מסכמת את היום -

אור685

New member
מסכמת את היום -

אז באמת חזרתי לעצמי,אחרי היום הקשה שהיה אתמול אכלתי כמו שצריך הלכתי,אחרי הפסקה של כמה ימים, ועוד עם בעלי!! (סחבתי אותו כי החברה לא נמצאת ולא בא לי לבד) וכרגע השאיפה היא לרדת קילו בשבועיים הקרובים וביום שלישי שאחרי החג לקבל סוף סוף סוף את הכוכבית . הלוואי....

אורית - כל הכבוד תמשיכי כך

גם אני פחות או יותר התאזנתי (אחרי שאתמול אכלתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן) חזרתי עכשיו מהליכה 50 דקות - הלכתי לבד היום אז קירתי קצת... לילה טוב איריס

יופי. ואצלי.......

אני חושבת שירדתי מתחת ל-80 אני כל כך שומרת בימים האחרונים. מה נכנס היום: מנה פלאפאל עם המון חמוצים וירקות וקצת טחינה 2 כוסות ספרייט 2 גביניות קטנות בעבודה - זה בגלל הרמת כוסית שהיה אצלנו לפסח ומתכננת לרדת עוד מעט על חביתה עם נקניקיות ללא פחממות הפעם. וזהו סוגרת את הבסטה עם הליכה של כמעט שלוש שעות. שעה בבוקר וכמעט שעתיים עכשיו.

מאיוש1982

New member
ואני מה אכלתי ומה עשיתי...

אז זהו שבעיקר ניקיתי ועוד את המטבח, נפתח לי התו............................ בין לבין הצלחתי לצאת להליכה של שעה בערך 5 קלומטר. ומה אכלתי... בבוקר 4 פריכיות אורז עם קוטג' ועגבניה. בצהריים: 4 פרוסות לחם קל עם משולש מון בלאן לייט ו3 פרוסות טוסטי 9%. ערב: 2 טבעול לייט עם 4 פרוסות לחם קל וחומוס וירקות. נראה לי שאני ימשיך לנקות עוד אולי גם עד 4 בבוקר רוצה לסיים היום ומחר לנוח ורק לעשות השלמת קניות ומשלוחה... אבל איזה כייף היום כבר ממש הרגשתי את האוירה של החג... אני אוהבת.

יעל י

New member
סיכום קשה...יום קשה...

באוכל לא נורא. בוקר:2 טוסטים לחם קל מלא וגבינה לייט ומלפפון ביניים:ארטיק מצופה פשוט (היינו בביקורת בבי"ח) צהרים: שניצלונים 4 וכף גדולה אורז עם רוטב צ'ילי. ערב: חצי חביתה. לילה: נס קפה עם ריבוע עוגת מוס מהיום הולדת של הבן האמצעי שלי.

jesie12

New member
1 בלילה ,רק עכשיו נכנסתי אחרי 14 שעות עבודה

בוקר: בייגלה קל עם קוטג' ונס צהריים:(בעבודה) סלט משני מלפפונים ושתי עגבניות חתוכות גס ויוגורט אחה"צ (עדיין בעבודה): יוגורט ערב\לילה:(ממש עכשיו) בייגלה קל נוסף עם גבינה ונס.

יום טוב יחסית

בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה ביניים - תפוח וירקות חתוכים א. צהריים - בשר עם ירקות בסגנון סיני, כף הגשה של אורז ביניים - 2 פרוסות לחם קל עם ריבה ללא סוכר ערב - 2 פתית עם נקניק ופרוסה אחת של גבינ"צ חצי כוס חד פעמית של גרנולה עם חלב חטאים - 2 קוביות שוקולד, 2 ופלים.

נוגלי

New member
ואני

בוקר- נס עם חצי כוס חלב 3% ביניים- כוס פיטנס עם חלב 3% צהריים- מנה פלאפל עם טחינה (לא בישלתי כי הכשרתי את המטבח לפסח) וזהו, נראה מעט, אבל אני עדין מכה על המנה פלאפל הזו. והיום נשקלתי למרות שאני יודעת שאסור להשקל כל יום והעלתי משלשום 300 גר'. אוווף

למעלה