מסכנה עמיתוש שלי

• פותח הנושא sael
  • פורסם בתאריך

sael

New member
מסכנה עמיתוש שלי

כשקמתי בלילה להאכיל אותה ראיתי שיש לה איזה 6 עקיצות על הפנים. והקטע הוא שבדיוק שלשום שמנו רשתות בחלונות, אז איך לעזאזל היתושים הארורים האלה הגיעו לפרצוף המתוק שלה? ואני אמא חסרת אחריות שכמוני ששכחתי לקנות את הפניסטיל להקלה על העקיצות. מסכנה, כל הפרצוף שלה אדום מהעקיצות המגעילו האלה. אני אלך היום לקנות את המשחה למרוח לה. אוף!!!

מוכר מוכר...../images/Emo4.gif

הכילה שלנו לא עושה את העבודה כמו שצריך וגם לנו יש עקיצות מעצבנות על הפרצופי. זאת אחת הסיבות שאני שונאת את הקיץ...

sael

New member
אוף, אני עכשיו בהתלבטות

הסתכלתי עליה וזה נראה לי מוגזם כמות העקיצות הזאת, יש שם פשוט מלא (אבל רק בצד אחד של הפנים) אז התחלתי לחשוב שאולי זה איזו פריחה או משהו כזה? ואני מתלבטת אם לקחת אותה לרופא ילדים. מה אתן אומרות?

ליטל - וידאת שאת לא סוגרת את

הכילה כשיש יתוש לכוד בפנים???

niniv

New member
נורא מרגיז....

גם אליאורי עקוץ כולו, ועוד עקיצה אחת בדיוק בעפעף של העין... כל העין נפוחה!!!! מרגיז נורא..... לא הייתי ממהרת לרופא, אבל אם את קצת מפחדת אז תלכי, עדיף להיות רגועה...

ענתש

New member
יש רק פתרון אחד לעקיצות שעוזר

(למרות שלטעמי האישי זה מכוער נורא) - כילה. לנגה יש כילה מעל המיטה כמו של תינוקות, אני עוטפת את זה מסביב למיטה שלה אחרי זהיא נרדמת ואין יותר עקיצות ! בנוסף גם חיברתי במסדרון כזה שנותן ליתושים שוקים חשמליים...

אל תשכחי שבדלת הכניסה לא עשית

רשת הם מחכים בשושו שתפתחי את הדלת ופופס הם נדחפים
ככה זה אצלנו גם לנו יש רשתות אבל לפני שאני הולכת לישון אני בודקת אם הן שם למזלי הן עוקצות רק אותי ולא את יובל.

sael

New member
אז הייתי איתה אצל הרופא

וזהו הביקור שלנו אצל רופא ילדים. הפנים שלה נראות שלא נדע- צד אחד כולו מלא עקיצות אדומות וגדולות ונפוחות וזה הטריד אותי אז העדפתי שרופא יראה, וחוץ מזה שזו הזדמנות להכיר רופא ילדים. בקיצור, הרופא עשה בדיקה יסודית ומקיפה כי גם עדכנתי אותו על כך שהיא פולטת הרבה מאוד. לסכיום הבדיקה הוא אמר שהכל אצלה בסדר והוא בדק גם את הקיבה ואין שום בעיה אז לא להתרגש מהפליטות ואם היא מגלה סימני רעב גם שעה אחרי שסיימה לאכול אז פשוט לתת לה. בקשר לעקיצות הוא אמר לי שעדיף לא למרוח כלום אלא לתת לזה לעבור לבד, ושאפשר לשים בחדר שהיא ישנה את הדבר הזה עם הקוביה ששמים בשקע נגד יתושים בתנאי שהשקע לא קרוב למיטה שלה. הוא גם שקל אותה והיא שוקלת עכשיו 3830 (היא נולדה 3250) אז היה נראה לי שזה משקל נמוך אבל הוא אמר שזה בסדר כי בהתחלה היא הרי ירדה במשקל אז ב-3 שבועות היא עלתה בסביבות 700 גר' והוא אמר שזה בסדר גמור. בקיצור, הכל בסדר איתה ורק צריך לחכות שהעקיצות המכוערות ייעלמו.

sael

New member
מקפיצה לעצמי (רוצה יחס ../images/Emo4.gif)

פשוט כתבתי את כל הפירוט של הביקור אצל הרופא כשעמית בידיים שלי אז לא פייר שכ"כ מהר אעוף לדף הבא.

עמית@

New member
מסכנה קטנה ../images/Emo10.gif

כזו פיצית וכבר אוכלים אותה- לא הוגן אבל טוב שרופא ראה אותה והביע דעה שהכל בסדר
700 גרם לשלושה שבועות זה בסדר גמור!

למעלה