אוהב את עד מתי, והשיר של מירי מצמרר. השני לא מכיר של תום גפןעד מתי אתי אנקרי
ילד של אהבה תום גפן
הותיר אחריו חברה -מירי מסיקה
עשה חזרתי מעל האש עם המשפחה , טקס יום הזיכרון.
פחות: לחוצה ובמתח מהמצב .
מאכל: סטייק ,מרשמלו על האש
תוכנית כנראה טקס המשוואות
מחכה: אמור להיות לי שבוע לחוץ\בדריכות מהצב לא ידוע מראש.
וגם מצד שני אם לא צפוי הרבה דברים יותר מדי עומס אין ברירה יש שבועות שכאלו.אוהב את עד מתי, והשיר של מירי מצמרר. השני לא מכיר של תום גפן
שמח שנהנית עםהמשפחה
הגיוני שאת לחוצה במתח- עדיין לא ידוע מה יקרה עם איראן
שיהיה חג שמח וסופש נעים
מזל טובמסכם שבוע נחמד ויותר שפוי אישית אצלי בעבודה
שיר: האמיני יום יבוא- יפה ירקוני
שלחי אותו- רוני דלומי
בית ביפו- דודו טסה
טוב השבוע: עבר מהר
פחות טוב: ההתנהגות של נבחרי הציבור והשלטון
מאכל: שווארמה
סרט\תוכנית: אלבומי מופת עם רז שכניק על האלבום "כשזה עמוק"
מה מחכה לו- עבודה, שירים חדשיםושיעבור בשלום, מסיבת אירוסין של אחי ביום חמישי הבא
תודה רבה.מזל טוב
איך עבר העצמאות והזכרון?
באמת משנה לשנה נהיה יותר קשה?מרגיש.תודה רבה.
יום הזיכרון הכי קשה שעברתי, משנה לשנה נהיה עצוב ועצוב. טוב שעבר, אין כוחות לצפות בסרטים
העצמאות אני נהנה כעת למרות שלא עשינו על האש ולא נסענו לאף מקום.
קשה משנה לשנה, כשהייתי צעיר יותר התחברתי ליום השואה. כעת זה גם וגםבאמת משנה לשנה נהיה יותר קשה?מרגיש.
אצלי הייתה היציאה המרוחקת ביותר מאז המלחמה .
ונקווה שלא האחרון בזמן הקרוב .
ואיפה אירוסין באולם או בבית?זה החתונה או לפני לא הבנתיתודה רבה.
יום הזיכרון הכי קשה שעברתי, משנה לשנה נהיה עצוב ועצוב. טוב שעבר, אין כוחות לצפות בסרטים
העצמאות אני נהנה כעת למרות שלא עשינו על האש ולא נסענו לאף מקום.
מסיבת האירוסין זה הצעת נישואין של אחי תהיה בבית של בת הזוג של אחי אצל ההוריןם. עוד אין תאריך לחתונה.ואיפה אירוסין באולם או בבית?זה החתונה או לפני לא הבנתי
שאלה מסקרנת מה נראה לך שאנחנו לקראת המלחמה הבאה?מסכם שבוע נחמד ויותר שפוי אישית אצלי בעבודה
שיר: האמיני יום יבוא- יפה ירקוני
שלחי אותו- רוני דלומי
בית ביפו- דודו טסה
טוב השבוע: עבר מהר
פחות טוב: ההתנהגות של נבחרי הציבור והשלטון
מאכל: שווארמה
סרט\תוכנית: אלבומי מופת עם רז שכניק על האלבום "כשזה עמוק"
מה מחכה לו- עבודה, שירים חדשיםושיעבור בשלום, מסיבת אירוסין של אחי ביום חמישי הבא
אני לא יודע. כולי תקווה שהמלחמה הבאה תהיה בעוד 10 שנים או יותר. ברור שלא יהיה שקט פה אף פעם כי זה אזור המזרח התיכון בל קצת כמה שנות שקט אולי מגיע לנושאלה מסקרנת מה נראה לך שאנחנו לקראת המלחמה הבאה?
אמן לגמריאני לא יודע. כולי תקווה שהמלחמה הבאה תהיה בעוד 10 שנים או יותר. ברור שלא יהיה שקט פה אף פעם כי זה אזור המזרח התיכון בל קצת כמה שנות שקט אולי מגיע לנו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.