מסלול בינוני

נהרי צח

New member
מסלול בינוני

להלן המסלול שעברתי בשבת. אשמח לקבל הערות\תגובות\שאלות.

IlanShacham

New member
ברוך הבא צח. לא צירפת את המסלול ../images/Emo13.gif

שים לב שגודל מקסימלי של תמונה הוא 250K, יכול להיות שזו הסיבה, תנסה לשמור ב JPG עם דחיסה יותר גבוהה.

IlanShacham

New member
אמנם לא עשיתי את המסלול הבינוני

אבל הנה מה שיש לי להגיד על המסלול שלך
ביציאה מנקודה 1 נראה שיש ירידה תלולה מאוד - הצלחת לרכב אותה או שהלכת? אם הלכת יתכן שעדיף היה להמשיך הלאה ולרדת בצורה יותר מתונה אך מהירה. ביציאה מ-5 נראה לי שעדיף היה לעלות קצת דרומה במקום לצאת מזרחה, נראה שיש פחות קווי גובה לעלות. השאר נראה טוב. מזל טוב על הנצחון

לגבי הירידה התלולה

לפני כמה חודשים רכבנו ביער הזורע תמר, אורן אחיה (מקום חמישי בשבת) וחבר נוסף (גם אורן) וירדנו את הירידה הזו. תמר אורן החבר ואני ירדנו אותה ברכיבה איטית וזהירה, אבל אורן אחיה טס אותה כמו משוגע. בניווט בשבת תמר וגם אני בחרנו שלא לרדת אותה ולעשות הקפה גדולה וכמובן לאבד זמן בשל כך, אורן כמובן שירד אותה.

נהרי צח

New member
הצדק עימך../images/Emo70.gif

אכן ביציאה מ-5 הבחירה שלי לא טובה. כנראה מה שמשך אותי לכיוון שעשיתי היה השטח הצבאי אשר הנסיעה לאורך הגדר, לא הצריכה מחשבה (אחד מהשיקולים בבחירת ציר). לגבי הירידה מתחנה 1, אכן ירידה תלולה וחלקלקה אך בעזרת רגל "עוגן" על האדמה התגברנו גם על זה.

המסלול שלי

גם אני עשיתי כמה שטויות ....(חיצים כחולים) בדרך לתחנה 2 החלטתי להמנע מהירידה המטורפת של צח וניסיתי להמנע מלהרטיב ת'נעליים אז עשיתי קילומטרז מיותר. בדרך לתחנה 4 עמדתי בפקקים, למזלי, היו את השבילים הפנימיים דרכם גם חיפשתי מעבר לצד השני של הנחל כשלא מצאתי מעבר החלטתי לעשות הופעה ולעבור דרך הנחל וצלחתי
הרטוב בנעליים נשאר לי עד אחרי הטקס.... בדרך לתחנה 7 ראיתי מכונית עוקפת את אריק שור וכמעט "מלטפת" אותו והחלטתי להתרחק כמה שיותר מהכביש..... סה"כ 1:57:00 (בערך) זמן גלגל מהירות ממוצעת 11.1 קמ"ש מקסימלית 37.5 (מאכזבת) סה"כ 21.61 ק"מ

הדבר הכי טוב שקרה לניווט האופניים

תמר היא הדבר הכי טוב שקרה לניווט האופניים !!

למעלה