מסמנת עוד V

מסמנת עוד V

אתמול בזמן נסיעה סטנדרטית, איכשהו הנושא עלה ויצא ששוחחתי עם המתבגרים (11,13) על פורנוגרפיה, ארוטיקה ומיניות (בתקשורת ובכלל).
היתה שיחה מצויינת: הם סיפרו למה יצא להם להחשף (לשמחתי, אם הם דוברי אמת, אז לא ליותר מידי), אני הסברתי שלדעתי עדיף לחוות מיניות מיד ראשונה (במקום, בזמן ועם השותף המתאים) ולא בצורה הזאת שהיא למעשה חשיפה לסקס חסר רגש ולא משקף את מה שאני מאמינה שסקס צריך להיות (בין שני אנשים שאוהבים זה את זה ורוצים להחשף זה אל זה). דיברנו על אינטימיות ועוד נושאים שנקשרו לזה.
אני מקווה שמשהו מזה יחלחל ויעזור להם לשמור על עצמם מחשיפה מיותרת.

1precious1

New member
קצת בהומור...

אני דווקא חושב שכדאי שהם יחוו את החוויה המינית שלהם "מיד ראשונה"
עוד לפני הפארטנר המתאים.

adif11

New member
אין ספק שלמושג יד ראשונה יש פה כמה אפשרויות

נעמי155

New member
זה

מה שבדרך כלל קורה, לדעתי ההתנסויות הללו קורות ברגע הראשון שההורמונים "מרימים ראש"

לאונידס

Active member
האידיאל הויקטוריאני שילדים יגיעו ליחסי מין בורים מכל ידע

מיני לא מתאים לתפיסת העולם שלי, היא לא היתה ראלית לתקופתה ובטח שאיננה ראלית לימנו אלה.
אפילו אצל החרדים יש הדרכה לפני ליל הכלולות וניתן לקבל דפי הסבר עם תיאורים מאוד גרפיים. כמובן שההדרכה מאוד חלקית.
&nbsp
פורנו מקור ידע יותר ממפוקפק, מסכים שלא מתאים, לא חושב שיש רבים שחושבים אחרת.
&nbsp
לתפיסת העולם שלי ניתן לסמן v רק אחרי הדרכה ראויה, הדרכה כזו לדעתי תפחית את מספר ההריונות הלא רצויים של ילדות ״טובות״ שלא צריכות הדרכה, מעצרים של ״בני טובים״ שלא מבינים מה רוצים מהם אם ״היא הסכימה״, הדבקות במחלות מין ובכלל אווירה נפשית בריאה יותר.

למעלה