מסלול קשר"גים

זיסקי

New member
טוב בוא עכשיו נרד למציאות של היום

ולא של הקורס ובתור אחד שראה כמה קשרגים שונים בשירות שלו אז באמת שאין לך מושג ואתה מבלבל בשכל כל מה שאתה אומר זה מהשטיפת מוח והרעל שדחפו לך בקורס בפעול כל מה שאתה מספר לא קורה בפועל..במלחמה האחרונה נטלו חלק גם הרבה כוחות מסייעים ללחימה וגם בקרבם יש נפגעים ..זה זה לא הופך אותם עדיין לקרביים... ממ לדוגמא? המכונעים המטוסים שנהרגו.. כבודם וכל יתר מ120 החיילים מונח במקומו ואין להשוות בין דם לדם אבל זה עדיין לא הופך אותם לקרביים אלא לכאלה דווקא שהם בעלי תפקיד משמעותי ותורם... אין ספק וויכוח כלל שמדובר בתפקיד טוב אבל כל הפואנטה של הדיון היא להבהיר נקודה קטנה ולא הכי קריטית שקשרג הוא לא לוחם למרות הכל........התגובה הבאה שלך תהיה מיותרת לדעתי כי אני מדבר פה ממה שקורה דה פקטו ולא דה יורה זהו

matan19871

New member
אם זה הויכוח

ברור שאני מסכים איתך. קשרג הוא לא חירניק וגם לא יהיה אף פעם, בגלל המקצוע. במסלול, חירניק וקשרג או כל קצין מטה אחר לא עוברים אותם תכנים וזה הגיוני. אבל אי אפשר לזלזל בתפקיד כמו שאנשים שלא מבינים עושים פה.

זיסקי

New member
אחי

אני לא זלזלתי בתפקיד הזה.. אנא קרא את ההודעה האחרונה שלי טוב יותר חירניק אתה לא וזהו קרבי? אם בשבילך קרבי זה מה שאתה מקבל במענק שיחרור והתעודה הכתומה? אז כן אתה קרבי.......

למעלה