מסמך פלסטיני

master simon

New member
מסמך פלסטיני

הדרך לגן עדן הילד מוחמד א-דורה קורא לילדים לבוא אחריו שהידים משחקים בלונה פארק בגן עדן נערות שרות מה מתוקה השהידה מסמך מיוחד של מבט לתקשורת הפלסטינית חושף כיצד נשטף מוחם של ילדים בשטחים בכלי התקשורת ובספרי הלימוד עד שהם גדלים ומצמידים לגופם את חגורת הנפץ פורסם ב"על השרון"-עמוד 72 שיר השאהיד:"אשא את נפשי על כף ידי ואשליך אותה אל תהומות המוות... בך נשבעתי שאני רואה את מותי, אך ני מחיש אליו את הצעדים... בך נשבעתי שזה מוות הגברים..." הדרשן ד"ר מוחמד אבראהים מאדי:"נער פלסטיני שאל אותי ´הו שייח´, אני בן 14,. נשארו לי עוד ארבע שנים ואז אפוצץ עצמי בקרב אויבי האל, אפוצץ את עצמי בין היהודים. אמרתי לו:´הוא בני הקטן, שאללה יזכה אותך בשאהדה! ´כל כלי הנשק צריכים להיות מכוונים אל היהודים, אל אויבי אללה, האומה המקוללת בקוראן" שאר הכתבה המזעזעת הזאת נמצאת כאמור במוסף על השרון 17/1 עמוד 67

רפי2002

New member
אני צריך להזכיר לך מה נועם פדרמן

אמר בתוכנית "שי ודרור" בערוץ 10?!?!?

שיש להעמיד את פושעי אוסלו לדין

וכי אסור להביע דעה שיש להעמיד מישהו לדין?! לפני שתגיב בקר בוואלה שם ישנו ציטוט מדויק של השאלות תגובות מהתוכנית....

EverMan

New member
אסר , אבל חסר שאני אשמע את הביטוי

הזה פה ! אדם שיגיד פה את הביטוי הנלוז "פושעי אוסלו לדין" יוגבל מיידית. וזה על הסתה ופגיעה בדמוקרטיה הישראלית. חסר , אבל חסר למי שיגיד זאת.

למה זו הסתה?! זו דעה - אסור להביע ד

דעה רק בגלל שמפלגתך יוצאת רע?! עליך ראשית לבקש את ניקוי האורוות שבמפלגתך שלך לעמדתיח האישית אין להעמיד לדין על חתימת ההסכם כי הרי הוא התקבל כחוק ולכן במילא אם תהיה העמדה לדין עליהם לצאת זכאים יש לי בהחלט בעיה עם ההסתרה של העובדות שהיו ידועות אשר אם היו מתפרסמות היינו כנראה נגד המשך התהליך [שעראפת ראה בזה אסטרטגיה בלבד , שחינך בבתי הספרה לטרור והשמדת ישראל בצורה סיסטמטית -שריד טען שלא פירסם זאת כי חשב שזה ישתנה עם הזמן?!?!- הקמת 2 ארגוני טרור שיתחרו בחאמס , עידוד לטרור כחלפי בני ארצו - בזמן שלנו הוא אומר שהוא מגנה הפיגועים ראה נאומו אחרי פיגוע בית ליד מימי רבין! ועוד ועוד]

resh10

New member
הוא צודק! זאת הסתה.

רק בית משפט רשאי לייחס למישהו את הביטוי "פושע". גם אני בעד הקמתה של וועדת חקירה שתבדוק את התהליך שהביא לכשלון הסכם אוסלו. את הגישושים לפני את השיקולים לפני את המו"ם עצמו את הליך אישור ההסכם בכנסת את "שיווקו" של ההסכם בארץ את קריסתו של ההסכם את הסכם וואי את הנסיבות שהביאו לכשלונו של הסכם וואי. באם החוקרים יגיעו למסקנות כי ישנן ראיות לכך שאנשי ציבור חרגו מהמותר בחוקי המדינה הרלוונטים אז, בוודאי שיש להעמידם לדין! אבל אין זה העיקר. העיקר זה שנחקור כדי להיות עם חכם יותר, יוצאו מסקנות לחקירה ויקבעו נהלים ותקנים שהנושאים ונותנים בעתיד יצטרכו לעמוד בהם. הכל כדי שלא נטעה שוב!!! אבל בנתיים, אסור להגיד "פושעי אוסלו", זאת הסתה לשמה! יש עוד אמת שחייבת להאמר: באם העם שלנו יתנהל שוב במה שלדעתי מהווה טימטום ולא תוקם ממשלת אחדות חילונית, אלא ממשלת ימין צרה, מםלגת העבודה צריכה לקחת בחשבון שהיא בעצמה הביאה את הקמתה של וועדת החקירה הזאת! וכאשר חוקרים, תמיד מוצאים פגמים, פגמים שישמשו את תעמולת הימין לאורך שנים!!! אני משוכנע שזה מה שעובר לפרס בראש, אבל זאת רק דעתי.

