מסעדה לשישי בערב

kloobnika

New member
מסעדה לשישי בערב

ביום שישי בערב בן זוגי ואני רוצים להזמין את ההורים שלי לארוחה וכבר אין לי רעיונות. הארוחה היא גם לכבוד הימי הולדת וגם לכבוד חגיגת יום נישואים שלהם אז אני מחפשת משהו שיהיה דיי בטוח.

שיהיה באזור תל אביב, שיהיו גם מנות בשר וגם דגים, שלא יהיה רועש מידי, עדיפות שלא יהיה אסייתי ומבחינת תקציב שיהיה עד 200 לבן אדם.
בפעמים קודמות הייתי איתם בקפה נואר (שהיה נחמד מאוד), האדסון (שהם הרגישו שאין תמורה שווה למחירים) ופורטר אנד סאנס (שהתאימה בעיקר בגלל האווירה).

Gרר

New member
הייתי בודק את משייה

נראה לי שזה עומד בדרישות.

erezavn

New member
מחזק את משייה ומוסיף...

בכל המקומות שאציין אפשר לאכול גם ב-200 ש"ח לאדם, בלי אלכוהול כנראה. אם תמתחי את התקציב ל-250 ש"ח לאדם תוכלו לשלב ברובם גם אלכוהול/שתייה וקינוח...

Aria. קצת יותר מתוחכמת מהמקומות שהזכרת. מקום מושקע. ישבתי שם עם בני 60 פלוס והם נהנו.
Garrigue - החדשה באחד העם. ישבתי בחמישי האחרון. מקום אירופאי עם אוכל מצוין (אבל ממש) ואווירה נעימה. לא יקר במיוחד.
הוטל מונטיפיורי - רבות מדובר עליה כאן. אי של יציבות. אקוסטיקה יכולה להיות בעייתית.
יפו תל אביב - לי אישית האוכל לא היה מספיק מעניין, אבל המקום עצמו הוא מהנעימים והמושקעים בעיר. אמא שלי למשל מאד נהנתה.
קלארו - עוד מקום מושקע במיוחד, ודאי בגזרת המבנה והאווירה המיוחדים.
פאסטל - בראסרי מודרני ומושקע. אפשר לשלב ביקור במוזיאון תל אביב הסמוך.
בינדלה - האיטלקית שהיום היא תחת ידיו של יורם ניצן. מקום מושקע שמתאים לארוחה חגיגית.

salo22

New member
איי איי אייי

פינטזתי על גריג לחמישי בערב ולא היה שמץ מצב שנגיע לשם, עכשיו זרית לי מלח ים אטלנטי ורוד על הפצעים

kloobnika

New member
תודה!

לקחתי את החבר ליומולדת בהוטל מונטיפיורי והיה מושלם אבל בא לנו לגוון.
בינתיים תיקו בין קלארו, גריג ומשייה

אם מזמינים שולחן בחדר הספריה בהוטל מונטי. הרבה פחות רועש.

לגבי פאסטל, מדובר ביום שישי בערב. המוזיאון פתוח אז? לא נראה לי. בלי קשר, אני מאד התאכזבתי מביקורי שם לאחר ה'המלצות' בפורום. עוד מסעדת קופי אנד פייסט [בעיני לפחות].
האם כתבת משהו על הביקור בגריג? זו מסעדה שבהחלט מסקרנת אותי.

למעלה