מסעדות בצפון

מסעדות בצפון

מסעדות בצפון --------- לכל הרוקדים באשר הם שלום, לידיעתכם כי ניפתחו מס' מסעדות באיזור הצפון המשלבות גם ריקודי עם. מדוע לא מופיעות מסעדות אלו באינדקס מסעדות של דפי זהב?? אז אם במקרה הזדמנתם לאיזור הצפון ואתם אכן רעבים תוכלו במחיר סימלי של 22 ש"ח למלא את הבטן וזאת גם אם אין לכם שום קשר לריקודי העם !!!. התפריט הינו עשיר במיוחד, אפשר גם להביא את הילדים וקרובי משפחה והחגיגה בעיצומה. להלן פירוט המסעדות המובילות : 1. קיבוץ אלונים(תפריט עשיר במיוחד)-המסעדן זאב ניסים 2. קיבוץ כברי(תפריט מרוקאי),המסעדן יוסי פרץ. 3.חדש בחיק הטבע- משגב-נפתח השבוע(התפריט עדיין ניסיוני).המסעדן ירון כרמל. 4.קיבוץ עברון(בעיקר גבינות ושתייה) המסעדן חיים מלשטיין. 5.קיבוץ כפר מסריק-דוגמאות מזון בלבד המסעדן אבי אמסלם. 6.בית הלוחם חיפה-תפריט לא יקר נקנה במדידה לקשישים בלבד. המסעדן מאיר אמסלם. אזרחי ישראל היקרים, סעו ברחבי הארץ , טיילו ואיכלו כאוות נפשכים ואל תישכחו לתת טיפ. ושוב!!! אינכם צריכים לדעת לרקוד ריקודי עם, אז בואו בהמוניכם מי אמר שרק נופי הצפון הם יפים ? בתיאבון

עוז 2002

New member
על מה האירוניה?

האם נדמה לי ששמעתי אירוניה? אם כן אני לא מבין למה: במקום לומר תודה ולפרגן למרקידים בצפון אתה מלגלג? אצלנו בת"א ובירושלים גובים 25 ש"ח ולפעמים קיימת פינת קפה דלוח. אבל באמת, אולי תסביר לי למה זה מפריע לך. פשוט כדי שאבין את הצד שלך.

../images/Emo174.gifהצפון - מקור לקנאה !

אני מקנא בכם תושבי הצפון. יש לכם נופים נפלאים, יש לכם אויר פסגות מצויין, יש לכם את החרמון המושלג בדצמבר, יש לכם את הירמוך, את הסחנה, את הירדן, את הכנרת השופעת, ועכשיו יש לכם גם מסעדות טובות, מסעדנים מעולים ובמחירי מציאה. ואנו המסכנים, גרים בצפיפות בגוש דן, בין גדרה לחדרה, סובלים מפיח וזיהום סביבתי, הרקדות מלאות וצפופות שבהם נותנים לנו בקושי מים קרים, שכדי לקבל אותן צריכים ללחוץ על ה"קולר" החלוד שבירכתי האולם. ולכם יש גם את "הרקדן האוכל" שבא לדווח לנו רק בשביל שנקנא - אפשר להתפוצץ מקנאה. בתאבון לאנשי הצפון. דבל'ה.

ארוחת ערב רק ב-10 ש"ח + הרקדה

היום הייתה לנו ארוחת ערב בקיבוץ כפר מסריק + הרקדה רק ב-10 ש"ח מאחר ולא היו מזגנים עובדים באולם ובגלל החום המרקיד הודיע כי הוא מוזיל את הכניסה במקום 22 ש"ח רק ל-10 ש"ח. תאמינו לי שווה ! גם ארוחת ערב גבינות יין בגטים סלטים ושתייה וגם הרקדה = 10 ש"ח וללא הגבלה באוכל או בזמן. בתיאבון לכם.

לילך - ציניות שלא במקומה.

