מסלול הדסה

מסלול הדסה

מסלול הדסה
שלום,
מחפשת מידע מנשים שעברו לאחרונה / עוברות כיום את המסלול של "הדסה" ירושלים (תרומה מצ'כיה).
מחיפוש בפורום נראה שעד לפני כמה שנים יותר נשים עשו את המסלול שלהם... אולי זה רק נדמה לי כי יש פחות הודעות בנושא אחרי 2016...
האם יש בנות שמרוצות מהתהליך בהדסה עין כרם / הר הצופים ויכולות לתת פידבק *עדכני*? על התהליך, הנסיעה לצ'כיה, הצוות, המלצה לרופא מטפל (יש הבדל בין שתי ה"הדסות"?) וכו'...
תודה רבה ובהצלחה לכולן!

החופרת10

New member
למה עדיין נוסעים עד צ'כיה

מסלול הדסה
שלום,
מחפשת מידע מנשים שעברו לאחרונה / עוברות כיום את המסלול של "הדסה" ירושלים (תרומה מצ'כיה).
מחיפוש בפורום נראה שעד לפני כמה שנים יותר נשים עשו את המסלול שלהם... אולי זה רק נדמה לי כי יש פחות הודעות בנושא אחרי 2016...
האם יש בנות שמרוצות מהתהליך בהדסה עין כרם / הר הצופים ויכולות לתת פידבק *עדכני*? על התהליך, הנסיעה לצ'כיה, הצוות, המלצה לרופא מטפל (יש הבדל בין שתי ה"הדסות"?) וכו'...
תודה רבה ובהצלחה לכולן!
כשאפשר לעשות את הטיפול בארץ ?
יש היום רופאים שמביאים את העוברים
להחזרה בארץ אז למה להיכנס לסיפור
של נסיעה והחזרה בחו"ל מה זה נותן

יש נשים שמעדיפות תורמות מצ'כיה

כשאפשר לעשות את הטיפול בארץ ?
יש היום רופאים שמביאים את העוברים
להחזרה בארץ אז למה להיכנס לסיפור
של נסיעה והחזרה בחו"ל מה זה נותן
ולא מאוקראינה
מניחה שזאת אחת הסיבות.
אני לא יודעת מה קורה בהדסה היום, בעבר היה נחשב למסלול עם שקיפות גבוהה, והיה מסלול מאוד אמין.
איילת

אכן

ולא מאוקראינה
מניחה שזאת אחת הסיבות.
אני לא יודעת מה קורה בהדסה היום, בעבר היה נחשב למסלול עם שקיפות גבוהה, והיה מסלול מאוד אמין.
איילת
אכן
אכן הסיבה העיקרית היא האפשרות לתרומה מצ'כיה...
תודה איילת.
אני רק תוהה למה אין עד תגובות בנושא הדסה כיום וזה קצת מעלה תהיות. המסלול לא פופולארי או שהבנות שלו לא מזדהות/ מסתובבות ב...?
אם בכל זאת למישהי/ו יש מידע רלוונטי אשמח לקרוא. תודה רבה

rabbitm

New member
היי, הבת שלי היא ממסלול הדסה

מסלול הדסה
שלום,
תודה רבה ובהצלחה לכולן!
אני לא יכולה לעזור לגבי מידע עדכני כיון שהבת שלי כבר בת 4
אבל אני זוכרת מאוד מאוד לטובה את מסלול הדסה עין כרם והייתי מאוד מרוצה.
הנסיעה לצ׳כיה זכורה לי כחוויה טובה ומשם יש לי עד היום 3 חברות.
האחות האישית היתה נהדרת. נתנו לי מס׳ תורמות לבחור מביניהן
ובכלל, כל ההתנהלות היה לטובת הנתרמת.
הרופא שלי היה פרופ׳ רבל ואחות בשם חגית.
שיהיה המון בהצלחה!

תודה רבה על המידע! האם

אני לא יכולה לעזור לגבי מידע עדכני כיון שהבת שלי כבר בת 4
אבל אני זוכרת מאוד מאוד לטובה את מסלול הדסה עין כרם והייתי מאוד מרוצה.
הנסיעה לצ׳כיה זכורה לי כחוויה טובה ומשם יש לי עד היום 3 חברות.
האחות האישית היתה נהדרת. נתנו לי מס׳ תורמות לבחור מביניהן
ובכלל, כל ההתנהלות היה לטובת הנתרמת.
הרופא שלי היה פרופ׳ רבל ואחות בשם חגית.
שיהיה המון בהצלחה!
תודה רבה על המידע! האם
את יכולה לספר קצת מהניסיון שלך ושל חברותייך: האם הצלחתם להכנס להריון מהעובר הטרי בצ'כיה? או מהמוקפאים הארץ? כמה סבבים עשית? (בהתלבטות לגבי נושא הנסיעה)
כמו כן האם בחרתם במסלול של חצי-תורמת /תורמת שלמה /שיירד-ריסק?
שמחה לשמוע שאת חובקת בת בזכות המסלול הזה ואשמח לכל שביב מידע :)

