מסעדות בב"ש?

מסעדות בב"ש?

הי, מחפש מסעדה בב"ש עדיפות למסעדות קטנות וטובות אין בעיה עם מסעדת פועלים. אני זוכר שפעם היית מסעדה של תמני מיוחדת אבל לא מצאתי ברשת תודה רבה לעוזרים

מיתר44

New member
מסתבר שיש התפתחויות בריגנבלום

הודות לסטודנטים מהמרכז שהתרגלו לסטנדרט שונה. אני בטוח שיש מומחים לעניין שידווחו בהרחבה. בשבילי הכי נכון הם הקבבים של סמי וסוסו.

שמעתי הרבה תשבוחות על יקוטה,

מסעדה מרוקאית וותיקה, מהודרת, אך עם מחירים שפויים. מזמן רציתי להגיע לשם, אבל עוד לא יצא.

dfl

New member
יקוטה מאד לא מומלצת לטעמי

מי שחושב שקוסקוס אינסטנט (לא הייתי במטבח אבל זה מיטב השיפוט שלי) ב-50 (חמישים) שקל לקערה (רק הקוסקוס והירקות) זה מחיר שפוי, צריך לרוץ ליקוטה. כל השאר צריכים לשקול את האפשרות לוותר. להבנתי, יקוטה מציעה אוכל ברמה של מסעדת פועלים+ במחירים גבוהים פי 3, דהיינו 120-200 שקל לסועד. מה שכן, המלצריות לבושות יפה יותר מאשר הקולגות שלהן בבתי האוכל העממיים.

עזי5

New member
נראה לי שאתה מתכוון לבית התימני האורגינלי

פעם אחרונה ששמעתי עליה היא עברה מיקום לעיר העתיקה אבל לא ידוע לי מה עלה בגורלה. בקמפאי הייתי פעמיים והתאכזבתי. אוכל תפל ויקר. אם אני לא טועה ליד האוניברסיטה יש מקום שנקרא נונה שמכין אוכל ביתי אבל עליי לציין שמעולם לא אכלתי בו. לצערי הרב, באר שבע היא ממש שממה קולינרית.

מיתר44

New member
איילה - מקום שבו אני אוכל צהריים לפעמים

כשמסיבות כאלו לא הצטיידתי בארוחת צהריים אותה אני רגיל לאכול במקום העבודה אחרי חימום במיקרו. זוהי מסעדת עובדי צווארון לבן, שכן היא נמצאת בבנין מרכז הנגב אותו תכנן רם כרמי. איילת מבשלת טרי בכל יום ובעלה מגיש: סלטים טריים ומבושלים, אורז קוסקוס ומנות בשר למיניהו. המחירים: כמו במסעדת פועלים. אני חושב שכבר דיווחתי עליה.

מיתר44

New member
אווז הזהב או הזיכרון שבא עם הרעב

עוד מקום שאליו אני שב מפעם לפעם: שיפודיה טיפוסית ובה כמובן מגוון מהמם (אורחים מחו״ל) של סלטים טריים עקב הסבבים הרבים, ושיפודים וכמובן, ממש כייף- לאפות חמות מהטאבון הצמוד. מחירים של שיפודיות וגם כשר.

מיתר44

New member
אני מתחיל להאמין שבאר שבע אינה שממה

קולינארית. אם רצונך בחומוס עכואי, הנה: אתמול הוזמנתי לחומוס בטענה שיש מצויינות בעיר אברהם. אכלתי חומוס עם פול וביצה קשה + פיתות + חמוצים ובצל חי + מים + קפה OTH, בחומוס סעיד עכו - מול קרית הממשלה בבאר שבע. 17 ש"ח פתוח: משש וחצי עד לשתיים וחצי. לא צריך כביש שש, עכו כבר כאן, באר שבע 2011

עזי5

New member
אכן שיפודיות וחומוסיות לא חסר

(אווז הזהב טובה מאוד גם בעיני) אבל כשרוצים אוכל יותר מתוחכם או אווירה יותר רומנטית, צריך להצפין כ-40 דקות לאיזור סגולה. בעיני זו שממה קולינרית, וחבל...

בסוף סעדנו בבית התמני האורגינל

המסעדה קצת מוזרה ורצוי להכין סבלנות. עם ההגעה למסעדה קיבלנו לאחר המתנה מיני סלטים (סלט עגבניות, סלט חצילים שאני די בטוח שהם קנויים) , חילבה שהיה טובה ופיתות סלוף. המקום מנוהל ע"י נתן שהוא המנהל, השף המלצר וכו' ולאור העובדה שהיו לא מעט אנשים נאלצנו להמתין שוב למנות העיקריות הוזמנו חתיכת עוף בטאבון (למי שלא יודע זה עוף שמבושל בצורת עישון) שהיה טעימה מאוד. כמו כן הוזמן מרק רגל שהיה די טוב החילבה היה טובה. אנו לקחנו את נושא השירות בצורה משעשעת. למרות שחלק מהאנשים הרגישו בחוסר נעימות לאור הנושא שצריך להמתין לא מעט. לכן רצוי להכין מעט סבלנות. כתובת המסעדה רחוב הרצל. בבאר שבע.

Gרר

New member
געגועיי לסבא!

וזה המקום היחיד שאני מתגעגע אליו בבאר שבע (מהתקופה שהאישה למדה שם).

גמני מצטרפת לגעגועים

לפני שבוע אכלתי עם חברה (במקרה באר שבעית במקור) בהמבורגריה שיש בה כל מיני רטבים לשים על ההמבורגר בשירות עצמי ישבנו אכלנו והתגעגענו לסבא ג'בטו

תודה! בעוד יומיים אני בארץ

אולי אבקש מהשלוחה הנוכחית שלי בבאר שבע (להלן אחותי) להביא לי משלוח. בעצם - - - עדיף אוכל של אמא!

*מריירת*

אני כבר גרה 5 שנים בב"ש,ובכל פעם שמתחשק לנו להתאוורר קצת מהלימודים סבא ג'בטו הוא הכתובת. אומנם המחירים יקרים מידי לטעמי(אני לא מבינה בסטנדרטים של מרכז,אבל לדעתי הלא מלומדת סנדויץ' עם לא מי יודע מה הרבה בשר ב44 ש"ח זה לא זול),אבל טעים טעים ובכלל לא מרגיש כמו ג'אנק

guysoffer

New member
דווקא כמות הבשר לא רעה

לא זכור לי שיצאתי משם רעב אי פעם, והגעתי אחרי טיולים מפרכים, רעב כמו סוס. גיא.

למעלה