מסלול

liorburg

New member
מסלול

יש לי שאלה קצת מעיקה, אבל אני מאוד יעריך אם מישהו ישקיע קצת מחשבה ויענה לי..אז ככה אני רוצה להתחיל את הטיול שלי כנראה בארגנטינה בתחילת ספטמבר מאיפה כדאי לי להמשיך משם?? זותמרת לכיוון צילה ולעלות לבוליביה פרו והלאה....או הפוך וכאילו ברזיל קולומביה ולרדת לכיוון צ'ילה? או שבכלל כיוון אחר לגמרי?!?!?! אני ישמח מאוד לעזרה ממי שמבין קצת בנושא....תודה

kogawa

New member
כמה זמן מתכוונת לטייל?

ואיפה את רוצה להיות, ולמה הכתבת "גול עצמי" של התחלה בתחילת ספטמבר בארגנטינה??

C H 4

New member
אם אתה רוצה לטרק בדרום ארגנטינה

כל אזור ארץ האש וכו'- המסלולים הצפוניים יחסית נפתחים בסוף נובמבר, אז אם אתה נוסע לתקופה ארוכה אולי כדאי לך להפוך את הכיווניות מצד שני פגשתי אנשים שנחתו בפרו, טיילו שם, נסעו לגאלאפגוס, חזרו לבוליביה קצת ארגנטינה, קצת אקוודור, עשו גיחה לברזיל איפשהו באמצע ואז שוב נסעו לפרו. אם תסתכל על המפה תגלה שאין הרבה הגיון קוי במסלול כזה, אבל לאנשים האלו היה זמן כסף והם נהנו הרבה.

natyh

New member
מה הסיבה

להתחלה בספטמבר בארגנטינה ? אמנם אם המטרה לראות לויתנים בחצי האי ואלדז אז הרעיון לא רע אבל אחרת די בעיתי .

liorburg

New member
שום סיבה

אין שום סיבה מבחינת הטיול, אני פשוט נפגש שם עם חבר...לא הצלחתי עדיין לגבש ממש את ההמשך של המסלול אז אני ישמח לעוד עצות ועזרה...

kogawa

New member
שיפגוש אותך במקום הגיוני

למה לך לדפוק את הטיול של החיים בגלל נוחות או תקציב של חבר? תבקש ממנו להיפגש בקולומביה/אקוודור/פרו/ברזיל ותוכל לתכנן טיול הגיוני. ולהמשך שאלות ציין משך ותחומי עניין.

liorburg

New member
כמה זה באמת דופק?!

כי זה נראה לי מה שאני עושה כרגע....מה דעתכם על ההמשך הבא: נגיד מבואנס לרדת לדרום ארגנטינה לעללות דרך צ'ילה ואז בוליביה וכו' וכו'... ???

C H 4

New member
בדרום ארגנטינה הכל סגור

חברה שפגשתי בטיול גמרה אותו בספטמבר בארגנטינה והדרימה (אני לא), אבל אין טרקים רוב האטרקציות סגורות כי מושלג מידי.. יש אתרים מסויימים שגם בחורף אפשר להגיע אליהם ישירות בלי כל הטיול מסביב, אבל זה הרבה הרבה פחות מעניין ואני חושבת שגם הרבה יותר יקר ואיטי. חוץ מזה, שאם תטייל ככה לכל הג'ונגלים תגיע בשיא הקיץ כשכבר יהיה באמת חחחחחחחחחחם וללללללח ומוצף ותרצה למות מכמות החיים שתרחוש סביבך ותנסה להטיל בך ביצים או לפחות לגנוב 3 ליטר דם. זה ממש הגיון הפוך לטיול בדרום אמריקה. התקופה הכי טובה לטייל באקוודור, בוליביה, פרו, ואני מניחה שגם ברזיל שלא ראיתי זה עכשיו. בדצמבר-ינואר ועד מרץ כל הטרקים של דרום ארגנטינה בשיאם.

למעלה