מסעדה רומנית

שירלי6

New member
מסעדה רומנית

הבטחנו לחברה שלי מסעדה רומנית. שאלתי, חיפשתי, לא ממש מכירה את המטבח הרומני. בסוף הלכתי על זו שברסט היו לה הכי פחות תגובות מאוכזבות. הגענו ל"חיים" בת"א. קיבלתי קצת הלם תרבות מהמקום המוזנח, המרצפות מהוהות וכיסאות די רעועים. צחקתי..הזמנתי מקום בטלפון לשעה 21:00 והמקום היה ריק. היינו שלושה אנשים, קיבלו אותנו בחמימות רבה. הוזמנו מנות ראשונות – כבד קצוץ עם בצל מטוגן..יאמי איקרה עם המון בצל, מן חומוס משעועית לבנה, פלפלים קלויים, אבטיח מוחמץ ומני ירקות חמוצים ולחם שחור, פשוט פשוט כמו של פעם. המנות נוגבו עד תום. השפרצנו מעונג. למנה עיקרית הזמנו קבב וצ'יפס. אני לא נפלתי. חברתנו והוא אמרו שטעים לאללה. לקינוח, ופה הופתעתי, קיבלנו פאפנאש- מן סופגניה טבולה בשמנת ורוטב פירות יער..וווואו. פצצות. החברה הזמינה מן סיגר ממולא באגוזים טבול בדבש. לי כבר לא היה מקום אפילו לטעום. סך הכל שילמנו 400 ₪ לא כולל שירות, כולל TW של 500 גר' איקרה וכבוד קצוץ שנלקחו לצאצאים. אם מתעלמים מהמקום המוזנח, אוכל טעים מאד, במיוחד לחובבי הרומני. לי מאד הפריעו המרצפות. מן סוג של שריטה.

prizman

New member
ביקורת קולעת

למרות שאני מאוד אוהב את הקבבים שם. דבר שצריך תמיד לקחת בחשבון שהולכים למסעדות כמו פעם הוא שגם העיצוב יהיה כמו פעם וגם השרות (לחיוב ולשלילה).

הקבבים של חיים

בפם האחרונה שחליל סעד נפשו אצל בעלי הגופיות הלבנות כשעוד היו בצפון דיזנגוף התרוממתי מהכסא לבד רבע שעה אחרי צלחת קבבים לתשומת לבכם חובבי הקבב עתיר הסודה

ננה f

New member
וח'ליל מבין גם קצת ב...

בישול ולא רק בביקורת כנראה. -:) אני בעיקרון אנטי סודה. זה עושה לגברים שלי דברים לא טובים. אולי זו אגדה אבל מי רוצה לקחת צ'אנסים בכלל.

בקבבים רומנים לא שמים סודה ....

שמים מי סודה וזה הבדל גדול אין לי מניות במסעדה אני רק בת של רומנים שעושים קבבים לבד

mars4

New member
אני חושב שה"עיצוב" הוא בהחלט

חלק בלתי נפדר ממסעדה רומנית "אותנטית"(למי שאכל בבוקרשט למשל) וחיים בהחלט מתיימרת להיות כזו. פחות דקורציה ויותר אוכל רומני hard core . אני מת על האיקרה המבוצלת (זה בהנחה שאין תוכניות להמשך הערב כמובן..) ו"המטיטה" של חיים. ויש גם את מונקה ביפו עם הקבב המעולה. לא רומני כי אם בולגרי. נגיד.. בלקני?

ננה f

New member
נגיד נגיד. הבדיחה היא ש....

המסעדה הזו כבר מזמן, כך נאמר לי, בבעלות ערבית. זה שמונקה הזקן עוד מסתובב שם כל יום, וזה שעל הלוח עוד כתוב קרם כרמל, זה סיפור מאופרה אחרת. הזוי.

בנקט

New member
הזוי אולי עבורך אבל

המלצר הזה גדל ביפו, דובר בולגרית שוטפת ונופש בבולגריה. אז מה הבעיה עכשיו?

ננה f

New member
נאדה ואל תערב אותי בפופוליטיקה

ההזוי התייחס לקרם כרמל.

למעלה