טפסים
שלום, א. אני משתמש בטפסים (אם תרצי אשלח לך..). ב. לדעתי כן. יש דברים שיכולים להשפיע על תהליך האימון וארחיב על זה עוד מעט. ג. כן ולא. ד. דעתי טובה. אתן דוגמא: הגיע אלי מתאמן , אדם בכיר בחברת הי-טק. ובמהלך מילוי הפרטים הוא כתב בטופס הרישום ואף אמר שלא התכוון לספר על כך כרגע והוא כן סיפר כי שאלתי בשאלון, הוא בי -פולרי (מניה דיפרסיה) ולוקח תרופות בנושא ונמצא במעקב פסיכיאטרי. יש דברים שלא למדנו בבית ספר לאימון ובעיני חשוב לדעת מה אנחנו לא יודעים, ולכן ברשותו התייעצתי עם פסיכולוגית ופסיכיאטר (שאני עובד איתם קבוע) , ומסתבר שיש לתחום הזה מספר רמות, שהוא חייב להיות במעקב עם פסיכיאטר, ושעליו ועלי לחבר בין כולנו כיוון שמשימה מסוימת שאתן לו מתורגמת אצלו אחרת כאשר הוא פחות מאוזן ולי אין את הכלים המדוייקים להבחין בדקויות, טעות תמימה כזאת מצידי יכולה לבאלגן לו את החיים (וגם לי). אז... האם לבי-פולריים אסור להתאמן? ברור שמותר בתנאים מסויימים כדי שזה יועיל להם. האם הטופס מסיר ממני אחריות? כן ולא. אולי ברמה מישפטית זה יכול לסייע אך ברמה הבין אישית ממש לא. מטרת הטופס היא מידע ויצירת מחוייבות למתאמן לתהליך רציני. הטופס הוא כלי ולא שריון אחריות, מה דעתך? אורן טוקר