מסלול בני ציון

מצב
הנושא נעול.

דביבוס

New member
מסלול בני ציון

מסלול בני ציון
שלום לחברי הפורום המקסימים הייתי עד עכשיו משתתפת פסיבית.מתעתדת לפנות לטיפול של בני ציון שאלה שכרגע מטרידה אותי היא --כמה נשים יכולות לקבל ביציות מאותה תורמת

ברוכה הבאה לביתנו החם../images/Emo140.gif

מסלול בני ציון
שלום לחברי הפורום המקסימים הייתי עד עכשיו משתתפת פסיבית.מתעתדת לפנות לטיפול של בני ציון שאלה שכרגע מטרידה אותי היא --כמה נשים יכולות לקבל ביציות מאותה תורמת
ברוכה הבאה לביתנו החם

ברוכה הבאה וחג שמיח. למרות שיש לנו ילדה מקסימה ממסלול זה ואנחנו כן קיבלנו את כל הביציו של התורמת שלנו, אני לא זוכר אם זו המדיניות שלהם או אם הם מתחייבים לזה. בזמנו הם התחייבו לתת לנו בין 6-7 ביציות, ויש מקרים, ולא דווקא במסלול הזה, בעולם שניתן לשאוב 20-30 ביציות מתורמת אחת בצורה שלא מסכן אותה. אז במקרה כזה ביציות יחלקו בין כל הנתרמות ע"פ ההתחייבות שלהם. לנו השאלה הזו לא התרידה מאחר שסטטיסטית הסיכוי שהילדים יפגשו חצי אח גנטי היינו מאד מאד קטן. אני גם מאמין שבאיזו שלב של החיים של התורמת היא תרצה להורות בעצמה והילדים שלי יהיו גם כך חצאי אחים לילדיה, למרות שבמקרה הזה הם יגדלו בארץ זרה אז הסיכויים עוד יותר קטנים. בקיצור כדאי לך לשאול את הרופאים ממסלול זה ונשמח לקבל עדכון בנושא. המון המון בהצלחה ושוב ברוכה הבאה.

אדוינה

New member
לא יודעת לענות בוודאות...

מסלול בני ציון
לא יודעת לענות בוודאות...
אך כמעט בטוחה שמחלקים הביציות בין הנתרמות,כמובן בתלות במספר הביציות שהושגו. רוצה לאחל הצלחה בטיפול בכל מקרה!

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מסלול בני ציון
ברוכה הבאה

גם לי ידוע שכאשר יש מספר ביציות רב מחלקים אותן בין כמה נשים למזלי אצלי תמיד היה מספר קטן 6-7 וקיבלתי את כולן לצערי ללא הצלחה עד כה אבל מקווה שבהמשך... שיהיה לך בהצלחה.

צוקה1

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

מסלול בני ציון
ברוכה הבאה ובהצלחה

היי דביבוס ובהצלחה

מסלול בני ציון
היי דביבוס ובהצלחה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

מסלול בני ציון
ברוכה הבאה
ו

למיטב ידיעתי ברוב המסלולים מחלקים את ביציות התורמת בין כמה נתרמות _לפעמים גם ארבע...). אני יודעת שלרוב חברי הפורום זה לא מאוד חשוב- אבל כמוך- גם לי זה היה חשוב, ואני שאלתי ווידאתי שלא מחלקים את ביציות התורמת שלי ושאם כן זה לא לישראלית, כמו כן וידאתי שבתרומה שתרמה בעבר (אני יודעת שהיא תרמה בהצלחה גם לפני ההצלחה שלנו...
) היא לא תרמה לישראלית. אני מציעה לך לוודא את זה לפני הטיפול- אם זה חשוב לך ,וגם אם כן מחלקים- לדעת את זה מראש. והכי חשוב-

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מסלול בני ציון
ברוכה הבאה

במסלול שאני הייתי (זיגי בקפריסין) את מקבלת את כל הביציות של התורמת. אני יודעת שבסלולים אחרים הבציות מתחלקות לשתי בנות. בהצלחה

דביבוס

New member
../images/Emo51.gif

ברוכה הבאה

במסלול שאני הייתי (זיגי בקפריסין) את מקבלת את כל הביציות של התורמת. אני יודעת שבסלולים אחרים הבציות מתחלקות לשתי בנות. בהצלחה

תודה לכם על התשובות אעדכן בהמשך

ronitili

New member
../images/Emo50.gif וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מסלול בני ציון
וברוכה הבאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה