מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שר השבוע שיר השבוע של אפרת קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: תגלית השבוע: התחדשות השבוע: משאלה לשבוע הבא: משהוא שבא לכם להוסיף: שבת שלום

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שר השבוע: Kids - Take that http://www.youtube.com/watch?v=jhnptWa5P-k שיר השבוע של אפרת: לא שרע לי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מכבי רמת חן עלתה לגמר הגביע
הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: הפעילות הכמעט אפסית של הפורום בתקופה האחרונה
תגלית השבוע: אני מסוגל לפחד מרגשות גם בקשר עם ידידה טובה משאלה לשבוע הבא: שרמת חן תזכה בגביע, למרות שזה יהיה קשה מאוד שבת שלום

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע: rain שיר השבוע של אפרת: קרב איגרוף קליפ השבוע: ho yeah הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיימתי את התחפושת!! הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: מבחנים תגלית השבוע: שקוטג' יותר טעים בחורף התחדשות השבוע: נעליים ותחפושת :)) משאלה לשבוע הבא:שיהיה טוב ביפן משהוא שבא לכם להוסיף: אני יודעת שבזמן האחרון לא הייתי הרבה בפורום אני אשתדל מאוד לחזור שבת שלום

אריה31

Member
מנהל
שמח שחזרת לסכם../images/Emo13.gif

למה התחפשת? נשמח לתמונה כשזה יהיה רלוונטי
rain של מי?

נטע5909

New member
אני מתחפשת לאליס מארץ הפלאות

זה חלום שלי להתחפש לזה rain של קייטלן טרבר

Francine1

New member
מסכמת :]

שר השבוע: Friend Like Me - Aladin שיר השבוע של אפרת: כמו שזה היה קליפ השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שני דברים - סיימתי לכתוב עיבוד ליצירה ויצא ממש מעולה, המורה שלי התלהבה
ויש לי חבר ^^ הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה שכמעט בטוח שנכשלתי בו תגלית השבוע: ממש קל לי ללכת לאיבוד
התחדשות השבוע: שרשרת
משאלה לשבוע הבא: שיהיה מוצלח כמו זה משהוא שבא לכם להוסיף: "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים", אני וידיד שלי בדיוק דיברנו על המשפט הזה ^^

אריה31

Member
מנהל
תתחדשי על החבר../images/Emo140.gif

איפה ואיך הכרתם? בן כמה? יאללה פרטים חח

Francine1

New member
חחח תודה ../images/Emo9.gif

אממ האמת שחברה משותפת הכירה בינינו.. הוא בן 17 מאיזור הצפון D: [חח קצת רחוק אבל מסתדרים]

ady18

Well-known member
השבוע אצלי...

לראות את האור עזוב גלי עטרי עשה:משחק כדרוסל,שופינג, ותערוכה של אומן זכוכית הרס מזג האוויר הצחדשות השבוע קניתי בגדים תגלית:רזיתי משאלה: שרמלה תזכה בגביע המדינה

ליאן 162

New member
סיכוםםם

שר השבוע דניאלה ובן ספקטור- CUT IT OUT שיר השבוע של אפרת פעם בחיים שאני חושבת שהמנגינה שלו הופיעה בפרומו ל-"פלפלים צהובים".... קליפ השבוע: - הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לאבריל לאבין יצא האלבום החדשששש הדבר הפחות טוב שקרה השבוע: התבטל מירוץ שכבתי של בי"ס בגלל הגשם=/ התבאסתי כי אמרו שנרוץ בכל מזג אוויר... תגלית השבוע: קיבלתי 100 בבחון במתמטיקההה התחדשות השבוע: האלבום החדש של אבריל לאביןןןןן משאלה לשבוע הבא: שיהיה לי זמן לישון בפורים... אני לא הולכת לבי"ס. לא אוהבת את החג הזה משהוא שבא לכם להוסיף: אני ממש נהנית לנהוגגגגג ולחברה הכי טובה שלי נגמר המלווה אז התחילו החגיגותתתתתתתתת חחחח סתם.... בקטנה כזה=]

אריה31

Member
מנהל
Cut it out שיר מעולה!!!

כל הכבוד על ה-100 אבל מה רע בפורים? לא שאני מתחפש, אבל זה חג חמוד

למעלה