מסנג'ר.

TeaBag

New member
מסנג'ר.

היי, קוראים לי יותם. אני אוהב ורוניקה מארס ואין לי אף אחד לדבר איתו עליה. במילים אחרות, בואו נחליף כתובות מסנג'ר. אני אטריד אתכם, אתם תטרידו אותי וכיף כיופאק. [email protected] הביאו גם את שלכם!

TeaBag

New member
אל תתייחסו אליי

אני סתם מטומטם שלא יודע להקליק על שמות משתמשים.

TeaBag

New member
כי בעצם,

כשאני מקליק על שם המשתמש שלכם אני מגיע לפרטים שלכם. ובפרטים שלכם, הפלא ופלא, נמצאת כתובת המסנג'ר. (כמובן, רק אצל מי שהכניס אותה)

ghony

New member
?

אני בן וחבר שלי גם רואה זה לא סדרת נערות קיטשית ומטופשת סעמק,אז מה אם מתרכזים קצת בלוגאן וורוניקה :(

FIRE GODDESS

New member
ילד מהכיתה שלי אומר שזה סצם חרא

לאדעת...אני מכירה רק בנות שאוהבים וי מארס אז זה מאוד נחמד לדעת שיש גם בנים שאוהבים את הסדרה.

R E k

New member
אני בן..מכיר עוד אחד שרואה

נהנה, מתלהב ומאוהב בקריסטן

buffgirl

New member
למעשה, אני מכירה המון בנים שרואים

את הסידרה, חלק גם יותר מבוגרים ממוצע הגילאים פה, פשוט הם לא נוהגים לכתוב בפורום הזה. לפעמים הם כותבים באחרים ולפעמים הם לא כותבים בכלל.

tuzik22

New member
הזקנה שבחבורה

טוב אז רק רציתי לציין שאני כנראה הזקנה פה בפורום - כן כן גיל 28 נחשב זקנה.... ועכשיו סוד קטן , גם בעלי היה צופה איתי בורוניקה והיה מתלהב בדיוק כמוני... והוא יותר גדול ממני ..... אז אתם יכולים להיות בטוחים שיש אנשים יותר מבוגרים שצופים אוהבים ואפילו כותבים בפורום....

Serf SaN

New member
את בסדר?! ם__O

יש המון בנים שרואים ורוניקה! ס: איזה פמניסטיות לשמה. =.=;

TeaBag

New member
אפרופו מבוגרים.

הבאתי את דודה שלי, בת 34, לצפייה בתוכנית. וקראתי בעיתון, תגובה של אחת הקוראות על כמה היא אוהבת את הסדרה, והפלא ופלא היא בת 57.

orale12345

New member
ובני כמה המבקרים שאומרים שזאת הסדרה

בין הטובות ביותר בטלווזיה!

TeaBag

New member
אמת.

אני חושב שהבהרנו את הנקודה שכולם אוהבים את ורוניקה. (או לפחות יכולים)

orale12345

New member
תאמת שלא

צריך סוג של ידע וחוכמה כדי להנות מהסדרה זאת לא סדרה לאנשים שנגיד,אובססיבים לטלונבלות וחושבים שטלנובלה זה הזא'נר הכי גאוני בעולם.

למעלה