מסלול בורגין

• פותח הנושא p6a6
  • פורסם בתאריך

p6a6

New member
מסלול בורגין

אפשר ללכת לשם גם אם יש ילדים שרצים קדימה ומשתוללים? אחת המשפחות שרוצות להצטרף אלינו חוששים כי שלחתי להם קישור לאתר וכתוב שם שצריך להקפיד על הליכה במסלול המסומן ולהזהר מבורות פתוחים. הם טוענים שאי אפשר לשלוט על ילדים בגילאים שיהיו שם (קטנים אבל פרחחים אוהבים הליכה שרצים קדימה כל טיול). אפשר הרגעה דחופה? תודה מראש.

p6a6

New member
מסתבר שהם חוששים שזה מקום בשטחים

ולא רוצים להגיע לשם מסיבה זו.

זה בשטחים?

אלעד 1975

New member
מה זה "שטחים"? יהודה ושומרון!

בתור מהנדס אני יודע למשל ששטח מלבן זה אורך כפול רוחב, שטח מעגל הוא פעמיים פאי כפול רדיוסו וכו'
אלה השטחים שאני מכיר...אה, וגם ה"שטחים הפתוחים".

ואם את מתכוונת לאיזור שהיה במשך 19 שנה בשלטון הממלכה ההאשמית, אז חורבת בורגין אינה שם. היא אמנם ביהודה, ואמנם בתכנית החלוקה היא לא היתה אמורה להיות המדינה היהודית, אך כבשנו את האיזור במלחמת העצמאות והוא תחת שלטוננו מתש"ח.
אין צורך לעבור שום מחסום בדרך ולמעשה הוא ממש בסמןוך לכביש בית שמש קרית גת.

משאלתך ניתן להבין שאתם מתכננים להגיע לשם ללא מפה. אמנם המסלול מסומן ומעגלי ופשוט מאד, ועדיין ,לפחות מפת כבישים רצוי שתקחו, ולו למען ה"חוששים" .

תראי,נואש אחד יש לנו, גם שפוי, נראה לי שגם ה"חושש" יתקבל בברכה בפורום
. תזמיני אותם לפה!).

אה, ולגבי הבורות הפתוחים. רוב המסלולים בשפלה זרועים בבורות מים. גם בהר ישנם רבים. לכן לא חורגים מהשביל המסומן.
לא זכור לי שיש בעיה עם ילדים בחורבת בורגין אלא להיפך: זהו מסלול התפור על ילדים. קטנים כגדולים כאחד.
דווקא אני חושב שכל בור שיכול להיות מסוכן משולט ואולי אפילו מגודר, אך תמיד כדאי להשגיח על הקטנטנים. כשהם הולכים ברחוב (לא בכביש אלא סתם במדרכה) הם אינם משגיחים על הילדים הללו ,שמא מכונית תצא מחניה או ייתקלו בעמוד או ברוכב אופניים? כך מצופה גם בטיול.

אלעד 1975

New member
מלמיליאן היה נער מחונן

וסיני היה נער מחונן+אשה+ילד
.
בתור נער לא הייתי מחונן בצורה יוצאת דופן כמוהם וגם לא במובנים אחרים, אם כי לא ניתן לומר שלהוריי היו טענות לגבי התעודה שהבאתי מביה"ס.

אלעד 1975

New member
יש פה מומחים גדולים יותר וגם אנשי אשכולות

בכל המובנים, ואני לא אומר כך בשביל להצטנע אלא מידיעה.

אם אתה מתפעל מיכולותיי לחשב שטח מלבן ושטח מעגל, כנראה שהזכרון אצלך קצת נשחק
(האם זו אחת מתופעות הלוואי של נסיעה על ג'יפון?
), או שמא יחסך לבית הספר היה כ"רומן" של משה סיני למוסד הזה (שארך לא יותר מ-3 שנים)
...

לשמוע אותו מתנסח ומדבר היום מוכיח שיש אנשים שלומדים הרבה יותר טוב מחוץ לכתלי בית הספר.

עופר 249

New member
בוא נסתפק בזה שהציל בחוף מציצים

הכיר אותי היטב בסוף התיכון{אחלה תקופה אגב}

למעלה