מסעדה על החוף

orit0000

New member
מסעדה על החוף

שלום לכולם ! אנחנו חוגגים 6 שנים לנישואין ואני מחפשת המלצה על מסעדה טובה על חוף הים בתל אביב . חשוב שיהיה בה מה לאכול חוץ מדגים ופירות ים וכמובן שתהיה רומנטית ואיכותית. ועוד שאלה ,מישהו יודע מהי שעת השקיעה בימים אלה? תודה!

orit0000

New member
ועוד שאלה

אם האופציות לארוחת בוקר הן : א.קפה מצדה -הרצילה ב.לחם ארז-הרצליה ג.בליקר ד.טרסה ה.סבסטיאן במה הייתם בוחרים?

Merav B R

New member
סבסטיאן או טרסה -הייתי רק בסבסטיאן,

ארוחת הבוקר טובה מאד, במיוחד סלט ירקות קצוץ דק שנטרף בשניות (בד"כ אני לא טיפוס של ירקות על הבוקר לצערי)

mars4

New member
אם לחרוג מהשיגרה של בויה,

מנטה ריי, גיליס וכו' 2 המלצות באמתחתי: פורטונה דה לה מר. במרינה בת"א . חונים בחניון של כיכר אתרים. מסעדה מקסימה , עם נוף מקסים של הים והספינות במרינה. אוכל טעים . אמנם עיקר ההתמחות בדגים ופירות ים אבל יש גם אופציות בשריות וצימחוניות. "על המים". מתחת למלון השרון , ממש על החוף. מרפסת יפה עם נוף לים. רק מה.. ממש לא זול שם. ויש כמובן את טורקיז וסיטרה בסי אנד סאן. כל אחת והייחוד שלה. שיהיה מזל טוב. 6 שנים עוד חוגגים! ב-10 מתחילים "לציין". ב-15 להתאבל...

גמני בעד פורטונה

השקיעה הכי רומנטית בתלאביב - קדירת פירות הים אחלה ובמיוחד הרוטב\מרק שאתם חייבים אבל חייבים לנגב או לשתות אותו עד תום - לדלג על מנת הברבוניות המטוגנות ממליץ את האבטיח עם הבולגרית והקפה לעשות בצ'יץ' ביץ' הסמוך במצב שכיבה על אחד המיזרנים חניה בחניון אתרים בקצה הדרום מערבי שלו

mars4

New member
אזיה קדירה.... אחת הטובות

בארץ. ובהחלט מצטרף להמלצה על הצ'יץ ביץ' . צ'יל אאוט אמיתי!

orit0000

New member
תודה רבה על כל ההמלצות

מסעדת פורטונה דה לה מר נראת ממש אחלה ,רק הבעיה היא שבעלי לא אוכל לא דגים ולא פירות ים ,מה שמשאיר אותנו עם אופציות מצומצמות למדי . חשוב לי גם שהמסעדה תהיה בתל אביב ,המחיר פחות משמעותי . מישהו היה אולי במנדי'ס החדשה ויכול להגיד לי איזה סוג של אוכל מגישים בה? ואם אני ארד מעניין הים ,איזה מסעדות עם נוף רומנטי יש בתל אביב? באמת חשוב לי שהמסעדה תהיה מיוחדת במשהו ולא עוד מסעדה. תודה על העזרה ועל הסבלנות

mars4

New member
מנדי'ס אחלה רעיון.

מעין ביסטרו או דיינר אם תרצי. יש המון אפשריות. בשר, דגים, סלטים, מנות ראשונות מצוינות וקינוחים. והנוףףף והנוףףף... מי מתחתנת עם מי שלא אוהב פירות ים? את זה בודקים אפילו לפני הסקס...

orit0000

New member
../images/Emo6.gif

צודקת ,כנראה בתחום הזה קצת פישלתי ,לפחות בכל השאר הוא אחלה !

orit0000

New member
סיטרה או בויה ?

איזה מהמסעדות עדיפה לארוחת ערב סיטרה או בויה ? האם לבויה יש אתר באינטרנט?

למעלה