הילה724

New member
בקשר למסלול הדסה

תודה רבה על המידע! האם
את יכולה לספר קצת מהניסיון שלך ושל חברותייך: האם הצלחתם להכנס להריון מהעובר הטרי בצ'כיה? או מהמוקפאים הארץ? כמה סבבים עשית? (בהתלבטות לגבי נושא הנסיעה)
בקשר למסלול הדסה
את לא חייבת לטוס לצכיה במסלול הדסה, את יכולה לבקש מהמסלול לעשות את ההליך בארץ, מנסיון של חברה שיש לה 3 ילדים ממסלול הדסה, הראשון טרי ושניים הנוספים מוקפאים. בשלושתם נכנסה בהחזרה הראשונה להריון. חברה שלי הייתה מאוד מאוד מרוצה מכל ההתנהלות, אין לי מושג מעבר לכך. אישית לבסוף לא עברתי את המסלול בהדסה למרות כל הבירורים שעשיתי בזמנו. בהצלחה

rabbitm

New member
היי, עונה

תודה רבה על המידע! האם
היי, עונה

אני נקלטתי שם אבל ההריון לא החזיק לצערי. הבת שלי ממוקפאים שהוחזרו לארץ.
עוד שתיים שאני זוכרת נקלטו שם. אחת ילדה בת והשנייה, עקב בעיות רפואיות שלה נאלצה לבצע הפלה. עוד 2 חברות נקלטו מהמוקפאים (אחת עם תאומים)
אני עשיתי סבב נסיעה אחד וכיון שקיבלתי יחסית הרבה עוברים ֿ(7 עוברים באיכות טובה מאוד) אז את שאר ההחזרות עשיתי בארץ (3 נסיונות).
אני בחרתי מסלול של חצי תורמת מטעמי תקציב.
הכרתי עוד מישהי שלאחר שנקלטה ביקשה לאתר את התורמת והתורמת הסכימה לתרום שוב (לקחה תורמת שלמה) ויש לה 3 ילדים.
לפני הדסה הייתי במסלול של אסותא ת״א (לא יודעת אם הוא קיים עדיין) והרגשתי שלא ממש סופרים אותי. שהגעתי להדסה, עצם זה שנתנו לי מס׳ אופציות של תורמת לבחור, נתן לי תחושה של חלק מהתהליך ושלא מחליטים עבורי. כמו כן ביקשו שאעביר תמונה שלי, והרבה אומרים שהבת שלי מאוד דומה לי

כמו כן כיון שגרתי בחיפה, את כל הבדיקות עשיתי ליד הבית ורק העברתי את התשובות בפקס, כמעט ולא הגעתי לירושלים.
חייבת עוד לספר שלי היתה בעיה של רירית דקה ולכן (אולי) לקח יותר זמן להצליח.
בסופו של דבר, לדעתי, בתהליך שעולה הרבה (רגשית וכספית) צריכה להיות תחושה בטוחה. שהיינו בצ׳כיה אהבתי שלפני ההחזרה ישבתי עם הרופאה המלווה והחלטנו על כמה עוברים להחזיר ואיזה מהם. אני ממליצה לך לגשת לפגישת ייעוץ ולהתרשם ולהרגיש אם את מתחברת או לא. יתכן שיש דברים שהשתנו מאז ואם את לא מעוניינת בנסיעה יתכן שיש מסלול של מוקפאים (מכירה לא מעט ילדים כאלה).
מצטערת אם יצא קצת מבולבל, כל פעם נזכרתי בעוד משהו.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות
המון בהצלחה !

ניסיון שמלפני 5 שנים

מסלול הדסה
שלום,
תודה רבה ובהצלחה לכולן!
ניסיון שמלפני 5 שנים
היי,
הנסיון שלי ישן ואולי דברים השתנו מאז.
הדברים החיוביים שיש לי להגיד, שהיו מאד נעימים, לא היתה ממש הרגשה של עסק לכל דבר ועניין (כמו מקומות אחרים), לקחתי חצי תורמת וקיבלתי 7 עוברים באיכות טובה. רוב הנשים שהיו איתי קיבלו מספר עוברים יותר גבוה מהמובטח.
הדבר הפחות טוב שיש לי להגיד, שהרופא לא היה יצירתי - עשיתי 4 החזרות שלא צלחו והרופא לא שינה את הפרוטוקול באף אחד מהם.

למעלה