מסעדות בלונדון

ronchik

New member
מסעדות בלונדון

אנחנו נוסעים לחופשה/עבודה של כמה ימים בלונדון, ומחפשים כמה מקומות מיוחדים. הנסיון שלי עם לונדון הוא של מסעדות יקרות שלא מצדיקות את המחיר, ואנחנו בעיקר מחפשים מחירים שפויים ואווירה טובה (חוץ מוואגממה). יש למישהו המלצות? תודה, רונץ'

איריסג

New member
כמה הצעות

אני מצרפת לך העתק של פרק "מסעדות" בכתבה שהעלתי לא מזמן באחד מפורומי הטיולים ברשת... זו רשימה של כמה מסעדות שהתחבבו עלי בביקורים ה(יחסית) רבים שלי בלונדון: · יו! סושי – רשת מסעדות סושי בשיטת RUNNING SUSHI. הסניף המרכזי שלהם נמצא בסוהו, אבל יש להם עוד כמה וכמה (בין השאר בסלפרידג'ס). סושי מעולה! מהטובים שאכלתי, שירות אדיב ומהיר, מנות נוספות מעניינות שניתן להזמין מהמלצר. אכלנו, שבענו, ושילמנו כ 45 פאונד לזוג. זול זה לא, אבל בארץ הסושי זול???? http://www.yosushi.com/ · SPIGA - אחלה מסעדה איטלקית, במרכז הסוהו. בערב מומלץ בחום להזמין מקום מראש (בעיקר בסופי שבוע) כתובת: 84-86 WARDOUR ST. טלפון: 77343444 – 020 . קצת יקרה, אבל המנות גדולות ואפשר בהחלט לחלוק למשל מנה ראשונה או מנה עיקרית לשני סועדים. בערב היא מקבלת קצת אופי של בר – מוזיקה, אלכוהול ואוכל טוב. מה צריך יותר? · פאנג'ב – בלונדון כזכור יש קהילה הודית מאד גדולה. ואם יש קהילה גדולה – יש גם הרבה מסעדות. את המסעדה הזו גילינו ממש במקרה, ומאז בכל ביקור אני מגיעה לשם לפחות פעם אחת. היא נמצאת ב NEAL STREET בקובנט גארדן (ע"ע), האוכל שם מאד טעים והמחיר לטעמי סביר (ב 20 פאונד בערך לאדם אפשר לאכול שם ארוחת ערב מלאה). המסעדה קיימת כבר עשרות שנים, השירות אדיב מאד ואפשר בהחלט גם לאכול שם ארוחת צהרים (רק שימו לב ! המסעדה נסגרת ב 15:00 ונפתחת שוב ב 18:00. ) http://www.punjab.co.uk/ · CANELA - מסעדה ברזילאית, שאלמלא לקח אותי חבר שמתגורר בלונדון לאכול שם, לא הייתי חושבת אפילו לעצור לידה. מדובר במקום קטנצ'יק (6-7 שולחנות סה"כ) שצמוד לאחת הכניסות למיני- קניון תומס ניל'ס בקובנט גארדן. תזהו אותה לפי הדלת האדומה. היא זולה יחסית, האוכל שם טעים טעים – פשוט המקום האידאלי לעצירה לארוחת צהריים שלא מלווה בפשיטת רגל. מומלץ בחום: פיג'ואדה (תבשיל ברזילאי של בשר מעושן, שעועית שחורה ואורז. אבל צריך ללכת לישון אחר כך. כמו אחרי חמין), תבשיל של סקוויד (קלאמרי) ברוטב עגבניות ועשבי תיבול ממכר, והקינוח שלהם – משהו שכשהייתי קטנה קראנו לו "נקניק שוקולד" פרוסה נדיבה של "כדור שוקולד" (כן, כמו אלו שעשינו מביסקויטים להוראות של רות סירקיס ב"ילדים מבשלים") אבל משודרג, שמוגש חמים ועם כדור גלידה ליד. http://www.canelacafe.com/content.html · אפס 2 - הגענו ללונדון בערב אחד קר בדצמבר. אומנם האוכל בטיסה של בריטיש אירוויז היה לא רע בכלל (בהתחשב בעובדה שמדובר במזון מטוסים) אבל ב 9 בערב כבר הבטן צעקה הצילו. היינו עייפים והחלטנו לחפש משהו בסביבת המלון. מצאנו את המסעדה התורכית החביבה הזו (אפס כמו אפס פילזן, קבוצת הכדורגל....) . ארוחת ערב בשיטת ה"פיקס מניו" תעלה בסביבות 18 פאונד לאדם, ותכלול צלחת סלטים (חומוס, טבולה וכו' ) לא רעים בכלל, ופלטה ענקית של מיקס גריל או שווארמה תורכית מצויינת עם רוטב יוגורט או טחינה ולקינוח – מגש פירות וזיקוקים. טעים, ומומלץ במיוחד למי שלא יכול בלי חומוס ושווארמה, גם כשהוא בחו"ל (כמובן שאפשר לקחת רק מנה עיקרית ואז המחירים יותר זולים. ) 175-177 Great Portland st. טל' 6293 – 7636 – 020 · Osteria Basilico. עוד איטלקיה, הפעם בנוטינג היל (ע"ע). מסעדה משפחתית (עם כל מה שהמונח "משפחה איטלקית" טומן בחובו). מחיר לארוחת צהריים – כ 20 פאונד לאדם. היא צפופה, היא רועשת, אבל האוכל מצוין. בסופי שבוע תתכוננו לעמידה בתור בשעות הצהרים. הכתובת: 29 Kensington park road, Notting Hill טלפון: 9372 – 727 – 207 – 44 +

מיצמיצ69

New member
גליון מאי או יוני של על השולחן

הוקדש למסעדות בלונדון אפשר לצלצל לעל השולחן להזמין את הגליון 6488898 או לחפש באתר של על השולחן אולי הפרוייקט או חלק ממנו עלו באתר www.hashulchan.co.il

למעלה