לאחר מה שקרה במסריק ביום ראשון שעבר, והאוירה העכורה שנוצרה. וגם - ביום רביעי היו מעט רוקדים הרוב העדיפו לנסוע לאלונים ל"מסיבה" של זאב ניסים. אבי ניסה ליצור אוירה רגועה, נינוחה, ונעימה לכולם. אפילו אשתו (שיושבת בכניסה בקופה) ניסתה מאד לחייך ולהיות נעימה. אבי עוד הגדיל לעשות - ביקש מהשומר בחוץ להודיע לכל הרוקדים שהגיעו שהמזגנים מקולקלים ולכן מחיר הכניסה רק 10 ש"ח וזאת כדי למנוע אי נעימות מיותרת אח"כ בגלל תלונות של אנשים. ואכן היו שבחרו לחזור הביתה ולא להיכנס להרקדה בגלל שלא היה מיזוג. אבל הרוב נשארו לרקוד. נכון שהיה חם מאד, ועשינו הפסקות ארוכות יותר בין הריקודים. אבל אני הרגשתי שאנשים נשארו לרקוד למרות הכל גם כדי לפרגן לאבי ולהביע בו תמיכה לאחר ה"ארוע" של יום ראשון שעבר. להגדיר טעימות של גבינות וקצת יין כ "ארוחת ערב.... ללא הגבלה באוכל" זו הגזמה. שתיה חמה וקרה יש תמיד ממילא. וזמן? - משך רגיל של הרקדה. אז למה להקניט? כדאי לפרגן קצת. זה לא מזיק. ההיפך - אולי אפילו נעלה לאבי את החשק והמוטיבציה "לפנק" אותנו יותר. אבי הוא אחד המרקידים הנעימים והחביבים שיש בצפון. נכון שיש מי שמקלקל לו אבל זה לא ישנה את העובדה שהוא אחד הטובים והמצליחים. אז תגידו תודה שיש לנו אחד כזה, והוא כולו שלנו.

לאורית המאירה(סמדר אמסלם) שלום,

תגובתך לא תעזור, אבי מזמן מזמן גמר את הסוס, קיימות אלטרנטיבות כל כך טובות בצפון כך שאבי אמסלם הפך מזמן למשני !! אחד המפגינים.

שלום אביגדור

ראשית ברוכה כניסתך לפורום, ראיתי אותך כאן כבר לפני שבוע ואם אינני טועה גם מכיר אותך אישית מימי משה פנקס היפים ומחוף הים. ראשית אורית איננה סמדר (ראיתי את אורית במו עיני) והיא כותבת ותיקה בפורום. שנית, הערתך הצינית לגבי סוסים ממש לא לעניין. אם רצונך לרקוד במקום אחר זו זכותך אך אין זה מקנה לך זכות לפגוע ע"י "אמרות כנף" וללא בדל של נימוק הגיוני ומבוסס. לא יקירי! זו לא דרך תרבותית!

אביגדור אביגדור...מה קרה לך?

ראה דף קודם. האם סמדר היתה יוצאת בקריאה לרוקדים לא להיכנס להרקדה? האם סמדר היתה תומכת בשביתה? לו היית טורח לקרוא דברים קודמים שלי היית מבין שאני לא סמדר. אז אחרי שתבדוק היטב - אצפה ממך (או שלא), להודות שטעית. אינני מסתתרת מאחורי זהויות. תמיד חותמת במסרים אישיים בשמי האמיתי. ואני גאה מאד בשמי. הניק שבחרתי לי בהתיעצות עם חברים מורכב ממרכיב האור שבעיני הוא מרכיב חשוב מאד. אז תפקח ותאיר את עיניך. (אגב ישנם חברים במסריק שמכירים אותי ויודעים על השתתפותי בפורום ומתעדכנים דרכי על הנעשה והנכתב כאן. אפילו אבי בעצמו).

עוז 2002

New member
פעולה מבישה

גם אם זה נכון, אני חושב שעשית מעשה שלא ייעשה. זכותו של כל אחד לשמור על אלמוניותו, גם אם אתה מזהה אותו. אנשים, תחת מעטה של אלמוניות, יכולים לומר דברים מבישים כמו אלו שכתבת אתה, וחשיפה תלבין את פניהם ברבים... אי מניח שממש לא התכוונת לעשות זאת.

