מסכן פבלו

Tinkerble

New member
יש כאן.........

יש אן מישהו שרוצה לדבר על הפרק עכשיו???????

Tinkerble

New member
אני מבואסת....

למרות שאני דוברת ספדית....... אני בבעיה..... אני לא מצליחה לראות את הפרק וזאת בעיה חמורה כי ביום חמישי ששמים לי בחדר אינטרנט בכבלים וזה מהיא מאוד... אבל הייתי אצל אח שלי במחשב ואצלו יש כבר אינטרנט מהיר ועדיין ראי אפשר לראות כלום אלא רק לשמוע

Tinkerble

New member
ניסיתי....

אני אנסה שוב ביום חמישי כי אח שלי ישן עכשיו....... ביום חמישי זה יהיה אצלי בחדר..... כשניסיתי אצל אח שלי חיכיתי וזה התחיל גם רק לדבר ולא הצלחתי לראות...

SK 3100

New member
תשמעי חביבתי...

מי שיש לו אינטרנט מהיר (ולא משנה באיזה חברה) ולא מצליח לראות את המורדים בצורה חלקה אז יש לו בעייה במחשב... רוב האנשים שאני מכיר (כולל אותי) שיש להם ADSL רואים המורדים חלק. מי שלא, וגר בסביבתי אני לפחות יכול לעזור לו, כי אני טכנאי עם ניסיון של שנתיים במחשבים , ואני מתקן לו את זה צ´יק צ´ק. בקיצור זה שאת לא רואה למרות ה- ADSL יכול להיות מכמה גורמים כמו למשל: אין מספיק זיכרון בדיסק הקשיח, כרטיס המסך גרוע ביותר, ועוד סיבות שלא אפרט כרגע. אני ממליץ לך לפנות לחבר\ידיד שיודע דבר מה במחשבים, ואם אין לך אז לטכנאי שיבדוק מה הבעייה.

Tinkerble

New member
יש לנו בערך 500000 טכנאים במשפחה

זאת לא הבעיה.......... עכשיו.... ביום חמישי (אחרי שיתקינו לנו רשת) אני אנסה שוב ונראה מה קורה..... בכל אופן..... זה לא מהבעיות שאתה ציינת... יכול להיות שלא חיכיתי מספיק זמן בלי לשים לב...

SK 3100

New member
אוקיייייי ../images/Emo41.gif

אם זה לא אחת מהבעיות שציינתי אז בעייה אחת כן יש, כי זה לא הגיוני שמי שיש לו ADSL לא יוכל לצפות ב- STREAM בצורה נורמלית. קופיש

Tinkerble

New member
אין בעיה.....

ביום חמישי אני בכל זאת אראה מה קורה ואם זה לא יעלה אני אדבר עם דוד שלי......... (טכנאי) בכל אופן.... איכשהו אני חייבת לראות את הסדרה.... אני אכתוב בפורום אם הצלחתי או לא

Tinkerble

New member
שכחתי לציין

אני לא ב ADSL אלא בכבלים....... אבל אני בטוחה שזאת לא הבעיה.... יש סיכוי שאני שבדוק אצל אח שלי מחר.... כי המודם נמצא אצלו וביום חמישי מתקינים לנו רשת....... (סוף סוף...)

אוקיי

היא דיברה עם ניקו ומנואל ואז לא יודעת מה הם אמרו לה ואז היא הדליקה את הרדיו עלתה על הדלפק והתחילה ולרקוד ואז ירדה ונמרחה על ניקו ומנואל

SK 3100

New member
יש לך אוליי תמונות להביא לי?

ואם יש לך מפרקים אז תשימי פה של קמילה.

SK 3100

New member
I know../images/Emo70.gif

תיכנסי לאתר הזה, ותורידי SANGLT , ואז אני מקווה שלא תיהיה לך בעייה לשמור תמונות ולהעלות לפורום...

למעלה