מסעדה אורגנית Humanature

daniela21

New member
מסעדה אורגנית Humanature

יש להם באתר תפריט ומסומנים בו המנות שלא מכילות גלוטן. דיברתי עכשיו עם המלצרית שטוענת שיש לה צליאק 21 שנה, לגבי הגרנולה נטולת הגלוטן. היא אמרה לי שהיא נטלה, כי הגרנולה היא משיבולת שועל. אני הייתי קצת בהלם, בכל זאת, לציין שזה נטול בתפריט וגם ליידע את העובדים במקום ובנוסף היא הצליאקית ממליצה על המנה... אמרתי לה ששיבולת שועל לא נטולה ואז היא אמרה לי שזה סוג של דגן אחר והיא אוכלת את זה ללא בעיות. אז רק רציתי ליידע אתכם בקשר למנה הזו במסעדה הזו (שפרט לשני סוגי סלטים ומנה חמה אחת לא מציעה כלום לצליאקים) - להתרחק ובנוסף, תמיד לבדוק ולחקור גם על מנות שמסומנות במיוחד כנטולות ושהמלצר עצמו ממליץ ובטוח שהן בסדר בשבילנו.

נילוס11

New member
כמעט בכל בית קפה ומסעדה

תמיד אפשר למצוא ולבנות מנה עיקרית שמתאימה לנו. (עם המלצר או עם הטבח עצמו) כמובן שבסלטים זה הכי קל. אני הולך לבית קפה עם רביעיית פרכיות וכשכולם נהנים מהלחם הטעים אני מתנחם בפרכיות. וכשהמסעדה מודעת ומציינת בתפריט על מנה עיקרית נטולת גלוטן זה הכי סבבי שאפשר.

daniela21

New member
מסכימה (בדיוק עכשיו אכלתי רביעייה)

אני מסוגלת לאכול 10 ביחד מרוב שזה טעים ולא משביע.. :)

אם דיאטניות טוענת ששיבולת שועל מותר

אני לא מתפלאת שהצליאקית הזאת חושבת ככה. אני מקווה שהיא הקשיבה לך ולא התווכחה איתך, בעיקר לטובתה.

daniela21

New member
היא קצת התווכחה,

חבל שהיא תמשיך להטעות את יתר הלקוחות שיבואו למסעדה. מה גם שבתפריט רשום במפורש שהמנה ללא גלוטן וישנם אנשים שישמחו לדעת שיש גרנולה "נטולה" ויחשבו שאם זה רשום, סימן שזה בודאות בלי גלוטן.

נצר1

New member
היא לא בהכרח טעתה

יש סוג של שיבולת שועל שאכן אינו מכיל גלוטן ומותר לצליאקים. מאותו סוג גם מכינים את המצות הנ"ג לפסח ואני אוכלת מהם כל שנה בהנאה רבה ובלי שום בעיות.

daniela21

New member
הסוג שאת מדברת עליו כ"כ יקר

בגלל הייחודיות שלו, שקשה לי להאמין שזוהי אותה גרנולה שנמכרת באיזה 20 שקל יחד עם היוגורט והפירות., מה גם שרוב הגרנולות שאמא שלי קונה לעצמה הן משיבולת שועל וכן מכילות גלוטן. זה נראה לי הסוג הסטנדרטי.

למעלה