מסכנות שכמותן...

מסכנות שכמותן...

כיתה בסמינר חרדי מודאגת מכך שאף אחת מבנות הכיתה, שהן כבר בנות 19 (!!) עדיין לא נשואה.
מסתבר שהן פגעו באחת מבנות הכיתה ולכן אלוהים כועס...אז עכשיו הן מפייסות אותה וקוראות את כל פרקי התהילים.
כי מה יותר טוב מלעשות מצוות שבין אדם לחברו שעל מנת לקבל פרס?

דעתי מאוד פשוטה: פחות ילדים מתחת לקו העוני, בתולות בנות 19 זה הכי פמיניסטי שיש, המקור שסיפק את הסיפור הזה הוא חתיכת מטומטם.

הסיפור בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4212621,00.html

nini132

New member
הפיתרון הוא פשוט

זתומרת העניין של הבתולות ניתן לפתירה ברגע

0Neo0

New member
כנראה זו כתה גדולה עם 72 תלמידות...

לאלוהים יש חוש הומור... :)

האופי שבו אנשים בני 18-19 נשלטים ע"י אחרים

מזעזע אותי.
זו עבירה פלילית ממש- לשחק במוחם של אנשים מאז שהם נולדים ואז לעשות בהם כרצונך כשהם גדלים. וזה כולל לקבוע להם מתי יקיימו יחסי מין לראשונה ומתי יביאו ילדים לעולם.

בדיוק

כי עם כל הכבוד (אני מחזק את דברייך,לא נגדם) בתרבות של רייטינג,ריאליטי,ופירסום שצץ גם אם אתה לא רוצה (חוץ מאם תתקין תוכנות שממש יעזרו לך בזה) אז משחקים במוח של כולנו.

דקה לפני הגמר הגדול ישכנעו אותי שהמטליות של ניקול הם מצרך חובה לכל גבר עצל,וטיטול סופג הוא מתת אל לכל אם יהודיה שישבנו הענוג של בנה התינוק חשוב לה.ובפירסום יקפצץ ילדון בלונדיני בהיר עיניים והאם (היפה מדי) תגיש לו ממתק שוקולד רווי סוכרים ותאמר בקול סקסי ש״זה הדבר היחיד שאני נותנת לו בעינים עצומות.״

תרבות של צריכה,ויצור פסולת אינסופית

Sonic hedgehog

New member
לא לא בדיוק

כי אתה מתיחס לזה כאילו זה משהו שמצוי רק גם בתרבות המודרנית. אני אומרת שבכל חברה לא משנה מה היא יהיו נורמות ועל הסוטים מהם יופעלו סנקציות מי יותר ומי פחות. זה לא נכון רק לתרבות הריטינג או לתרבות החרדית, זה נכון לכל תרבות באשר היא. ההבדל היחיד הוא בנוקשות של הנורמות ובחומרת הסנקציות. אף אחד בעולם לא משוחרר לחלוטין מדעות קדומות שהונחלו לו ולא נקי מהתניות חברתיות עד כמה שירצה לחשוב אחרת.
אבל, יתכן וזה מה שבעצם ניסית לומר רק הבאת דוגמה ספציפית.

nini132

New member
אבל

גם חינוך חילוני חופשי ליבראלי מודרני פתוח |עוד כמה מילים בסגנון|

זה לשחק במוח של אנשים מאז שהם נולדים וזה קובע פחות או יותר אותם דברים בגבולות שונים (יחסי מין מותר לראשונה בגיל 18, נישואין ב 17.)
אתה קובע איפה ילמדו וכו'. חיים מחורבנים אבל זה המצב

אבל בשורה התחתונה

אתה לא תחליט עבור הילד שלך להתחתן או ללדת, והם כן. זה בדיוק ההבדל בין חינוך או ניסיון לחינוך לבין הזרקה לוריד.

Sonic hedgehog

New member
אני לא חושבת שהם יכולים להחליט עבור

הילד עם להתחתן או ללדת. יש נורמות חברתיות חזקות יותר כמו בכל חברה סגורה, זה הכל.

עדי אחת

New member
לא מדוייק

ללדת מחייבים, ועל חתונה יש סנקציות נוראיות כל כך שזה סוג של כפייה. הרבה פעמים זה יותר מנורמות, זה צווי יסוד.

Sonic hedgehog

New member
איך מחייבים אותך ללדת?

אקדח לרקה? מרדימים אותך ומשתילים לך עובר ברחם?

למעלה