מסעדה בצפון ...

adida8

New member
מסעדה בצפון ...

הי חברים , אני נוסע עם חברה שלי מחר לצימר במושב אורטל (גליל מזרחי) . מישהו מכיר איזה מסעדה טובה שמגישה בשר וגם אוכל צמחוני ? תודה חברים

shlomke21

New member
קדירת המכשפה והחלבן בנמרוד

מקום מיוחד...נוף מדהים ומאוד טעים, אם אני לא טועה יש אתר ב-REST, אנחנו נהננו מאוד.

dovk

New member
אם כבר מדברים על הקדירה הזו...

אנחנו אכלנו שם ויצאנו ברגשות מעורבים - השירות היה על הפנים (לחוץ, איטי לנו, עצבני...) האוכל היה צירוף של דברים נחמדים (לא יותר!) כמו קדירת פטריות וגבינות ופשטידת משהו עם חזה אווז מעושן, ונפילה מוחלטת (ביף בורגיניון שהיה יבש וסתמי, שמהתגובה של המלצר אפשר היה להבין בקלות שאנחנו לא הראשונים שמחזירים). לא היה שום ניסיון לכפר על העובדה שהגישו משהו כזה לא טעים. המקום אכן מקסים, עוד יותר בחורף, ועוד יותר מכיוון שהמסעדות הדרוזיות בסביבה כל כך מלוכלכות (ממש כך!) שברחנו מאחת ולא נכנסנו לשניה, (ואנחנו לא יותר מדי איסטניסיים). אני כבר לא זוכר מחירים, אבל זה יקר ומעצבן. המלצה למסעדה בגליל? ראו את הביקורת שלי שתיכף אשים, על המסעדה הצ'רקסית בריחניה)

גוסטאבו

New member
המלצה על המסעדה בגליל בית לישנסקי

נכון שזה באמת באצבע שבאצבע אבל בית לישנסקי במטולה זו לא סתם מסעדה זה אוכל גלילי אמיתי מתובל בעשבי תיבול מקומיים והכול טרי וערב לחך, המקום עצמו הוא בית היסטוריוהמסעדה פשוט מהממת. אנחנו הופתענו מהרגע שנכנסנו ועד הפרידה בסוף, הרגשנו שאנחנו לא בארץ. המחירים לא יקרים ומקבלים תמורה מלאה ארוחה עם בקבוק יין לזוג שמנו פחות מ300 ש"ח

ננה f

New member
גוסטאבו-זה ביתו של יעקב לישנסקי?

ןאם כן האם יש קשר בין התפריט במקום לתבשילים/חמוצים/מתוקים וכבושים של האיש הגדול ההוא ?

למעלה