מסנג'ר עם הילדים

מסנג'ר עם הילדים

מאז שקרן אספה את עצמה ואת הילדות וחזרה אל הבית שבנינו באיזור המרכז נותר לי חלל בחיי היומיום, לפני כן הייתי פוגש את הילדות כל יום ופתאום... פתאום יש חלל, ומעבר לחוסר בקשר מתמיד איתן מצאתי עצמי מפחד מה זה יעולל לקשר בינינו לאורך זמן, איזה ריחוק עלול להיווצר בינינו בגלל זה. ניסיתי למלא את החסר בעזרת הטלפון אבל זה לא זה, הילדות שלי לא מתלהבות משיחות בטלפון על הא ועל דא (עדיין?), מצאתי עצמי תלוי באמצע השבוע בלעדית בפגישות של לאחר נסיעה של שעתיים וחצי ולפני חזרה כנ"ל, פגישות שה-quality time בהן מוגבל על ידי העייפות שלי. לפני שבוע הקטנה ביקשה שאתקין לה מסנג'ר, היא רצתה לקשקש עם ילדים שפגשה בסוף השבוע ההוא בחוף דור. התקנתי ובאותה הזדמנות הגדרתי אותנו זה אצל זה. מאז פרחו פרחים בתוך המחשב שלי. היא עולה מולי במסנג'ר לפני שהיא יוצאת לבית הספר ומיד כשהיא חוזרת, היא מרותקת לראות אותי שואל אותה את השאלות הבנאליות על מה שהיא עשתה בבית הספר ואיזה סרט היא רואה בוידיאו, אני שולח לה אייקונים מצחיקים, היא מגלה את הקריצות ושולחת לי אותן בסידרה בזו אחר זו, מחליפה צבעים בפונטים, מחליפה תמונות, רקעים, שואלת אותי היכן אני ומה אני עושה. הגדולה גילתה את זה ומיד הגיעה הבקשה להתקין גם לה. עכשיו הן מתחרות למי שלחתי יותר אייקונים ומפתיעות אותי כל אחת בתורה תוך כדי עבודה. אין לי אשליות, ברור לי שלאחר שתחלוף ההתלהבות ירד המינון של הקשר הזה, אבל כיף ליצור עוד נתיב להיות איתן, עוד זמן נטו במשך השבוע בו אני אבא פעיל ולא אבא בהמתנה. ממליץ לכל מי שנמצא במצב דומה לשלי. מי שרוצה להתחיל את זה על ידי קשר של הילד עם בני גילו מוזמן לכתוב כאן את הגילאים של הילדים וננסה להציע אותם זה לזה, ליצור בנק של התקשרויות, בטח גם יהיה להם כיף להיפגש במפגשי פורום אחרי שדיברו במשך השבוע במסנג'ר. הילדות שלי הן תמר בת 11 ונעמה בת 7 ואשמח לקבל הצעות עם כתובות מסנג'ר של ילדים בני גילן (כתובות רק במסרים פרטיים) כדי להציע להן.

יערית

New member
../images/Emo67.gif

הקטנה שלי מגלה עינ יין בזה מאז שהיא רואה את אמא שלה,משתמשת בו ועוד עם קריצות ואייקונים מדליקים. היא עדיין לא כותבת וקוראת,כיתה א כולה,אבל מבטיחה לך שבתך תהיה מרותקת לקשקש שמאיוש מוציאה מבין אצבעותיה
כרגע זו באמת הדרך היחידה שלך לקשר יום יומי,מתי שהוא לדעתי כדאי לחשוב להיתקרב אליהן-המרכז יפה וירוק

המרכז יפה וירוק?

כנראה שהתכוונת לאור של הרמזורים, אבל הוא מתחלף לי כל הזמן. אם לא תהיה ברירה אחזור למרכז, בינתיים אני מנסה למצות את האפשרויות שסביב להיות איתן ולהישאר בצפון האהוב עליי והעבודה הטובה שמצאתי כאן. אם זה לא ילך תמיד אפשר לזוז למרכז, אבל אם אזוז עכשיו זה יהיה צעד בלתי הפיך.

יערית

New member
המרכז הוא רחב

באיזורי השרון תמצא נוף ירקרק אורגני להפליא!מצד אחד ים, באמצע ירוק,ומצד שני הרי השומרון...תענוג לחיות בשרון הירוק
{זוהי פרסומת סמויה} סומכת עליך שתדע איזה צעד לעשות,אגב אתה זז כל הזמן, לא לחשוש מתזוזות גם בילתי רצוניות

שחר טל1

New member
כן מסכימה גם אני מהמרכז מהשרון

הירוק הפורח האיכותי ..."בוא אלינו אלינו אלינו לכפר....."

d a n i e l s 5

New member
עידן הטכנולוגיה...

אני יכולה לספר לך על עצמי...אמא שלי מתקשרת אלי, "דיברת היום עם ד'?" ואני כל יום אומרת לה, אמא אנחנו כל הזמן מדברות דרך המחשב במסנג'ר , ובאחד הימים כשהיא היתה כאן הסברתי לה, הראיתי לה, וההתלהבות לראות את הנכדה שלה במצלמה ולקשקש איתה היתה מדהימה....היא כבר חושבת לקנות מחשב לעצמה....אמרה ככה תדבר עם הנכדים שלה ששוכחים אותה לפעמים (נו מרוקאית בתחפושת של פולנייה). אז כן, עידן הטכנולוגיה מאפשר לנו לתקשר עם אנשים בכל רגע נתון, כל עוד שזה מדובר באנשים אהובים , זה מבורך . רק שלפעמים (את זה אני רואה אצל בת ה-14 שלי) זה גם תוקע אותם טוב טוב מול המסך במקום להיפגש פיזית. במקרה שלך מן הסתם ...מ-ב-ו-ר-ך !!!!!

החתולית

New member
מרוקאית בתחפושת של פולניה

או להפך ??? אמא שלי מתקשרת עם כל המשפחה שלה בחו"ל באמצעות המחשב, הבן שלי שולח SMS עם הצהרות אהבה, או יושב בחדר שלו ומדבר איתי ב- ICQ. אני בעד העידן הטכנולוגי הזה, ובעד כל אמצעי תקשורת שיאפשר לאנשים יותר קשר במיוחד להורים עם ילדיהם. מקווה שלא תהיה עייפות החומר, טללי בוקר

עייפות החומר?

אני מניח שזה יהיה היום בו אגש לראש הצוות שלי ואסביר לו ש...

החתולית

New member
לא לזה התכוונתי :)

כתבת שברגע שתצטנן ההתלהבות הראשונית, ירד המינון של הקשר במסנג'ר. התכוונתי לכך שאני מקווה שההתלהבות הראשונית לא תצטנן במהרה.

היא תצטנן, אין לי ספק

אבל קודם כל אני נהנה ממנה כל עוד היא קיימת, ומלבד זאת אני מתאר לעצמי שגם לאחר שהיא תשקע האפיק הזה של תקשורת ישאר ויוסיף עוד משהו, עוד ערך מוסף, עוד כמה דקות זמן איכות ביום. ותודה

g a l i l e e

New member
מומלצת אף מצלמה...

הבת שלי מקשקשת עם אביה שנמצא ביבשת אחרת.. זה בהחלט עוזר. היא יכולה להראות לו בגד חדש, תסרוקת או מבחן מוצלח... ממליצה בחום על האופציה הזו. במיוחד אלה שילדיהם רחוקים ויש להם שהיה ארוכת שעות מול מסך.

למעלה