בכל הארץ. נדמה לי שזה מידע שמוכנס לשם ע"י הגולשים , בעלי הכלבים.

למעלה