מסנג'ר בתאילנדית

GAL426

New member
מסנג'ר בתאילנדית

אמנם כבר שאלתי פה ת'שאלה,אבל קיבלתי תשובה לא בדיוק מה שחיפשתי, בכל אופן,אני צריך לדבר עם מישהי בתאילנד,אין לה מושג במחשבים, ניסיתי להסביר לה על מסנג'ר,בסוף מישהו שלח לי לינק למסנג'ר בתאילנדית,הכל טוב ויפה והיא התחברה, הבעייה שיש msn מסנג'ר, ויש מסנג'ר של יאהו (מי שמכיר יודע על מה אני מדבר) לי יש של MSN,והיא פתחה של יאהו.........אחחח.......לא נורא,לא אשמתה, בכל אופן,אני צריך שהיא תפתח מסנג'ר כמו שלי יש,עכשיו להסביר לה שיש מסנג'ר אחר זה יהיה סיפור של שנים, סה''כ אני צריך לינק בתאילנדית למסנג'ר MSN, זה יפתור לי הרבה בעיות,ואימלים מיותרים, יבורך מי שיעזור לי בקטע הזה, כי גוגל לא ממש עוזר מסתבר

פ82

New member
הלינק שנתתי לך מקודם

הוא למסנג'ר בתאילנדית... וזה בדוק, כי זה בדיוק מה שחברה שלי משתמשת בו.

Benkok

New member
תגיד לה שתוריד ON M

התאילנדיות קוראות למסנג'ר של MSN - און אמ וסלח לי על השאלה, אבל אם היא לא מבינה אנגלית עד כדי התקשות בלהבין מה זה מסנג'ר של MSN, אז באיזה שפה בדיוק אתם מדברים??

GAL426

New member
ממממ

מדברים באנגלית, וביא לא מבינה מה זה מסנג'ר,בדיוק כמו שחבר שלי בוגר סיירת ותואר אקדמאי אין לו מושג מה זה איימיל. קורה,לא כולם אוהבים מחשבים.

Benkok

New member
לא התכוונתי להעליב.

מצטער אם זה נשמע ככה. בכל מקרה, כבר קיבלת את הלינק למסנג'ר של MSN מפ82. פתחתי את הלינק כאן וזה אכן קישור להורדה בתאילנדית. אם היא ממש מתקשה, תרגיש חופשי להפנות אותה לטלפון של המשרד שלי (באתר), הפקידה שלי תסביר לה בדיוק מה היא צריכה לעשות (ואולי על הדרך גם תרוויח הורדה של סקייפ...)

GAL426

New member
תודה-הבעייה נפתרה

אז שוב תודה על העזרה, הכל הסתדר.

למעלה