מסעדה כשרה בי-ם

adikush09

New member
מסעדה כשרה בי-ם

היי לכולם... אני מחפשת מסעדה כשרה בירושלים...כעיקרון לא משנה איזה סוג (סיני, סושי, בשר, כל סוג שהוא...) אבל משהו אכותי !!! תודה רבה, עדי

יש כשרות נחמדות באזור עמק רפאים

יש את ג'וי (בשרית) ואת Yoja (אקלקטית - מאכלים מהמזרח הרחוק). אם בכל זאת בא לכם משהו יותר "פנסי", אז קנלה מאוד מומלצת.

רוניM

New member
אגב.... מישהו היה ומכיר???

שאלתי כבר פעמים רבות ירושלמים או סתם אנשים שאמורים להכיר את קנלה... ואף אחד לא הכיר! מישהו יודע לספר לי על המסעדה הזאת? (וזה לא שחשקה נפשי במסעדה כשרה...)

כן, אבל באותה הזדמנות אני אצטרך

להודות באשמה שלא כתבתי מייד אחרי הביקור במסעדה את רשמי...סתם לא יצא. בכל מקרה, מסעדה יפה ומרווחת (אם כי טיפ טיפה רועשת). כסאות סופר נוחים. השף למיטב הבנתי היה בעברו שו-שף ברפאל. המנות יפיפיות. מתגברים יחסית היטב על מגבלות הכשרות. היינו 4 - נרשמה התלהבות מהטאג'ין עגל בשזיפים ויין, והפילה עגל בברנדי, עם פולנטה קשה וטיפה שרופה (במובן הטוב של המילה). אהבתי במיוחד את הקינוח (די מפתיע למסעדה כשרה בשרית...) - מילפיי תפוחים עם מוס פקאן סיני. יותר אני לא זוכרת (מסקנה- אף פעם לא לדחות כתיבת ביקורות). בהחלט אופציה טובה לארוחות חגיגיות. לא זול בכלל (למרות שאני חושבת שהעסקיות צהריים מתומחרות יחסית סביר).

ח ר ו ב

New member
עכשיו אבן נ.מ תיקון.חובתך לבקר שוב

ולעדכננו , בדיווח מפורט ....
שיסיר עננה ומכשול מהולכי הפורום...

הייתי בקנלה פעם אחת בארוחה עסקית

ולמען האמת - קצת התאכזבתי. קודם כל הדברים הטובים - המסעדה מעוצבת באופן יפה ונעים, הייתה שקטה מאוד כשאנחנו סעדנו שם. השירות היה אדיב ונעים וגם הקינוחים היו מעולים (לא זוכרת את שמו של הקינוח שאכלתי, אבל מדובר בשוקולד במספר מצבי צבירה - מומלץ מאוד!
) האוכל עצמו היה קצת מאכזב, ממש לא מנות טעימות במיוחד ודי קטנות. המחיר - גבוה. מסעדה חביבה, לא יותר מזה. יש מסעדות קרובות במחירים סבירים יותר ועם אוכל משובח יותר. אגב, אומרים שזו המסעדה החביבה על גידמאק והוא מרבה לאכול שם ארוח"צ.

Sparks

New member
מנצלש"ת דרושה מסעדה כשרה מעולה

אין הגבלת מחיר ואין הגבלת מקום.... רצוי בשרים. תודה מראש ספארקס

איריסג

New member
ברונו בעזריאלי

לרוב אני מדירה את רגליי ממסעדות כשרות, אבל היינו שם לפני איזה זמן (גילוי נאות - זה היה די מזמן....) והיה מצויין ממש.

ssyוM

New member
עוד כמה קומות מעלה ...2C ../images/Emo13.gif

על הפעם האחרונה שסעדתי שם כתבתי כאן בפורום

tamarhp

New member
יש

בסנטר1 (צמוד לת"מ) במרכז הקניון יש מסעדה חלבית כשרה למהדרין (אני הזמנתי שם פסטה ולא אהבתי שום רוטב מהרשימה אז הם היו נחמדים ושמו לי רוטב פיצה ששייך למאכל אחר, והיה פשוט מ-ע-ו-לה!!!!!!) ואם אני לא טועה יש שם גם קורוס על האש -בשרי.

למעלה