מסכן סיסקו

i love MJ

New member
מסכן סיסקו ../images/Emo7.gif

(אני בטוחה שאני לא מחדשת כלום
אבל בכל מקרה) כפי שידוע סיסקו חולה במחלה האיומה ויטיליגו
, כמו מייקל
ולכן נצפה לקליפ חדש מהזמר רק בעוד שנה, שנתיים, שלוש, אלה אם כן לא אכפת לו, אבל בנתיים רואים שכן.
אני בטוחה שמייקל יודע מה עובר עליו
נאחל לו ולמייקל הרבה בריאות וכוח רצון, כי זה מה שהם צריכים כרגע
אני רוצה ברכות מכם, נא לשרשר מכאן ברכות לזמרים האהובים! (לא בטוחה בקשר לסיסקו, אבל גם לו מגיע!) אז קדימה לשרשר...

i love MJ

New member
טוב אני רואה

שלילדים כאן לא אכפת מסיסקו, וגם לא ממייקל... אני רק רציתי להוכיח לעצמי כמה הפורום הזה לא נותן כבוד למייקל, ואפילו אם זה זמר אחר, מה אכפת לכם?!?! טוב אני רואה שכבר הגעתם רחוק מאוד. שלום לכם.

Marty McFly

New member
את כל פעם מעצבנת אותי מחדש!!

זה שאנשים לא ענו לך, אולי זה אומר שהם לא היו פה??? לא כולם על האינטרנט, כמוך. לא לכולם אין חיים! אז תפסיקי עם השטויות שלך! אם את כל כך רוצה לעזוב - ת-ע-ז-ב-י!! אף אחד לא יימנע את זה ממך... לפחות לא אני...

Speechless

New member
ברכותי למייקל ג´קסון ../images/Emo23.gif

אני רוצה לאחל למייקל ג´קסון שיביס את סוני מיוזיק שכרגע בשבילו זה הדבר הכי עיקרי שעומד לו לו על הווריד ! אולי סיסקו יהיה (לא נעים לי) אבל אין לי ברירה... אולי סיסקו יהיה ההוכחה לכך שמייקל לא משקר לאף אחד בזה שהוא חולה גם במחלה הזו ולא עשה ניתוחים בשביל זה אני רוצה לאחל לו שימשיך להיות כל כך מאושר עם הילדים כמו עכשיו.. אני מאחלת לו שימצא את הכלה שהוא מחפש ! שתאהב אותו בזכות מה שהוא בפנים! אני מאחלת לו המון הצלחה ! יישר כח מייקל! אני אוהבת אותך! אתה האחד והיחד! גאון אמיתי! ואל תתן לאחרים לתת לך לחשוב אחרת! כי אתה כל זה! ולכל הזמרים מכל רחבי העולם שמרו על עצמכם מתאונות דרכים... אני רוצה גם להגיד לליסה ז"ל מלהקת טי אל סי .. שתנוח במשכבה בשלום... הלכה מוקדם מידי בהחלט ... עצוב:"(

Speechless

New member
נ.ב ברכותי גם לסיסקו../images/Emo41.gif

לסיסקו ... אני בטוחה שברגע שגילת שיש לך מה שיש למייקל .. אתה בהלם וקשה לך לקבל את העובדה... לא קל פתאום לראות את עצמך בעור שונה... בהחלט מדכא! זה כמו שנקום יום אחד ונראה איזה חג´קון ענקי על הפנים שלנו שלא רוצה לרדת~! סיסקו , אני מאחלת לך רק בריאות.. עכשיו אתה ומייקל יכולים לעזור אחד לשני לתמיכה במחלה! אל תתבייש להחשוף את עצמך עם צבע החדש שתקבל בגלל המחלה! מייקל פחד אבל בכל זאת הלך עם זה עד הסוף! אז תלמד ממנו סיסקו!

gabi16

New member
אל תקחי את זה אישי אבל.....

מה ניסגר איתך?!!!!!!!! מה את מדברת למייקל ולסיסקו בגוף ראשון למה מה את חושבת שהם נכנסים לפורום וקוראים את ההודעות שלנו?? שלחי לאיימלים של המועדון מעריצים שלהם או משהו לא לפורום...

למעלה