מסכנות שכמותן...

uri80

New member
תאמיני לי שלא היה דחוף לי להיכנס לפרטים.

הבחור לעומת זאת מכיר מעיינות בארץ שאף אחד לא שמע עליהם, אלו היו פרטי מידע יותר חשובים מבחינתי.

הפסח הזה פשוט מלא טיולים.

לא ממש טעות

כי למי שמעל גיל 18 אסור לקיים יחסי מין עם בת 16. כלומר, אם היא מסכימה מותר אבל אם אחרי עשור היא תרצה להגיש נגדו תלונה על בעילת קטינה בגין הבטחות שווא\ניצול מרות\ניצול כלשהו- הוא ייחשב כאנס על פי חוק.

במבה9

New member
זאת בעילה אסורה בהסכמה.

ואם הנסיבות לא בעייתיות במיוחד קרוב לוודאי שאף אחד לא יתלונן.

במבה9

New member
שמתייחסים אליה בערך כמו חצייה באור אדום..

מקרים מזעזעים הרבה יותר זוכים לקבל את ההגדרה הזו, כמו ילדה בת 13 שנהג ההסעה ניצל אותה (ב״הסכמתה״ כמובן) במשך יותר מ3 שנים.
התנדבתי במרכז לנפגעות תקיפה מינית. מערכת המשפט הפלילי סלחנית למדי בנושא הזה.

מערכת המשפט רפוסה

ביחסה ל....בעצם כמעט הכל.

שופטים שמתעצלים לדון בתיקים וסוגרים אותם בעיסקאות טיעון מגוכחות (ופוגעות במשפחות הקרבן) שמביאות חשק לירות בשופט,התובע,והנאשם.
כמות עו"ד שמתרבה כמו תרבית בצלחת פטרי,ומורידה את ממוצע הרמה הכללית שלהם באחוזים ניכרים מדי שנה.
והעילגות של העו"ד שיכולה למלא תוכנית קומית ארוכת חוזה, מה שגרם אפילו ללשכת עו"ד להוציא חוזרים לנהלים שיוציאו אותם יותר טוב מהגרוע שהם שם.

אמון הציבור במערכת המשפט בקריסה,יעידו על כך נתונים ארוכי טווח שניתן לקרוא כאן.

עם מערכת משפט כזו איש הישר בעיניו יעשה,ואז יראה איך להסתדר משם.

"אתה לא צריך עו"ד שבקיא בחוק או אמת,אתה צריך עו"ד שמכיר ת'שופט"...וחבל שכך.

אוקיי

עזבו שניה את האבסורד של כל הסיפור הזה... אומרים לבנות "תתחזקו במצוות של בן אדם לחברו" ומה הן עושות? קוראות תהילים ומתחזקות במצוות של בן אדם למקום...
ממש הפנימו את הלקח..

העיקר שדרך ארץ קדמה לתורה, הא?

אני יודעת שרובכם בכלל לא יתייחס לעניין הזה, אבל מפריע לי מאד כל הקטע הזה בהרבה מאד מהחברה החרדית- זה שאין התייחסות מספיקה למשפט הזה, שדרך ארץ קדמה לתורה...

דווקא שהייתי דתי

כן חשבתי על זה.....
לפעמים אנשים מנותקים ואז הם אפילו לא קולטים בכלל מזה דרך ארץ ובמילא הם לא מבינים מזה החוסר של הדרך ארץ.....................................

אני לעולם לא יבין

איך הם פשוט זורמות עם החתונות האלה בגיל 19
ועם כל השגעונות של הקללות האלה וזה.....

למעלה