בןלוי

New member
מהי פגיעה בדמוקרטיה.

פגיעה בדמוקרטיה להזכירכם שחלק מפגיעה בדמוקרטיה היא סתימת פיות, לכל אחד יש את הזכות להגיב ככל העולה על רוחו ומי שסותם פיות הוא זה שפוגעה בדמוקרטיה ומסית נגדה. איפה חופש הביטוי? כנראה שלמפלגת העבודה אין את חופש הביטוי אצל מפלגת העבודה אסור סליחה אסר, אבל חסר שהוא אשמע את הביטוי אז תזכרו אסור להגיד את הביטוי "פושעי אוסלו לדין" לצחוק או לבכות?

EverMan

New member
גם מותר לי להגיד שאני רוצה

לרצוח את כל האנשים שהכינוי שלהם בפורום של תפוז "בןלוי" לפי התפיסה שלך. לא ! אסור לי לקרוא להעמיד מישהו לדין ולהגיד מראש שהוא פושע. אסור. אסור. אסור. ומי שיעשה זאת יוגבל.

resh10

New member
ולמיצנע מותר?

מפלגת עולם תחתון, מאפיה, דון... גם כאן מדובר רק בחשדות, נכון? אז אתה מתנהל בסדר, רק תעיר בבקשה לחבריך כאשר הם לא מתנהלים בסדר.

EverMan

New member
גם למצנע אסור , אבל אני

מעדיף להגיד זאת בפורמים אחרים.

אתה רואה שההקבלה היא מלאה

ואם ההוא מסית את גם ההוא [מצנע] אני מסכים עם ראש0 באשר לדבריו רק להבדיל מדברי מצנע שהם בפרוש הסתה אזי באשר לנאשמים הרי זה שגור על כולנו והתקשורת "לקבוע" לפני משפט כך שכאן מדובר בנורמה התבטאות רגילה ושגורה להבדיל דברי מצנע שהם דברי בלע והסתה לכל דבר דרך אגב בפורום מרצ לדוגמא נאמר על האשמות כנגד שרון [זכור את דגברי שריד] כאשר בקשנו לא לשפוט לפני משפט>> התגובה היתה>> מה זה לא ברור?! הרי היתה כתבה בעיתון וכי סתם הכתב כתב....?! כך בפורום של מפלגה אשר טוענת לישר דרך....

master simon

New member
לא דיברתי על נועם פדרמן

דיברתי על ה"פרטנר" שלנו או יותר נכון שלכם ל"שלום" וחוץ מזה נועם פדרמן אמר שהוא רוצה שתקום וועדת חקירה לאוסלו זכותו להביע את דיעתו בקשר לשאר הדברים יש סיכוי שזה גובל בהסתה

Charlie

New member
לגבי פדרמן ודבריו אצל שי ודרור

מהיכרות אישית עם האיש, אני יכול להעיד שמדובר באדם עם חוש הומור. לכן לא אתפלא אם הוא החליט בדרכו שלו להסתלבט על שי ודרור המקסימים ולשתף איתם פעולה. ההומור שלו שחור, סרקסטי ומעט עקום במקרה זה. ואולם אני כלל לא בטוח שאלו דעותיו, שכן אין הן מייצגות כלל את תורתו של מורו ורבו - הרב מאיר כהנא המנוח. עם זאת, במקרה של נעם, אי אפשר לדעת, שכן הבן-אדם ממש קיצוני. רק צריך לקחת בחשבון שהוא לאו דווקא התכוון לכל מילה שאמר... הבהרה: חשוב לציין שאני מסתייג מדרכו ומדעותיו של פדרמן.

למעלה