מסמרים ונוצות

סו2

New member
מסמרים ונוצות

מה הדבר שהכי מפחיד אתכם בזוגיות? אצלי זה הפחד להכנס לשגרה, לדעיכה מתמשכת, להרקיב. אני {כבת מזל קשת} רצה עם החיים, חייבת כל הזמן ריגושים ולא יכולה להשאר במקום אחד, אולי בגלל זה כל המערכות יחסים שהיו לי נגמרו תוך חודש וחצי גג, ורק עכשיו... אני עם אהובי כבר שנה ן4 חודשים ועדיין לא נמא ס לי ויש לי את הפרפרים בבטן לפני שהוא מגיע, והלב מתפוצץ מאהבה כשהוא מחייך. **ממליצה להקשיב לשיר מסמרים ונוצות של מיכה שטרית, בדיוק הפחד שלי** "פעם יכולתי לבלוע כדור ארץ שלם. רכבתי על אופניים כשהידיים באויר. פעם הייתי חיה ואת היית מותק. פעם חייתי באמת. פעם היית קרובה אלי עכשיו את מתרחקת. פעם היית פחות בוכה ויותר צוחקת. פעם כשהיית שמחה היית רוקדת. פעם חיינו, באמת"

Miss פטל

New member
הפחד הכי גדול- הבגידה

בגידה בי ובאמון שלי. כי אני מאמינה ב 100% בבן זוגי ויודעת שהוא אוהב אותי כמו שאני אותו- בכל ליבו. ובשבילי האמונה בו זה הדבר הכי בסיסי שבעולם, ואם הוא יפגע בי בעניין- כן, זה בהחלט הדבר הכי מפחיד.. חוץ מזה, בזוגיות מפחיד לראות אנשים שהרבה שנים ביחד ומתחילים לקחת את הבן זוג כמובן מעליו וזה הורס את כל הקשר..אז אני פוחדת מזה ומקווה שאצלנו זה לא יקרה

הפחד הכי גדול

הוא שילוב של מה ששתיכן כתבתן. שחיקה שתביא להרס האהבה. להישאר יחד מתוך הרגל. לקחת אחד את השני כמובן מאליו. ואחרי 8 שנים יחד אני יודעת שהסכנה מוחשית ורק מודעות ועבודה תציל מכך.

maybesure

New member
../images/Emo129.gif

אבדן. של אחד משנינו ואז השני נשאר לבד עם כל הטיפול בילדים. עברו לידי כמה מקרים כאלו עד כדי תחושה שהטבעת מתהדקת. מפחיד!

Tully Is Here

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

גם אותי הכי מפחיד שיקרה משהו לאחד מאיתנו ואז נשאר לבד

זה קרה לחברים הכי קרובים שלנו

חברה טובה שלי טבעה בטיול והשאירה את החבר הטוב שלנו עם שתי תינוקות בהתחלה היה מאוד קשה והיום 4 שנים אחרי הוא השתקם וממש בסדר אפילו השתפר מאז לצערי בעולם של היום זה קורה וחבל שלא נדע מצרות גם לי עולה לפעמים המחשבה הנוראה הזאת אבל אני מרחיקה אותה ממני

s h i r k u s h

New member
הכי מפחיד בזוגיות...

הכי מפחיד אותי בזוגיות זה העובדה שיש אפשרות להיכנס לשיגרה והאהבה נגמרת

ספטמבר5

New member
יש אפשרות???../images/Emo4.gif

חייבת לומר שזה פשוט קורה.. לכולם. פשוט צריך לרענן אותה מדיי פעם

השיגרה כן אבל לא האהבה

כלומר, אי אפשר להתחמק מהשיגרה והשחיקה. אבל בהחלט אפשר לשמור ולטפח את האהבה.

למעלה