מסכנה איה.........

דורין!

לי יש ביום שלישי גם בחינה בתאטרון ואני צריכה מונולוג דרמתי וקומי ושיר אני לקחתי בקומי את של אנייס מתוך המחזה "בית ספר לנשים" ובדרמה את של רחל מתוך "בובה" (הדמות פשוט קופי באופי לניצן..)

Super Chuly

New member
המלצות

קודם כל- אל תעשי שייקספיר, ולצורך העניין גם כל דבר אחר שכתוב כחרוזים, כי זה מאוד קשה לשחק את זה. אני מציעה שתלכי לסיפריה העירונית ותקראי מחזות, אב לא רק את המונולוג מתוכן, אלא את כולן, כי זה עוזר בגיבוש התפקיד. תנסי אולי את "המורדים" של עדנה מזי"א, את התפקידים של מיכאלה הצעירה, אמור להתאים לך. בהצלחה! ליהי :)

KiShKooSh

New member
את ועדנה מזי"א שלך../images/Emo3.gif

אני יודעת שאין לה עוד ידע במחזות, אז קודם שתחפש מונולוג שהיא אוהבת ולאחריו תקרא את המחזה

Super Chuly

New member
כן, אני ועדנה מזי"א שלי!

עדנה מזי"א שולטת! וגם גורן אגמון! בכל מקרה, אם קוראים רק את המונולוג, אז הדמות היא מאוד שיטחית, כי כל סיפור חייה שמופיע במחזה ובאקספוזיציה שלו- בכלל לא נכנס לתודעה של השחקן, ואז באמת חבל כי הדמות חסרת כל בסיס ועומק. ליהי :)

chen010189

New member
בואו נשחק בחצר האחורית. ../images/Emo99.gif

טוב במחשבה שמדובר במשפט שבנוי על המחזה, המשפט נשמע רע

KiShKooSh

New member
כמובן.. זה לא מה שאמרתי...

(כמה שאפשר לבנות דמות שונה מהמונולוג שהאמת זה יותר מעניין, אבל בוחנים לא אוהבים את זה...) פשוט היא לא חשופה למחזות, אז פשוט שתבחר קודם מונולוג ואז תקרא את המחזה, כי היא לא בדיוק כמונו חשופה למחזות, היא חדשה בנושא

DoRiNuS sMiNiA

New member
הזוגות זה לא חובה...

בגלל זה רשמתי מונולוג,כי גם אפשר לעשות את זה לבד...

DoRiNuS sMiNiA

New member
איזה מזל שיש לי אתכם!

ידעתי שאתם האנשים הנכונים לשאול אותם,ידעתי שאתכם הכי טוב להתייעץ. תודה! תודה! תודה ! תודה! תודה!

למעלה