מסלול הזהב נסגר!

מסלול הזהב נסגר!

הודות לכם,המשתתפים, אני נאלצת לסגור את התחרות. חלק מכם אפילו לא התייחסתם למשימות. אפשר לומר שהצלחתם לאכזב אותי. אני מצטערת. כל הכבוד למי שכן הגיש ושכן עקב אחרי התחרות,אני מצטערת אבל אני לא יכולה להמשיך עם התחרות ככה. שוב אני מצטערת.

bar m8

New member
לאאאאאאאא

אוףףףףף יואוווו תמשיכי עם מי שכן הגיש שלפחות נסיים את זה נחמד :) ? בבקשה=]

Manga136

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

עכשיו בחיים אני לא אוכל להרשם לזה!

O_O

אל תפתחו תחרות אם אתם לא מתכוונים לסיים אותה, זה סתם מעצבן במיוחד כשאתם פותחים שרשור כזה שהמטרה שלו זה בטח שאנשים ייבקשו ממך סליחה.

אולי תפסיק להתערב בכל דבר?!!

מה אתה חושב שפתחתי את התחרות רק כדי לסגור אותה?!כדי לקלקל לאחרים ?!מה לעשות שאין לי סבלנות לחכות שכולם יגישו ולתת לכולם הארכות?!אם זה כל כך מעצבן אותך פשוט,א-ל ת-ג-י-ב!.

את יודעת לקרוא?

יופי. רשמתי שאת השרשור הזה פתחת כדי להשיג קצת צומי. לא אמרתי את התחרות, מה שאמרתיע ל התחרות היא- לא רוצים להמשיך את התחרות עד הסוף? אל תחפשו תירוצים, תגידו שאתם לא רוצים. לי ולנועם היו 3 אנשים בערך בתחרות שתכננו ליותר מ40, הפסקנו? לא.

אבל..../images/Emo55.gif

יש עוד זמן להגשה! אני רציתי להגיש היום! זה לא בסדר מצדך את נותנת זמן וסוגרת את התחרות עוד לפני שהזמן נגמר!

קטקטXD

New member
את לא הראשונה ולא האחרונה שזה קורה לה.

כנראה תחרויות אחרות היו יותר מענינות והיה עומס. גמני סגרתי תחרות. 3 פעמים. תחיי עם זה ואל תעשי פוזות (לא שאת עושה כן :)

13daniel13

New member
ד.ד נו באמת

את היחידה שלא היית רצינית. את אפילו נתת הארכות ובלה בלה בלה, את מצפה שאנשים יגישו כמה שנים לפני הארכות? מי עושה הארכות לשבוע? ומה הקטע ב"עד יום שני ויש הארכה עד חמישי", כאילו - הארכה זה לאנשים בודדים שלא יכולים להגיש עקב סיבות כלשהן. תפסיקו להיות כאלה.. סלחו לי על השפה, דבילים.

למעלה