מסכן האפיפיור

the irrational

New member
מסכן האפיפיור

איזה בלאגן שלם עשו לו על מה שהוא אמר.(והוא בהחלט צדק)

Reut E

New member
האפיפיור באמת צודק

ומה הוא צריך להתנצל לבכיינים האלה?!

michelle2113

New member
כי אם הוא לא יעשה מאמצים לכך

הנצרות תפגע מאוד... הגענו למצב שאנחנו מאויימים ע"י האיסלם. ממש ככה. תראו, העם המוסלמי דרש מהאפיפיור (בכבודו ובעצמו!) להתנצל- והוא עשה את זה!!! העיקר שלא ייפגעו הכנסיות ולא ייצא שם רע לנצרות... מה יקרה במצב אחר? מה יקרה כשהאיסלם יבין שיש לו המון המון כוח בידיים ויאיים להחריב כנסיות עצומות ולבצע פיגועים בנוצרים, אם האפיפיור לא ייצא נגד ישראל והיהודים... וזה יתעצם, ויגיע לפגיעות פיזיות ביהודים, רק בגלל הפחד מהאיום האיסלמי.. אין ספק שצדק אותו אחד שהוא ציטט. האיסלם בהחלט משתמש בכוח ואלימות למען השגת מטרותיו הדתיות. וזה מסוכן וממשי, וחייבים חייבים לעצור את זה. (רעות שנשמעת כמו פעילת שלום עכשיו)

Reut E

New member
העיקר שלמוסלמים להם מותר להגיד

הכל על יהודים ונוצרים, די נימאסו עליי אלה! עכשיו גם האפיפיור ידע מזה איסלם, כאילו רק להם מותר ללכלך עליי כי אני לא מוסלמית. חוץ מזה למה הם לא מבקשים מאחמינג'אד להתנצל, הוא לא אמר כלום על יהודים....

זה לא ממש אוקי

האיסלם משתמש בכוח להשיג מטרות? ומה עושים מתנחלים שהולכים מכות עם שוטרים, או לא נותנים לילדים פלסטינים להגיע לבית ספר? אז תגידי "אבל הם לא מייצגים את היהדות.. הם סתם מטורפים.." בדיוק.

michelle2113

New member
לא חשבתי על זה ככה.

אני מסתכלת על הכל מנקודת מבט מאוד חילונית ונאיבית. אני גם לא בדיוק יודעת איך לאכול את הפחד הזה ממה שאני רואה בטלויזיה.. אני מניחה שאתה צודק, וכמו שאצלנו יש את הקיצוניים, גם אצל הנוצרים. בכולופן, מה שראיתי אתמול בטלויזיה לא דומה לדברים שקורים אצלנו וידוע לי עליהם, והתגובה הקיצונית הזאת לדעתי מוגזמת, מאיימת ומחלישה אותנו מול המוסלמים הקיצוניים. אני לא מכלילה. אני האחרונה שתעשה הכללות. ואין לי שומדבר נגד המוסלמים כדת. ולזכותי יאמר "דבריי יצאו מהקשרם". אבל אל תתעצבן שוב...

יופי ../images/Emo13.gif

רק אל תהפכי את השטויות של קבוצות מסויימות למלחמת דתות ועמים. כמו שהיהודים רובם אנשים שפויים כך גם המוסלמים, וכמו שאצל המוסלמים יש אנשים עם רעיונות "חכמים" גם ליהודים יש את ליברמן או מרזל...

michelle2113

New member
הרי זה ברור...

אבל בתור יהודייה שחיה בישראל, לפעמים קצת קשה לעצור את האשמות. זה מפחיד. לי אישית (אבל אני רגישה לאללה) זה מרגיש כאילו עוד שנייה הם פותחים פה מחנות ריכוז או מינימום שולחים עלינו איזה פצצה אטומית. ונניח שהייתי פאשיסטית (נניח!!!) הייתי בנאדם רע?

michelle2113

New member
אדם רע...

יותר נכון- שחושב אחרת ממך, שהדעות שלו נראות לך ממש שגויות. יש אנשים שקשה להם מאוד עם אנשים שלא חושבים כמוהם.. לא מקבלים דעות אחרות משלהם.. ברגע שהוא אמר פאשיסטית , כבר הבנתי שהוא נגד..

אדם רע הוא אדם שונה? come on...

"לדעתי פיצה זה בכלל לא טעים..." דוגמא למחשבה שונה....... פאשיזם זה לא רק שונה, זה נגד חופש ושיוויון, זה רע. את מבדילה "בינינו" ל"בינם" ולכן החלטתי להקצין ולקרוא לך פשיסטית. מי הם? על מי הם יפילו פצצת אטום? מה צריך לעשות להם? ואיך מרגיש אדון מוחמד שהשכן שלו היה איש חיזבאללה, אז הפצצה שהפילו שם פוצצה גם את החצר שלו והשאירה שם מצררים חיים? הוא לא יחשוב ש"היהודים" רוצים להרוג "אותם"? אותו אבסורד קיים מהכיוון השני ובא לידי ביטוי באמירות כמו "אני פוחדת מהם". במקום להיות "האחרונה שתעשה הכללות", פשוט תפסיקי להכליל. אולי אז דברייך לא יוצאו מהקשרם

michelle2113

New member
טוב. אני משתדלת.

אבל מה שיוצא פה על הכתב זה לא תמיד מה שאני מנסה להגיד או חושבת. אני לא טובה בהתבטאויות כמוך, אז אני אפסיק להביע דעה פה על נושאים שמעוררים כל כך הרבה מחלוקת. יום טוב.

מי זה "הם"? אלוהים אדירים!

some of my best friends are muslims ואת באה ואומרת לי שטמון בהם מחבל? ושהם סכנה לעולם המערבי? תחסכי ממני את השטויות שלך.

למעלה