מסכנה נעמה

Jimmy Kane

New member
מסכנה נעמה../images/Emo7.gif

היום בבוקר אבא של נעמה (שידוע לכולם הוא חלה סרטן) נפטר בשעה 13 היתה ז''ל אגב זה אמיתי ביותר תימנעו בבקשה מתגובות כמו שזה שקר

1 כרמלית

New member
אני גרה בכרמיאל וזה נכון גם אני שמעתי שהיתה

הלוויה אוף מסכן חבל משתתפת הצערם של המשפחה שמעתי שהיו המון המון אנשים וגם כמה חברים בודדים מהשרדות לא יודעת מי

אני בשוק, הוא היה נראה בנאדם מדהים

הוא דאג שנעמה שם תרגיש שהכל בסדר איתו וכמו שהוא אמר מתקדם בדרך הנכונה, נעמה, תנחומים. דא יש לנעמה בעל תומך שידע לתמוך בה ולעזור לה בזמן הקשה הזה.

משה: תלמד לקח ולך תשלים עם אבא שלך

אולי זה לא המקום אבל פתאום נזכרתי בו וזו העצה שבא לי לתת לו. הזמן עובר ופתאום יום אחד אבא הולך ואתה נשאר עם הרגשה שלא עשית הכל למען הורייך, אתה נשאר חי עם הרגשה מחורבנת ושל החמצה כל חייך. נעמה, אני משתתף בצערך, תהיי חזקה כמו בסדרה.

../images/Emo7.gifאוי, כמה עצוב.

כ"כ שמחתי שהראו אותו בקלטת והוא נראה טוב. לפחות היא הספיקה לחזור ולראות אותו. יהיה זכרו ברוך

אביבוש23

New member
אוי כ"כ עצוב, מסכנה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הלוואי ושתהיה חזקה למרות שזה לא כזה פשוט במיוחד שמאבדים אבא או בכלל יקר מנסיבות כאלה ולא מזקנה ועצוב עוד יותר לנו (הצופים)כי רק השבוע ראינו אותו והוא אמר שהכל בסדר יהיי זכרו ברוך

כנראה לוויה! מה לא ברור?!

יהיה זיכרו ברוך
משתתפת בצער המשפחה, שלא תדעו עוד כאב

הורס 17

New member
חבר'ה זה נכון וכמה פרטים מההלוויה

אני כרמיאלי גם, וידידה שלי והמשפחה שלה הם חברים ממש טובים של המשפחה של נעמה אבא שלה ואבא של נעמה חברים מאוד קרובים אבא שלה חזר אתמול מתאילנד אחרי שלושה שבועות, לפני שהוא נסע הייתי אצלם והוא אמר שאבא שלה לא הולך לשרוד עוד הרבה אתמול בלילה הוא חזר וישר נסע לאבא של נעמה, ואבא שלה אמר לו שהוא חיכה לו שיחזור היום בבוקר הוא נפטר ידידה שלי הלכה להלוויה היא אמרה לי שהיה ממש עצוב שהיו מלא מלא מלא אנשים מהשרדות מי שהגיע: נועם, מרינה וחבר שלה, יעל, משה, אלכס ועידן קפון.... זה מי שהיא ראתה, היא גם דיברה איתם קצת היא אמרה שנעמה והילה (אחות של נעמה) ממש ממש גמורות, ונראות על הפנים היא תלך אליהם השבוע ותיידע אותי במה שקורה אצלה ואני אשתדל לעדכן... יהי זכרו ברוך

למעלה