מסמך נחמד!

WoLfN

New member
מסמך נחמד!

הוקיי, אז שיעמם לי (כרגיל >:]). תראו.

../images/Emo6.gifאתה יותר משועמם ממני!

וכל מה שאני עושה זה לרפרש את הפורום ולחכות להודעות חדשות. זה אמור להיכנס למאמרים או משהו?

WoLfN

New member
אולי.../images/Emo9.gif

תלוי מה תחליט ליסטה יקירתינו.

WoLfN

New member
../images/Emo45.gif

באיזה לילה היה לי נורא משעמם [כמו כל לילה><], אז החלטתי לקרוא סיפורים. הטלנובייבלייד היה ממש מגניב!

Ray girl

New member
אז יש לך תי אפשרויות:

1. תגיד לה לתת את זה לך 2. תגיד לה להזיז את הישבן החמוד והמעוצב היטב לפה ושתשים את הפרק

קורורו

New member
אכפת לך לשים את זה בהודעות?

אם אפשר X_X בדרך כלל המסמכים עושים לי בעיות...

Wolf GiRL™

New member
הנה מאיה

רשימות טאי בוטמון-קורומון-אגומון-גריימון-מטאלגריימון-וורגריימון. מאט פונימון-טסונומון-גבומון-גרורומון-וורגרורומון-מטאלגרורומון. סורה ניוקומון-יוקומון-ביומון-בירדרמון-גרודמון-פיניקסמון. איזי פבומון-מוטימון-טנטומון-קבוטרימון-מגהקבוטרימון-הרקולסקבוטרימון. מימי יורמון-טנאמון-פאלמון-טוגמון-לילימון-רןסמון. ג'ו פיצ'מון-בוקמון-גוממון-איקקומון-זודומון-פלסיומון. טי קיי פויומון-טוקומון-פאטמון-אנג'מון-מגנהאנג'מון-סראפימון. קארי סנובוטמון-נירמון-סאלאמון-גאטומון-אנג'וומון-מגנהדרמון. דיוויס צ'יבומון-דמיוימון-וימון-אקסוימון-פאלידרמון-אימפריאלדרמון. קודי טסובמון-אופמון-ארמדילמון-אנקילמון-שאקואמון-ויקמון. יולי פרורומון-פורומון-הוקמון-אקווילמון-סילפימון-ולקירמון. קן ליפמון-מינומון-ורמון-סטינגמון-דינובימון-גראנדקווג'אמון. טקאטו ג'רימון-גיגימון-גילמון-גראוולמון-וארגראוולמון-גאלאנטמון. הנרי זרימון-גומימון-טריירמון-גרגומון-רפידמון-מגהגרגומון. ריקה ררמון-ויקסימון-אנמון-קיובמון-טאומון-סקוימון. סוזי קונומון-קוקומון-לופמון-טורימון-אנטילמון-קרפימון. ריו קטומון-הופמון-מונודרמון-סטרייקדרמון-סייברדרמון-ג'סטימון. קאזו צ'ורומון-קפורימון-קוקואמון-גארדרמון-אנדרומון-היאנדרומון. קנטה בוטמון-קורומון-בטמון-סידרמון-מגהסידרמון-מארינאמג'מון./ פיצ'מון-בוקמון-גוממון-איקקומון-זודומון-מארינאמג'מון. ג'רי פונימון-טסונומון-אילקמון-ליאומון-פאנימון-סייברליאומון. איי ומקאו קימון-יאמון-אימפמון-בוגימון-פלאסמון

WoLfN

New member
בהודעה!

