מסלול קשר"גים

woolgather

New member
מסלול קשר"גים

קציני תקשוב קרבי* אם למישהו יש אינפורמציה על המסלול או ההתמיינות אליו... אני אשמח! ויותר טוב, אם מישהי\ו עבר את המסלול או מתכוון להכנס אליו.. אני אשמח לקצת מידע! תודה

Amazing18

New member
תלוי למי..

ידיד שלי היה בו, והוא אחד שרצה קרבי, אבל יותר ת'פוזה שמסביב ולא את הכאב האמיתי.. עזוב את זה שאח"כ מצאו לו בעיה בגב, הורידו לו פרופיל והיום הוא בקריה. יש הרבה שיכולים למצוא ת'צמם בתפקיד כזה..

EmGee

New member
להיות קצין ג'ובניק במסגרת קרבית

זה שקרביים עושים עליך פוזות שאתה ג'ובניק.

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo45.gif

זה תפקיד מעפן שלא יאכילו אתכם סרט שזה קרבי אתה תהיה קצין קשר. מה קרבי בזה בדיוק?? אז אולייי תהיה קשרג של גדוד לוחם, אז אוליייי תכנס איתם לשטחים נו אז מה, גמני הייתי בשטחים ואני סתם ג'ובניקית

2inaroad

New member
קשר"ג לפי מיטב הבנתי הוא

חיר"ניק לכל דבר רק שהוא נכנס לליחמה גם עם לפטופ. אבל הוא נכנס לאותם מקומות כמו קרבי עם נשק והכל...

מסתבר

New member
הוא נלחם בטרור באמצעות

הפצת שמועות ודברי עלבון בכל רחבי האינטרנט.

matan19871

New member
שלום!

אני מתן בן 19.5 התגייסתי בנוב 05 לקשרגים, אני נמצא כרגע בקורס מכים, אשמח לענות על כל שאלה במסרים.... שבת שלום!!

זיסקי

New member
אנפץ כמה הנפצות

קשרג כמו שאר קציני המטה בגדוד לוחם הם אחד מהשתיים או לוחמים שהתחילו מסלול וסיימו או של והגיעו לדבר הזה או כאלה שהתגייסו לזה בקצונה יעודית והסוג השני מוכשר כרובאי 03 השני 07 לרוב בלי קשר הם לא לוחמים הם לא מבצעים פעילות לחימתית והם סך הכל מתלווים לכוח לוחם אם בכלל לשרת בתפקיד הזה זה לא נקרא להיות לוחם אבל זה לשרת במסגרת קרבית... אין את ה"הילה" של הקרבי אבל יש את הטחינה-תמוך לחימה למי שזה מדבר אילו אז סבבה ולמי שחושב שזה קרבי לייט אז זה לא קרבי ולא כלום

matan19871

New member
פשוט לא נכון מה שאתה אומר

ומנותק לגמרי מהמציאות, אם אתה לא יודע אז אל תגיב

זיסקי

New member
אז בוא תתקן אותי

ואל תזרוק הצהרות בומבסטיות ואגב אתה לא אובייקטיבי .זה מנקודת המבט שלך עכשיו אחד לאחד בוא תסביר איפה אני טועה קשרג קצונה יעודית הוא לא רובאי 03? קשרג הוא לוחם? ממ לגבי אם קשרג נחשב בשלישות לוחם ואם הוא מקבל תעודות לוחם אני לא יודע אבל בפעול לוחם הוא לא... עכשיו תגיד לי מה מנותק מהמציאות

זיסקי

New member
ואתה בכלל כולה בקורס עדיין

לא התחלת את השירות בתור אחד שהיה לוחם 3 שנים בגדוד חיר והשתחרר ואני לא בקטע של להתפזם עליך אבל מה שאמרו לך בחוברות ששלחו לך הביתה לפני הגיוס או במיוניום או בכל שלב אחר במסלול שלך להיות קצין קשר הוא אם כבר מנותק המציאות קרבי אתה לא ..להפך אתה אם כבר במעמד הכי נחות שיש להיות גובניק בין קרביים שם אתה השונה לא הם בהצלחה לך בשירות ותלמד דבר או שתיים שלא כל מה שאומרים לך בקורס הוא מדוייק

matan19871

New member
זה בכלל לא קשור....

נכון אני עדיין במסלול, אבל עברתי 4 חודשים ביחסר גבעתי, וראיתי בעיניים הכל, יכול ליהיות שאיפה ששירתת זה לא היה ככה, אבל זה כבר תלוי בקשר"ג אם הוא סמרטוט שמכין מצגות כל היום או לא.

זיסקי

New member
שירתתי החטיבה שלך

לא ביחסר אלא בשקד..וראיתי יותר ממך בשירות בלי לזלזל ובלי לעשות תחרות מי ראה יותר דבר שני ..אתה בפלחיק??

matan19871

New member
בכיף.....

נכון, עושים טירונות 03, אבל ברור שמסיימים את המסלול 09. וכן קשרג הוא בפירוש קרבי בהגדרה הוא לא לוחם כי יש לו בנוסף מקצוע (קשר), כן מקבל תעודת לוחם, הוא בפירוש קצין מטה בגדוד, אבל אי אפשר להשוות בין קשר"ג לשאר קציני המטה כמו שליש, קש"א, קח"ש וכו' הקצין היחיד שמתפקד כמו הקשרג זה הקמ"ן..... לכן בו נדייק בעובדות, יש המון קשר"גים שנפצעו במלחמה האחרונה, ועושים גם בבט"ש המון עבודה מבצעית, שהמון לוחמי חי"ר לא יבצעו כל השירות שלהם.

למעלה