מסנן אבנית למדיח

alex889

New member
מסנן אבנית למדיח

היום התקינו לי מדיח, ומייד הטכנאי הציע מסנן ב 220 ש"ח המחיר נראה לי קצת מוגזם יש למישהו המלצה על מסנן כזה? תודה מראש אלכס

3תיתי

New member
אז בשביל מה המלח?

לא יודעת על מסננים. יש לי מדיח בן 10 עובד כל כך קשה! בלי שום מסנן. כנ"ל מכונת כביסה.

Denzell

New member
מסנן אבנית או מרכך מים?

האם הכוונה לפילטר למים או למגנט שמתלבש על הצינור

erez221

New member
הטכנאי צודק!!

אמנם ידוע שטכנאים מנסים "לדחוף" לנו כל מיני מוצרים נלווים למכונות כביסה, מדיחים, מקררים וכו' אבל במקרה הזה הטכנאי הציע לך משהו אמין ונכון. פילטר מגנטי זהו חידוש שהגיע לארץ לפני כמה שנים והוא מתחיל להתקבע יותר ויותר במודעות של אנשים. ידוע שבארץ יש לנו בעיה קשה של אבנית. הפילטר מגנטי למעשה מורכב משתי חלקים מגנטיים שמתלבשים על הצינור ויוצרים שדה מגנטי שמשנה את ההרכב של המים ומונע מהאבנית לשקוע ולהצטבר. במה זה עוזר? כידוע, במדיח כלים יש גוף חימום ועוד כמה חלקים שנפגעים מהאבנית כמו ברז כניסת מים, תוף וכו'. בטווח הקצר לא ממש מרגישים בהבדל ובעבודה של המסנן אך למעשה אם יש אבנית על גוף החימום, החימום נמשך זמן ארוך מהרגיל וגם מצטברת אבנית בברז כניסת מים בתוך המדיח ובצינור וכך הזרם חלש יותר, זמן ההדחה מתארך ואיתו גם צריכת החשמל. עם פילטר מגנטי רואים הבדל שמים וארץ בגופי חימום של מדיחים ומכונות כביסה שהגופים נראים ממש חדשים, לא נהרסים ולא מתבלים. פילטר מגנטי - מומלץ מאוד!!! גם למכונות כביסה!!! עם זאת, 220 ש"ח זה באמת מחיר קצת יקר מהרגיל. אני משווק פילטרים כאלה ב150 ש"ח בלבד. אם תרצה צור קשר 050-4042226 ארז.

למעלה