מסמכים לחידוש ב1

mayush2013

New member
מסמכים לחידוש ב1

למרות שעדיין יש לנו זמן, אבל רק בשביל להיות בעניינים:

איזה טפסים/הוכחות צריך להביא לפגישה של חידוש ויזה ב1?
לבן הזוג נפתח חשבון בנק אבל הם לא הסכימו להכניס אותו לחשבון שלי
והבנתי שזה עילה להרמת גבה במשרד הפנים..האם יש דרך אחרת לפתור את זה?
חוזה הדירה כשיחודש יהיה על שם שנינו אבל הכסף ירד מהחשבון שלי והוא יעביר לי מחצית מהסכום כל חודש..זה משהו שאמור להתקבל בסדר?
אשמח לכל פיסת מידע:):)

1151986

New member
היי

אתם צריכים להביא את כל המסמכים שהגשתם בזמן פתיחת התיק, מלבד תעודת לידה, רווקות ותעודת יושר.
כלומר, את צריכה לכתוב מכתב אודות השנה האחרונה, המתאר בקצרה מה עבר עליכם מהפגישה האחרונה, על התחביבים שלכם, העיסוקים והתוכניות לעתיד ..
לאסוף מכתבים ממשפחה וחברים המעידים על כנות הקשר שלכם, כל החשבונות מהפגישה/ מהשנה האחרונה, קבלות משותפות, חוזה שכירות, תמונות פספורט של שניכם, תמונות משותפות וכ'ו .. תעברי לפי הרשימה לחידוש ויזה ותראי בדיוק מה עליכם להביא. אל תפספסו שום פרט, ואל תוותרו על שום חשבון. חשוב להיות מאוד מסודרים ולהיא כל חשבון חודש בחודשו, לנו בזמנו כמעט עכבו את כל ההליך בגלל שהיה חסר לנו חשבון מים מאיזשהו חודש שטרם נשלח אפילו בדואר. באותו רגע התקשרנו למי אביבים ואלו פיקססו ישירות לסניף בזמן הפגישה וככה ניצלנו ..

לא אמורה להיות בעיה עם זה שאין לכם חשבון משותף .. פשוט תאמרו את האמת, שרציתם לצרף אותו לחשבון שלך והסניף סירב, לכן פתחתם חשבון נוסף ..לא כל הבנקים מוכנים ולכל סניף וההנחיות שלו. אצלנו לדוגמה לא מוכנים היו לתת כרטיס אשראי עם דרכון זר, רק לאחר שיקבל ת.ז, אך יש כאן הרבה חברים שלהם דווקא כן נתנו ללא בעיה.

בהצלחה !

למעלה