משייה מעולה, אבל יושבת בלובי של מלון בוטיק...
קוואטרו מאד מעוצבת ומושקעת אבל לא ממש רומנטית...
אופציות נוספות:
על מל ומישל (שהיא טובה אבל פלצנית) אומרים שהיא רומנטית.
כנ"ל דלאל בנווה צדק.
פרונטו בערב יכולה להתאים.
הוטל מונטיפיורי על המרפסת...
פיצרוי - ברחוב הירקון שמשקיפה על הים.
פופינה על הבר.
Aria - מסעדה מושקעת.
בינדלה (עליה דיווחתי כאן היום).
קיטשן מרקט בנמל תל אביב.
אואזיס.
מל ומישל לא בכוון מבחינת סוג... דלאל ופרונטו ממש לא התחברנו.. פיצרוי אכן מעולה אבל כבר היינו... ARIA - תיכף אבדוק. מה לגבי קלארו?
ואם לא רומנטית אבל שכן תהיה מעולה... מה תהיה דעתך לגבי קוואטרו ומשייה?
קיטשן מרקט גם ברשימה
משייה מסעדה מצוינת. הייתי שם עם המשפחה לא הרבה זמן אחרי שהיא נפתחה והיה מעולה מכל הבחינות.
בקוואטרו, מהביקור היחיד שלי, בסה"כ נהניתי מהאוכל, אבל העיצוב והאווירה פחות עשו לי את זה.
לגבי קלארו. בהחלט מומלצת. מקום מאד מושקע שנעים לשבת בו. זו מסעדה שכשהיא נפתחה ממש לא הרשימה אותי מבחינת האוכל, אבל בשנה האחרונה היא ממש קפצה מדרגה, והפכה לאחת הטובות בעיר.
או לשבת על הבר אן על המדרכה. אוכל נחמד ולא יקר
כשבילינו סוף שבוע במלון בראון הלכנו בערב לבסטה - קרוב מאד והיה טעים מאד .
אופציה אחרת המזללה- אף היא במרחק הליכה.
כבר לא יודעת מה אני מחפשת... אני רוצה מסעדה טובה סטייל מסה אבל משהו שעוד לא היינו .... שמעתי על הדיינינגס במלון נורמן אבל היא יקרה מידי (לא בטוחה ששווה את הכסף).... יש את הקיטשן מרקט אבל מכייון שאנחנו לנים במרכז ת"א העדפתי משהו באיזור...
2 מסעדות מושקעות מאד שקרובות למלון...
על Aria המשובחת בדיוק נכתב כאן בבלוג ובמאקו יש ביקורת טריה חיובית מאד גם כן.
אואזיס מסעדה מושקעת ולא שגרתית. יש מטבח פתוח ואפשר להזמין מקום שמשקיף על האקשן...
גם פופינה בנווה צדק קרובה.
והקונדיטורית החדשה שם היא סאני דרעי, שלפני כן הייתה הקונדיטורית המצטיינת בטוטו, והיא אחת המוכשרות בארצנו...
קיטשן מרקט מעולה וכך גם משייה. אני חושב שקיטשן מרקט, בגלל הלוקיישן העדיף, מתאימה יותר לארוחה חגיגית רומנטית.
קוואטרו לטעמי פחות טובה מקיטשן מרקט ופחות טובה מ-Aria.