מסעדה בירושלים

vishni

New member
מסעדה בירושלים

נוסעים לסוף שבוע בירושלים למלון נובהוטל רק עם ארוחת בוקר . לא מכירים כלל את ירושליים ומבקשים המלצות למסעדות לשישי בערכ ולשבת בצהרים
 

FunkyBrass

New member
אחרי חיפוש מדוקדק שערכתי בפורום:

המסעדות הירושלמיות הטובות ביותר הפתוחות בשבת (לפי חברי הפורום) הן: היקרות יותר: קבלייר, ארכאדיה, אדום, אלדד וזהו (בנוגע לאלדד וזהו- הדעות מעט חלוקות), סאקורה ושונקה. מחירים זולים יותר: ZUNI, סול טאפאס באר, דולפין ים, דיאז, לינק, ג'אקסי, שאנטי, ספגטים ואושו. בנוסף, יש ביקורות נוספות במאמרי הפורום, תחת "ירושלים". בהצלחה!
 
מסעדות בירושלים- המומלצות שלי

לסופי שבוע: יחסית יותר יקרות צ'אקרה קבלייר סול אדום כפי שכתבתי השבוע - ZUNI מסתמנת כהמלצה. זולות: פוקאציה בר (יש גם את מסעדת האחות "פוקציטה" - יותר מעוצבת, אך פחות טעימה) איוו מיט בר - המבורגרים מעולים. קוראיה האוס (לא הייתי במקום החדש שלהם, ולא סגורה על האם עכשיו הם כשרים או לא), אבל בכל אופן אוכל קוריאני טעים. מקום עם אווירה מאוד מיוחדת של פעם (אבל יותר לשתייה, יש שפחות מתחברים לאוכל)- "בארוד"; גם ב"בולינט" יש אווירה מיוחדת. מקומות לא מחייבים ונעימים: "הלינק" ברחוב המעלות (חצר משגעת, אוכל ביתי), "פרדיסו" ברחוב קרן היסוד, מול ימין משה (נקודת התחלה טובה לטיול בשכונה). לחובבי דגים: "דולפין ים" (מסעדת דגים קלאסית), סאקורה (יפני, יקר) פחות ממליצה על שונקה ואלדד וזהו. גם נרשמה אכזבה מהפעם אחרונה שהיינו בארקדיה (אבל זה היה מזמן).
 

smartblonda

New member
מסעדת הפוקצ'ה מתאימה מאוד

לארוחה בשבת בצהריים. יש מגוון רחב של מאכלים,לא קונספט אחד אלא הכל מהכל. והכי חשוב המנות טעימות:)
 
למעלה