מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: התחדשות השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: לאילו שעדיין מתחפשים:למה אתם תהתחפשתם אם יש לכם תצרפו תמונה
אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? חג שמח

בר דותן

New member
סיכומשבוע

שיר השבוע: הילד שלכ ולנו - אביב גפן .. שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע:אה אה אה - לבבות הדבר הכי טוב שקרה השבוע : פורים .. הדבר הפחות טוב שקרה השבוע::\ התחדשות השבוע:מקלדתשליטהחדשה :) (זה לא מקלדת למחשב חח) סמיילי שמאפיין את השבוע::) לאילו שעדיין מתחפשים:למה אתם תהתחפשתם אם יש לכם תצרפו תמונה אין תחפושת :\ אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? משתה פורים D: חג שמח

בר דותן

New member
מקלדת שליטה היא

מקלדת לתוכנות מוסיקה.. לעריכה ויצירת מוסיקה וסאונדים שונים .. בלייב\ באולפון ..

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: לאחד החיילים - להקת הנח"ל http://www.youtube.com/watch?v=pedMT5PLGj4 שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההופעה המכובדת של מכבי רמת חן בגמר הגביע לנשים הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: איבדתי את המטען של הפלאפון סמיילי שמאפיין את השבוע:
אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? סעודת פוריים ומשלוחי מנות (הכנתי היום ששה!), אני אשתדל לשמוע את מגילת אסתר בבית הכנסת

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:til I for get about you שיר השבוע של אפרת:מגדלור קליפ השבוע:אין לי ממש ראיתי המון קליפים ואני לא ממש מצליחה להחליט :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פורים!! אני התרגשתי יותר מהיום הולדת שלי הדבר הפחות טוב שקרה השבוע:עוד משהיא התחפשה לאליס.... (לא אותה תחפושת אבל אותו רעיון) התחדשות השבוע:נעליים סמיילי שמאפיין את השבוע:
לאילו שעדיין מתחפשים:למה אתם התחפשתם אם יש לכם תצרפו תמונה אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? התחפשתי לאליס בארץ הפלאות (תמונה בשביל אריה) והכנתי משלוחי מנות :) חג שמח!!!

אריה31

Member
מנהל
יא!, איזה יופי של תחפושת../images/Emo13.gif

תודה שצירפת תמונה נטע
ממה כל כך התרגשת?

נטע5909

New member
לא יודעת מהחג כנראה

לא הצלחתי להירדם בלילה לפני :) ותודה רבה השקעתי בה המון

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: erlkonig - schubert (כן, אני שומעת קלאסי) שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שבוע עם החבר ^^ הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: מסתבר שנכשלתי במתמטיקה, והלך לי ממש גרוע במבחן באזרחות. שונאת מבחנים>< התחדשות השבוע: תקליטים!! והרבה
סמיילי שמאפיין את השבוע:
לאילו שעדיין מתחפשים:למה אתם תהתחפשתם אם יש לכם תצרפו תמונה: התחפשתי לאפרת מ"איפה אפי" חחח
אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? לשמוח ולצהול D: פורים שמח לכולם! ^^ (בתמונה אז אני האמצעית^^)

אריה31

Member
מנהל
למה כבר לא התחפשת לאפרת אחרת?../images/Emo8.gif

הרגע למדתי שיש דבר כזה שנקרא "איפה אפי"? חח

ליאן 162

New member
סיכום מאוחר:)

שיר השבוע: AVRIL LAVIGNE- SOMEONE LIKE YOU שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע:- הדבר הכי טוב שקרה השבוע חופש פורים!!!!!!! הדבר הפחות טוב שקרה השבוע:מישהי מהעבודה עזבה=Q התחדשות השבוע: האלבום החדש של אבריל לאבין, צמידים מהשוק וכובע קש מגניב כזה:) סמיילי שמאפיין את השבוע:
לאילו שעדיין מתחפשים:למה אתם תהתחפשתם אם יש לכם תצרפו תמונה אני אישית לא אוהבת את פורים, לא התחפשתי אילו מהמנהגים והמצוות של החג אתם מקיימים??? ביעקר נהניתי, הייתי בים פעמיים בסופ"ש, במדרחוב בזכרון, ראיתי סרט, והיום ואתמול אני חוזרת להיות תלמידת יב' עם בגרויות על הראש..... אלללה עוד 3 חודשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אריה31

Member
מנהל
אני עדיין מבקר מדי פעם בעבודה שלך מיכל

כאילו כשאני בסביבה

למעלה