מסעדה בצפון

חן המלך2

New member
מסעדה בצפון

שלום חבר'ה בשבת הקרובה אני נוסע עם חברתי לחרמון... כשנחזור נרצה לעצור באיזשהו מקום לאכול,ואני ממש לא מכיר את האיזור ואת המסעדות שבו... איזה מסעדות יש בדרך חזרה מהחרמון,שהן טובות ומומלצות? לא חייב להיות כשר,אבל שהמסעדה תיהיה בשרית או איטלקית.... הדבר היחידי שאני מכיר בקריית שמונה זו המסעדה הבשרית הטובה הזו שיש גם פסטות...שכחתי את השם שלה,נמצאת בכניסה לעיר ממש...בר משהו... יש דברים יותר טובים? תודה

החתולית

New member
אתה כבר מכיר את החיפוש של הפורום, נכון ?

מדי שבוע עולות כאן שאלות על מסעדות באיזורים שונים בצפון. כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לחיפוש ולמצוא את המלצות הגולשים. אם לאחר מכן תהיינה לך שאלות, אני בטוחה שישמחו לענות.

חן המלך2

New member
מכיר את החיפוש...

השתמשתי בו ולא ממש הצלחתי לקבל ממנו תשובה על מקום לאכול בו בצפון.... מהסתכלות במאמרי הפורום ראיתי שיש בראש פינה את אחוזת שלומית ומוסקט שמאוד מומלצות...יש את נחלים ליד קריית שמונה..... אנחנו מחפשים מסעדה איטלקית כי זו ההעדפה שלנו....האם יש מסעדות איטלקיות באיזור? תודה רבה

העצלנית

New member
נצל"ש איזור אגם החולה

עשיתי חיפוש ועדיין המוח שלי מבולגן,אנחנו מתכננים לנסוע ביום ראשון בבוקר ולטייל קצת. בא לנו אחר כך מסעדה טובה אז מי יכול לתת לי עצה? אנחנו אוכלים הכל (אבל ממש הכל) וזה ראשון בצהריים אז אולי יש עסקיות שוות אבל את זה אני אבדוק לבד. מה מומלץ באיזור? אנחנו זוג וילד בן שנתיים (ותינוקת בת ארבעה חודשים אבל היא מסודרת). תודה

למעלה