אכן תגלית מדעית מדהימה

מן הסתם הרקדן האוכל כותב מיקום מקביל לשלנו. וזאת למה? במקרה גם אני רוקדת באותן הרקדות בדיוק ולא ניתקלתי בכל מיני המטעמים שאותם מציין הכותב (או שמא הכותב מסיק מהרקדות שבועות לגבי הכלל?) חוץ מזה, אדוני הרקדן האוכל, למה בדיוק מפריע לך שיש אוכל? האם זה מפריע לדיאטה שלך? כי, בכנות, נראה לי אם אתה אכן הולך לכל אותן הרקדות בהן השולחנות כורעים מעומס מטעמים, בהחלט תזדקק לדיאטה בזמן הקרוב...... (בכל אופן, תודה על הודעה משעשעת שהצליחה להעלות חיוך על שפתי ועוד באמצע העבודה....)

בתיה שר

New member
עכשיו באמת בה לי התאבון ואני רעבה !

חבל שאין הרקדות גם בשעות היום אז הייתי יוצאת מהעבודה להפסקת אוכל.

סרקאזם שלא במקום

בהרקדות חגיגיות לכבוד חג השבועות הוגש כיבוד כפי שאתה מתאר בהרקדות רגילות המצב שונה בבית הלוחם תקבל סוכריה-לא תמיד ביתר המקומות עוגיות וקפה חבל להטעות את הציבור שיחפש את המסעדות שאתה מנסה לפרסם... בכל מקרה אני שמח להודות לציבור המרקידים על ההרקדות היפות בחג תודה

משה פרץ

New member
אז לפי התפריטים ליום שני

מה יש לאכול היום אם נגיע להרקדות? אולי שווה נסיעה מהדרום? ומה עדיף היום או מחר?

שרון הס

New member
למי שכתב את ההודעה - שיחקת אותה

ובגדול--גרמת לי עונג רב בקריאתי את הודעתך, היה לי כייף להיכנס לפורום היום.

שלום לכם, מי מגיע לאכול היום ?

סיפרו לי שיש היום ארוחה והרקדה בצפון רק ב-20 ש"ח בכרמיאל, זה נכון? אשמח לשמוע פרטים...

הצעה מעולה למרקידים

שלום לכולם, מה התפריט להיום? האם מישהו יודע? והאם יש שלט קטן בכניסה המפרט מה יש לאכול והאם כדאי להיכנס? אני בכלל הייתי מסדרת את הלימוד בהרקדה לפי התנאים הבאים: במידה ויש אוכל קל : "חלבי" : גלידות, פרילי, אשל, גיל, גבינות, לחמניות, ירקות ופירות + שתייה. אז ! הייתי מלמדת במסעדה ריקודים הדורשים המון אנרגיה, כי אז האוכל קל לו להתעכל ואפשר לרוץ ולהמשיך לרקוד כרגיל. ואם ישנו אוכל כבד : "בשרי" : קציצות, מאכלים, פסטרמות למינהן, פלאפל, אוכל של מימונה ועוד...+ שתיה. אז ! הייתי מלמדת ריקודים שקטים כדי שהאוכל יתעכל בקיבה בצורה טובה ונעימה והייתי אף ממליצה על כדורי "קרבוסילאן" כדי שהאוכל יירד בצורה טובה יותר. כאמור יש כאלה שלמשל היו מעדיפים את ההיפך שאם הם אוכלים כבד אז לרוץ ולהוציא יותר אנרגיה כדי להוריד את מה שהם אכלו. מה דעתכם? אשמח לשמוע תגובות תשובות ואף הצעות חדשות... (ההודעה בשם חברתי בתיה)

ללילך החביבה:

כיוון שהודעתך נראית לי צינית, אביע את התרשמותי - לדעתי, את יכולה יותר. בכלל נושא האוכל כבר נדוש כאן לרוב. אני, כידוע מאלה המעדיפים שבאולם הריקודים תיהיה הרקדה טובה ובמסעדה, כשאלך למסעדה - שיהיה אוכל טוב. יחד עם זאת אני מניח שאיש לא מתנגד שיפנקו אתו בשתיה וכיבוד. ההודעה שלך, המקצינה את הנושא ומביאה אותו למחוזות רחוקים מאד שגם את יודעת בודאות שאינם קיימים במציאות, אינה מוסיפה לדיון ענייני בכן/לא ואיך להביא את הכיבוד. לפי הניסוח שלך ניכר בך שאת יודעת לכתוב וגם רוצה לשכנע במשהו. אני מקווה שתמצאי נושאים מעניינים ודרך נכונה לכתוב עליהם בפורום.

למעלה