מסעדות בקיסריה

קרמבו341

New member
מסעדות בקיסריה

שלום לכולם,
לרגל חגיגות יום הולדת הוחלט לקפוץ לקיסריה לטיול קצר וארוחה. אשמח מאד אם למישהו יש המלצה למקום נחמד שיכול להתאים למשפחה מורחבת (10 אנשים, חלקם ילדים).
אני לא מכירה אף מקום בקיסריה, חוץ מסזרינה שנסגרה כמובן והלנה בנמל ששמעתי עליה דברים לא טובים.
לא מדובר בפודיז גדולים, רק מחפשים מקום נעים עם אוכל לא רע.
תודה מראש וחג שמח.

קרמבו341

New member
העובדה שאין תגובות מעידה על כך שאין בקיסריה מקומות סבירים?

או שפשוט אין הרבה טראפיק בפורום?
שואלת ברצינות, אין שום מקום נורמלי באיזור או בקיסריה עצמה? חג שמח :)

salo22

New member
סורי, לא מכיר

תמיד כשיצא להיות בקיסריה השתדלתי לא לאכול בה. אני חושב שגם בסביבה - בנימינה, פרדס חנה וכרכור, קשה לי למצוא מסעדה שממש אפשר "בפה מלא" להמליץ עליה.

קרמבו341

New member
תודה, הבנתי כבר שאין לי מה לצפות לארוחה משובחת

היות וזה המיקום שהוחלט עליו, מקווה ליפול על מקום סביר עם נוף נחמד.

kr21

New member
שבתאי Pizza & Beer באיזור התעשיה בקיסריה

היינו ביומולדת לפני כשבועיים. אווירה טובה, פיצות מצויין, סלטים לא רעים ובירות.
בהחלט לא גורמה אבל נחמד מאוד ולדעתי מתאים לאירוע יום הולדת

החתולית

New member
על הלנה שמעתי דברים לכאן ולכאן

היו כאלה שנהנו מאד והיו אחרים שנהנו פחות.
&nbsp
שבתאי תמיד מתאימה למשפחות, במיוחד כאלה שאוהבות פיצה :)

קרמבו341

New member
תודה.

נראה לי שהסיכון של נפילה הופך את המחירים של הלנה ללא כל כך כדאיים, אבל אעביר את המידע, תודה.

Histoplasmosis

New member
אני מהאיזור במקור , אנסה לעזור

לצערי קיסריה היא לא מקום לאכול בו.
בנמל יש את הלנה והצלבנים. בהלנה הייתי מספר פעמים, תמיד היה דיי יקר ביחס לתמורה אבל לפחות היה טעים, חוץ מהפעם האחרונה לפני כחצי שעה שהיה די גרוע.
במחלף קיסריה בתחנת הדלק יש את אג׳נדה- מסעדה/בית קפה עם תפריט רחב, סטנדרטי אך דיי נחמד. לא ציינת מתי הטיול אז רק אומר שכשר. בצמוד נמצאת מסעדת סושי מינאטו- סושי טוב וטעים, איכותי באופן כללי ובטח יחסית לאיזור.
באור עקיבא- במרכז המסחרי נמצאת בו חמו, קצביה ומסעדת בשרים בסגנון מזרחי עם סלטים לפתיחה וקוסקוס כלול במחיר. טובה מאוד לז׳אנר במיוחד הבשרים. שוב, כשר.
כל המקומות נעימים ומתאימים לילדים.

אם תרצי המלצות למקומות מעט רחוקים יותר אשמח לכתוב.
חג שמח.

קרמבו341

New member
תודה רבה על התגובה, מכירה את ״פורט קפה״ או ״לימאני״?

אני מניחה שאלה סתם מלכודות תיירים, אבל אולי יש לך מושג אם האוכל שם סביר?
שוב תודה על כל המידע וחג שמח.

Histoplasmosis

New member
מכיר, אני זכר :)

את פורט קפה אני מכיר. נמצא סמוך להלנה בנמל.
האמת שבדיוק שתיתי שם קפה בשישי שעבר. מקום נחמד לשתות משהו על הים, לא אכלתי שם מעולם אבל ההרגשה שלי שזה מיועד בעיקר לתיירים (כשהייתי היתה קבוצה גדולה של תיירים ממדינה אפריקנית כלשהי, בהחלט לא שגרתי ודי נחמד). המחירים לא נמוכים וכוללים את פקטור הנוף.
שורה תחתונה אישית הייתי יושב שם לשתות קפה או בירה אבל יש אופציות טובות יותר לאכול.

עוד הצעות:
באיזור התעשיה של קיסריה:
- שבתאי: פיצות פסטות וסלטים. מסעדה משפחתית לא רעה. אני פחות אהבתי אבל אבל יש לה שם טוב באיזור.
- קואיה: מסעדת המבורגרים וותיקה, שהתחילה טוב או אפילו טוב מאוד ואז הפכה כשרה וקצת הדרדרה. עדין מקום ראוי לאיזור.
- אוונגארד: הסניף של המסעדה מת"א. הייתי פעם אחת לפני מספר חודשים. היה רע. ואני סלחן יחסית באופן כללי.
במרחק רבע שעה נסיעה בזכרון נמצאים דוריס קצבים, מסעדת בשר שפתחה מסעדת אחות שמגישה כריכים אימתניים של בשר ממעשנה. המחירים סבירים מאוד (סביב 50 ש"ח לכריך, ציפס ושתיה).
בנוסף לידה נמצאת בורגר סאלון, שאם המבורגר באיזור אז שם.
מקווה שעזרתי

Histoplasmosis

New member
אה... ומעולם לא שמעתי על לימאני.

יש בנמל עוד איזה מקום או שניים, יכול להיות שאחד מהם זה לימאני. בכל אופן אם כן, הוא לא על קו החוף, כך שאם כבר נמל אז לפחות שזה יהיה עם נוף לים :)

החתולית

New member
מקווה שתמצאו מקום שיהיה מוצלח לכם

ושתחזרי לספר לנו איך היה

dror2311

New member
היינו בקיץ בהלנה

היתה ארוחה טובה למדי, לא מסעירה, אבל בהחלט טובה

למעלה