מסעדה בדרך / בצפון

Rebeccan

New member
מסעדה בדרך / בצפון

נוסעים לצפון - בשעות הערב יהיה זמן למסעדה משהו קליל, יש צמחונים (לא רק אני - אחשלי
) שיהיה במחיר סביר אם אפשר, ושלא נצטרך לנסוע לאיזו סמטה באמצע השום-מקום, אם כי ... היכן ? שאלה טובה - כנראה שנגיע עד אגמון החולה ואז המסעדה בדרך חזרה לכיוון זכרון יעקב מה אתם מציעים לי
יום מקסים לכולם
מראש פרינצסה
בגן הפרחים
גשם
גשם
בוא

Forum User

New member
ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה

היינו השבוע (אחרי המסיק המאכזב ביער לביא) במסעדת הר תבור בכניסה לכפר כמא - סלטים טריים, מג'דרה שחומה וטעימה, חומוס סביר ביותר. לא ניסינו בשר. יותר קרוב לאגמון תמצאו את ראש פינה על שלל מסעדותיה, בתי הקפה שלה וכו'. חיפוש זריז ימציא שלל המלצות והסתייגויות משם. ובאמצע, בבקעת בית הכרם: ליד ראמה יש את עזבה המומלצת, אמירים על שלל מסעדותיה הצמחוניות, ועין כמונים השנויה במחלוקת. משהו בכיוון? נסיעה טובה!

Rebeccan

New member
בסוף ... בעצם בהתחלה

התחלנו את הטיול בחורפיש - אצל נימר נימר - מכר שלי, שתינו מיץ תפוחים טבעי סחוט טריטרי, עם עוגיות סולת - יש להם בבית "אירוח" דרוזי, צמחוני (כשר) ואפשר להזמין ארוחות עד 10 אנשים או אירוח בקיץ בחצר טלפונים - אם אפשר אפרסם כאן. בהמשך הבאנו הרבה אוכל מהבית - עוגת גזר מעולה, סביח על רכיביו ועוד ועוד - והיתה חגיגה של אוכל, פריחות וכייף שם חברים
דיווח במקביל יגיע לפורום שמירטבע (בהמשך) פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
אצל נימר בחורפיש

מלבד האירוח והארוחה יש גינה יפהפיה - עצי פרי פוריים ו-2 עצי זית עתיקים ומקסימים פרינצסה
בגן הפרחים

למעלה