רשימות טאי בוטמון-קורומון-אגומון-גריימון-מטאלגריימון-וורגריימון. מאט פונימון-טסונומון-גבומון-גרורומון-וורגרורומון-מטאלגרורומון. סורה ניוקומון-יוקומון-ביומון-בירדרמון-גרודמון-פיניקסמון. איזי פבומון-מוטימון-טנטומון-קבוטרימון-מגהקבוטרימון-הרקולסקבוטרימון. מימי יורמון-טנאמון-פאלמון-טוגמון-לילימון-רןסמון. ג'ו פיצ'מון-בוקמון-גוממון-איקקומון-זודומון-פלסיומון. טי קיי פויומון-טוקומון-פאטמון-אנג'מון-מגנהאנג'מון-סראפימון. קארי סנובוטמון-נירמון-סאלאמון-גאטומון-אנג'וומון-מגנהדרמון. דיוויס צ'יבומון-דמיוימון-וימון-אקסוימון-פאלידרמון-אימפריאלדרמון. קודי טסובמון-אופמון-ארמדילמון-אנקילמון-שאקואמון-ויקמון. יולי פרורומון-פורומון-הוקמון-אקווילמון-סילפימון-ולקירמון. קן ליפמון-מינומון-ורמון-סטינגמון-דינובימון-גראנדקווג'אמון. טקאטו ג'רימון-גיגימון-גילמון-גראוולמון-וארגראוולמון-גאלאנטמון. הנרי זרימון-גומימון-טריירמון-גרגומון-רפידמון-מגהגרגומון. ריקה ררמון-ויקסימון-אנמון-קיובמון-טאומון-סקוימון. סוזי קונומון-קוקומון-לופמון-טורימון-אנטילמון-קרפימון. ריו קטומון-הופמון-מונודרמון-סטרייקדרמון-סייברדרמון-ג'סטימון. קאזו צ'ורומון-קפורימון-קוקואמון-גארדרמון-אנדרומון-היאנדרומון. קנטה בוטמון-קורומון-בטמון-סידרמון-מגהסידרמון-מארינאמג'מון./ פיצ'מון-בוקמון-גוממון-איקקומון-זודומון-מארינאמג'מון. ג'רי פונימון-טסונומון-אילקמון-ליאומון-פאנימון-סייברליאומון. איי ומקאו קימון-יאמון-אימפמון-בוגימון-פלאסמון-בילזמון.

Snake Bandage

New member
אפשר להעיר?

את מערבבת שמות אמריקאים עם שמות יפנים וכל זה בעברית, וזה מאוד מבלבל. כל הדיג'ימונים של קנטה חוץ ממארין אנג'מון הם בגדר השערה בלבד. כך גם שלבי האלוף והעל של אימפמון. מי זה פאנימון? אני לא זוכרת דיג'ימון כזה... יש לך תמונה שלו?

Snake Bandage

New member
אוי, סליחה! לא שמתי לב שאתה בן!

אין הרבה בנים שאני מכירה ש-Wolf הוא חלק מהכינוי שלהם. ;;^^

WoLfN

New member
אני בן><*

אבל איפה ערבבתי שמות יפניים עם אמריקאים? למען האמת, בהתחלה עשיתי את השמות היפניים, אבל לא זכרתי את כולם..:3 רגע, מי זה פאנימון? איזו דרגה של איזה טירון? ואצל מארין אנג'מון את בהחלט צודקת. כנ"ל לגבי אימפמון. פשוט לקחתי את שני העצים הכי הגיוניים שראיתי... ואצל אימפמון זה היה העץ היחידי, כך ש... [חוץ מאימפמון בבלאסט מוד, אבל זה לא נחשב...]

Snake Bandage

New member
אז ככה:

כתבת שפאנימון הוא שלב העל של ליאומון של ג'ורי. לדעתי, כל עוד לא כתוב במקום כלשהו שמארין אנג'מון גדל מאחד מהעצים האלה, או שאימפמון גדל למכוערים האלה, לא ניתן להתייחס לזה כקאנון. ובקשר לשמות היפניים עם אמריקאיים... פה אני חייבת לך התנצלות. התבלבלתי, אין שום ערבובים. ;;^^

WoLfN

New member
אה!

הגדירי קאנון. נ.ב. מצטער על האיכות הגרועה של התמונה...

Snake Bandage

New member
אה, פאנג'יימון!

לא נראה לי שזו בחירה טובה במיוחד לשלב העל של ליאומון... זה בסך הכל צביעה מחדש של ליאומון על סטרואידים, שהאלמנט שלה (קרח) שונה לגמרי מהאלמנט של ליאומון (אדמה, אני חושבת). אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר קאנון... אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים להגדיר את זה יותר טוב ממני.

Digi Lista

New member
שי,חזרת לפה רשמית?

לא ידעתי אם לברך אותך לא...פעם שעברה כשבאת כתבתי שהתגעגעתי וטוב לראות אותך אבל מאז לא חזרת...הפעם נכון לכרגע את כאן?

למעלה