מסעדות השנה עפ"י NRG

s0sem1

New member
שני דברים ששעשעו אותי

א. לגבי ננה בר - "...לא רק השילוב עם הברווז בירווז את עורנו, אלא גם ההגשה המקורית - בתוך צנצנת שקופה..." ב. לגבי בניולה - "הצרפתית של השנה" - לא הייתי אז אני לא שופט, אבל המסעדה פתוחה יומיים וחצי בערך.. יש בזה משהו שלא מסתדר תפיסתית..

מיתר44

New member
אוכל פתיתים - ונהנה!

איך שאמרה לי מאיה הנכדה בת השלוש: אוהבת פתיתים יותר מכל מאכל אחר. במילים אחרות: עם רשימה כזו - באמת ראוי לי לסעוד בבית, גם פתיתים אך לא רק. ועוד משהו: נראה לי שבנוסף למסעדות יסגרו גם עיתונים...

amirhir

New member
באמת קצת הזוי

ולו רק בגלל הדיבורים על חורבן כלכלי. אני לא מסכים כמעט עם כלום ברשימה, למעט אולי לגבי בניולה. לא אכלתי שם אבל אם אכן מדובר במסעדה צרפתית היא יכולה להתברג למקום הראשון בקלות עקב חוסר תחרות

קינוח על חשבון הבית הוא אכן מאפיין חובה של

מסעדה טובה. שמעתי שיש מסעדות כאלה בגהה, באברבנאל ובשלוותא. רשימה ביזארית ומאמר הזוי.

incognito1980

New member
מה ההערה הזו אמורה להביע?

מה בכלל הקשר למוסדות שהזכרת? אין מסעדות כאלה בבתי חולים אחרים, לצורך העניין?

ככה זה עם "מבקר" שלא משלם על הארוחות שלו

אלא אוכל במקרים רבים על חשבון משרדי היח"צ של המסעדות בתור מוזמן של המקום. לא מפתיע שככה ניראה סיכום השנה שלו

pix37

New member
הכוונה כמובן ל- PLACEMATS

התחתיות שמניחים עליהן את הצלחת. בישראל זה מוכר בעיקר במסעדות מזרחיות שזו חתיכת הנייר בגודל A3 המונחת לפני כל סועד עליה עורכים את כלי האוכל. באנגליה - נהוג לאכול על תחתיות כאלה מפלסטיק - את הארוחות בבית.

passioneta

New member
אני יודעת מה זה

גרתי באנגליה כשהייתי בת 3... זו היתה שאלה רטורית. אבל תודה על התשובה.

יחצנות שקופה

בלי המזללה? בלי אדורה? בלי מסה? בלי טוטו? דווקא חשבתי שאלון צרפתי הוגן. מסתבר שגם הוא נלכד במלכודת הדבש של היחצנים...

דבר אחד כן נכון...

"השקד" אחלה מסעדה. דגים באיכות גבוהה והמון סלטים טובים.

נחשונת

New member
עוד דבר מאד נכון

מסעדת שה קורין שנתבררה לי כביקור בקטן בבלגיה.

למעלה