הימסלול טוב יותר
היי שלום לכולם אני הולכת על מסלול קייב מחכה לתוצאות בדיקות ראשוניות . האים מישהי יכולה להמליץ לי או חושבת שיש מסלול טוב יותר מבחינת הצלחה או מחיר הטיפול ( זול יותר ) מהם אחוזי הצלחה לפעם ראשונה ? או שזה רק דרך נס להתפוס הריון בפעם הראשונה?
היי010101010מסלול טוב יותר
היי שלום לכולם אני הולכת על מסלול קייב מחכה לתוצאות בדיקות ראשוניות . האים מישהי יכולה להמליץ לי או חושבת שיש מסלול טוב יותר מבחינת הצלחה או מחיר הטיפול ( זול יותר ) מהם אחוזי הצלחה לפעם ראשונה ? או שזה רק דרך נס להתפוס הריון בפעם הראשונה?
לפי בדיקה אחורה בפורוםהיי010101010
יהיו כאלה שיגידו שזה המסלול הטוב ביותר ואחרים יגידו שמסלולים אחרים יותר טובים. דעתי האישית, כולם טובים. ואם זאת הבחירה שלך לכי עליה בלי הרהורי חרטה. לגבי סיכויים מדברים על 45% שזה המון! ברור שעדיין צריך קצת מזל ליפול על 45% ההצלחה ולא על 55% הכשלון. בהצלחה בריזה
מסלול פדיוס הוא מסלול מצוייןלפי בדיקה אחורה בפורום
נראה על פניו שפדיוס נותנים אחוזי הצלחה יותר מ- 45% נכון? צריך להחליט וזהו ...לפחות זה מה שאני אומרת לעצמי בימים האחרונים... "תקופת האבל" נמשכה אצלי הרבה זמן... בהצלחה בכל מסלול אשר תבחרי
היימסלול טוב יותר
הטסת תרומת זרעהיי
היי אני לוקחת גם תרומת זרע (לצערי) ומטיסים אותו גם (חושבת) אני עוד לא יודעת באיזה מחזור נוסעת משכן נוסעת עים פרופסור משיח אגב היום דיברתי עים קלריסה מאסותא ונאמר לי שכל הרופאים הגינולוגים נוסעים בסוף החודש לארצות הברית לכנס (אולי רק מאסותא) בהצלחה ליאת
אני דווקא חושב שמסלול....מסלול טוב יותר
מלח....ניצן מדהימהאני דווקא חושב שמסלול....
אני דווקא חושב שמסלול בני ציון זולה יותר עם לוקחים בחשבון את כל ההוצאות הנולבות: טיסה ויזה עלות שייה וכלכלה. ראית שגם שאלת על הטסת הזרע. במקרה שלנו ברופאים טסו לשם ביום חמישי אם הזרע שלי במכיל ביצעו את שאיבה והפריה שם. ביום שבת אמרו לנו כמה עוברים יש לנו הבלילה שבין שבת לראשון פלפלת טסה לרומניה וביצעו את ההחזרה. עוד באותו יום א', בערב, פלפלת הייתה על מטוס בדרך ארצה. היא הייתה ברומניה פחות מ- 12 שעות וחזרה בהיריון. אנחנו הצלחנו בסיבוב הראשון והיא היום בת 9 חודשים וישנה ממש מעבר לקיר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.