מסמך מזעזע

אנדרי ז

New member
מסמך מזעזע

האזינו טוב טוב למה ש"הרב" אמנון יצחק מעולל לנו באמצעות כספי המיסים שלנו. לשמוע ולא להאמין...

a-s-inv

New member
גם אויל מחריש חכם יחשב

הוא מעולם לא נגד בכספי המדינה והוא דואג לא ליגוע בכסף שלך אדון אנדריי וכיון שכך...מותר לו לעולל לך ככל העולה על רוחו

a-s-inv

New member
וואלה איך נפלת..

רק עכשיו התפניתי בפוקס לקרוא את הלינק המטופש שלך.. זה אותה תכנית של אותו שמוליק טיארה ששואל תלמיד... שכבת עם המורה? רוצה על זה ציון???????????????? ההוא שמשמש דוגמה לנוער איך הופכים סמל חינוך ותרבות לאוביקט מיני בשלטי חוצות????????. פחחחחחחחחחחחחח עכשיו תענה אתה מה עדיף עם או בלי קשר לכספי המיסים מבחינתי מי שלא אכפת לו שכספי המיסים שלו ילכו למימון כאלו תכניות אין לו זכות מינימלית על החלטת ייעוד כספו אח אח שומר פתאים השם

LSD-J

New member
האמנם?

זכור לי במיוחד תחקיר של אילנה דיין ("עובדה") על אודותיו של אייאתוללה יצחק וארגון הג´יהאד היהודי שלו. אני לא אשכח את החרדי שעמד בתור להרצאה (הרצאה עלק) עם הילד שלו והתגאה בעיני המצלמה "אתם רואים את הילד הזה?הילד הזה לא ילך לצבא!" כשכל הנוכחים מוחאים לו כפיים ומתמוגגים משמחה. עוד משהו שאני לא אשכח, לצערך הרב, הוא העובדה שנחשפה באותו תחקיר, והיא התמיכה שקיבל ארגון שופר מהממשלה (בשנת 99´, היום זה פי 5 לפחות) בסך 6 מיליון שקלים. ובקשר לשמוליק טיאר : מישהו שנכנס לקישור שם לב במקרה לשיחה מעניינת במיוחד בינו לבין חרדי לשעבר שגילה שהוא הומו? בטח זה היה סתם פעיל שינוי מתחזה...

gershon17

New member
אני נאלץ להתנגד

למרות חוסר החיבה הבולט שאני חש לאמנון יצחק -ל-"ג´יהאד" יש משמעויות קצת שונות וחמורות יותר מאשר החזרה בתשובה.

LSD-J

New member
ג´יהאד לא חמוש, בוא נאמר

ומה לעשות, את המערכה שהוא מנהל נגד הציונות, הוא רואה כמלחמת קודש.

אנדרי ז

New member
אני אבדוק שוב באתר

אבל נראה לי שהדרך היחידה במקרה הזה היא הדרך הקשה.

אנדרי ז

New member
לצערי צדקתי

אתה צריך להיכנס לאתר, אח"כ לתוכנית של שמוליק טיאר, ומאחר שכבר עבר יום מאז השידור תמצא את זה כבר בארכיון. ויחד עם זאת, האתר הזה מקבל ממני ציון 10!

ש ג י ב

New member
אנדרי´לה על חשבונך../images/Emo35.gif

אמנון יצחק כפי הידוע לי אינו מכיר במדינה ואינו לוקח תקציבים ממשלתיים הכל בתרומות של אחים שאוהבים אפילו אותך אנדרי ורצים בכל ליבם לעזור לך (לפחות לפי השקפת עולמם). בתור משלם מיסים כמוך שלא נהנה ממופעי בידור פנאי וספורט על חשבוני הייתי שמח לו היו מקציבים לא רק לתרבי(ו)ת הזאת.
באהבת ישראל
שגיב.

a-s-inv

New member
כתבתי לו זאת למעלה

אני שמח שעוד אחד יודע זאת יחדיו נחשוף כאן את מטרתה האמיתית של שינוי

אנדרי ז

New member
לעניין המימון ראה הודעתו של LSD-J

ובעניין האהבה, האם תתייחס לזה באותה צורה אם אני אזמין אליי לשבת ילדים חרדים, אקח אותם איתי לסרט בשישי בערב ואכבד אותם בסטייק חזיר עסיסי? הרי גם אני אעשה זאת מאהבה, כדי להראות להם מה הם מפסידים. האם גם זה יהיה מקובל עליך? ומה אם גם אשלם להם תמורת כל ביס מהסטייק? זה נשמע לך סביר?

למעלה