מסעדה או טעם העיר?

מסעדה או טעם העיר?

היום אני במרכז, לא קורה הרבה.
מה אתם אומרים לבזבז בטעם העיר על מחיריו המופרזים או להשקיע אותו סכום במסעדה טובה ?
לא מצליחה להגיע להחלטה, פעם זה היה ארוע חובה (גם אני מחלוצי הארבעה וזוכרת חסד נעורים) אבל התמחור מרתיע

עדיף מסעדה טובה

תימחור המנות גבוה מאוד ולא מוצדק. כדי לשבוע, צריך לשרוף יותר מ-100 שקלעים לאדם, לכן עדיף כבר לשבת במסעדה וליהנות.
אם את מחפשת אווירה צעירה עם מוסיקה רועשת והמון צעירים שבאים לרדת על המבורגר ובירה, טעם העיר הוא המקום האידיאלי.

מאוחר מדי...הלכנו...היה חביב...הנה דווח

החלטנו להתקדם לכוון ואם לא יהיה פקק סימן מן אללה שצריך לבקר
הגענו בשבע וחצי ולא היה בכלל פקק
אפילו מצאנו חניה חינם ליד התחנת דלק
ואיך האוכל? אכן עדיפה מסעדה כמכלול אבל היו כמה מנות שהיו שוות הכל- קיבצו מסעדות שהיה לוקח לי 3 ביקורים במרכז להגיע אליהן
פירוט המנות מגיע מייד בצירוף תמונות
בתמונות אין את הבירה שניסינו- בירה נגב אמבר אייל (אם כבר שם כל כך ישראלי ויפה למה לא להמשיך לקרוא לה ענברית או משהו כזה? למה להמשיך בלעז אותיות עבריות ?) מחירה די גבוה 22 שח לשליש. לשם השוואה לף עלה שם 20 לשליש
רק קינוח לא מצאנו לרוחנו ונסענו בסוף לדולצ'ה מלודי

prizman

New member
לפחות לדולצ'ה מלודי היה שם עברי

כן

פתאום כשרשמתי את המנות ראתי שכל המנות מממסעדות בשם לועזי
חוץ מהפריקסה -הטוניסאי של אלי
אני מאוד אוהבת מסעדות עם שם עברי (למשל יועזר/קימל/כתית אבל הן לא היו שם
) השמות העבריים למסעדות< ולחנויות אפילו יותר > בדר"כ יפים

מנת בשר טעימה מפויקה אנטריקוט ברום קפה

עלתה 35 שח
הבשר היה טעים מאוד
הציפס היה מתוק מדי ונזרק אחרי כמה פיסות
לא VFM
בתמונה גם גרניטה תאנים קמפרי, לא היתה לי טעימה אולי כי אני לא מתה על קמפרי, מהנמל 24

פורטרהאוס NG

היה רק בסדר, נקודה חיובית תוספת הירקות ולא צ'יפס/תפוא כמו באחרים אבל הירקות לא היו מדהימים למרות חיבתי העזה לסלק
35 שח

הכי יפה- דוכן גיוזה

מתקני אידוי ענק מלאים כל טוב
בחרנו דיל של 4 דים סם ב30 שח והיה מצוין- שני באו אחד פטריות ואחד תרד

salo22

New member
אנחש "בפראות"

שזה שייך לחברת הדים סאם ההיא שמוכרת בצורה יותר רחובה והיא לא בדיוק מסעדה, אין לדעתי צורך להיכנס לשמות. לטעמי שיטת בישול הדים-סאם בתמונה היא נוראית, מה גם שהבצק נראה מרחוק מאוד, בצקי ו"רחב" להחריד.. בכלל המשמעות של דים סאם בארץ, קציצות בצק שמנות..

לדעתי שם המסעדה גיוזה

והדים סם היה אחלה עבור דים סם פשוט. יצא לי גם לטעום טובים יותר אבל בצק הבאו היה טעים וקשה למצוא עד בלתי אפשרי . בצק הדים סם הרגיל היה עשוי טוב. דווקא המילוי היה פשוט ולא מספיק מאתגר בטעם. אבל עדיין נהניתי. אם אתעסק כל הזמן בלהשוות למה שאכלתי בחול אני לא אצא מזה. עדיף מראש לחשוב אסיאתי ישראלי ולהנות

salo22

New member
זה לדעתי לא בא ממסעדה

אחרת אני מתאר לעצמי שבדפי המידע של טעם העיר ברשת הייתה מופיעה המסעדה, בכל מקרה שמח שנהנתם. גם מאז פרישת דים סאם באלנבי מהתמונה, אין היום מסעדה שבאמת טורחת להכין דים סאם ובכמויות כאלה. אני אישית מעדיף נניח את הכיסונים המזרח אירופאים במעיין הבירה, הם אותנטיים לחלוטין ועשויים על בסיס כמעט יומי במקום. אין מה להשוות את זה לרמה הנמוכה של מה שנקרא דים סאם בארץ.

חיפשתי ומצאתי, זה בדוכני מזון ולא מסעדות

בכתבה http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,582,209,61237,.aspx עכבר העיר
מופיעה מסעדה בשם גיוזה
היא בנהריה רבע שעה ממני
ואני נוסעת עד המרכז לאכול

יש לי תירוץ- אני לא מתקרבת לנהריה רק אם אין ברירה.
מסכימה איתך- הכיסונים של מעיין הבירה (תפו"א) מצויינים, אם אני זוכרת נכון גם של ויטושה טעימים לי ופעם היינו אוכלים גם באלימלך אבל לא היינו הרבה זמן והבנתי שהתדרדרה

העצלנית

New member
הגיוזה מזמן לא קיימת

יש שם איזה שיפודיה כשרה במקום.
ואין בנהריה כלום
למרות שתשמעי קרויוז היינו במסעדה הסינית לא מזמן,זאת שממש לקראת הים ליד המכבסה והיוגורטיה (המוצלחת מאוד), היה אוכל לא רע בכלל אבל המנות קצת קטנות ויקרות באופן יחסי.

salo22

New member
גם אני זכרתי משהו דומה

הגיוזה הזו שהייתה בכל מקרה מקום זניח ולא מקום שיכול להשתתף בטעם העיר, כבר לא שם. אכלתי לפני המון המון שנים בסינית הזו והיה בכלל לא רע, אבל לא משהו ששווה להגיע במיוחד, מעניין שהיא עדיין שם.

אני אבדוק

אני אוהבת דים סם אפילו ברמה בסיסית עושה לי את זה.
והיוגורטיה אכן מצוינת- בלוברי, יש סניף נוסף בקניון נהריה
כנראה שהגיוזה שהיתה עדיין משתתפים בארועים שכאלו, אני ממש אהבתי את מאדי הענק מלאי הדים סם
לפי כמות האנשים שהיו בדוכן אני לא היחידה.

למעלה