מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: תגלית השבוע המלצת השבוע: גאוות השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: סתם משהוא שבא לכם להוסיף: שבת שלום

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר השבוע: אה אה אהבת חיי עידן יניב טוב יום הולדת לאמא פחות טוב עייפות המלצת השבוע:התוכנית משפחה חורגת לא שלי אומנם רמלה נשים בחצי הגמר האירופי

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: Queen of rain - Roxette שיר השבוע של אפרת: לא שמעתי אף שיר של אפרת השבוע קליפ השבוע: הקליפ של שיר השבוע שלי http://www.youtube.com/watch?v=U3--JrsrguM הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מפגש עם עיתונאים בחצאי גמר וגמר גביע המדינה בכדורסל הדבר הפחות טוב: דכאונות באמצע השבוע תגלית השבוע: לצערי אין לי המלצת השבוע: הסרט "ירח מר" משנת 1992 גאוות השבוע: תרמתי 100 שקל לחולת סרטן (שתהיה בריאה) סמיילי שמאפיין את השבוע:
שבת שלום

ליאן 162

New member
סכמ"ששששש

שיר השבוע: LOVE THE WAY YOU LIE -PART 2 שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה קליפ השבוע: PINK -F**KING PERFECT הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא הלכתי לבי"ס 4 ימים!!!! :) הדבר הפחות טוב: הייתי חולה...חחחחחחחח תגלית השבוע --- המלצת השבוע: ספר= האספנים-דיוויד באלדאצ'י גאוות השבוע: לצערי אין... סמיילי שמאפיין את השבוע:
סתם משהוא שבא לכם להוסיף: ממש מרגישים את סוף יב'...וזה דורש פשוט לעצור את הזמן..אבל אי אפשר...!!! חחחחחח
שבת שלוםם

אריה31

Member
מנהל
תאמיני לי שהייתי חוזר עכשיו ליב'../images/Emo3.gif

אבל החיים מתקדמים מה לעשות, צריך להפיק את המירב בכל שלב

bali

New member
מנהל
מסכיימת

שיר השבוע: "הכעס" של רוקפור שיר השבוע של אפרת: בום טראח קליפ השבוע: לא רואה כל כך קליפים הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחי הצעיר חגג יומולדת 22. הוא כבר לא כזה קטן אז אני מתאמנת בלהגיד אחי הצעיר ולא אחי הקטן
הדבר הפחות טוב: אני חולה כבר מעל חודש ואין סימני שיפור עדיין
תגלית השבוע: אפשר להכין סלט סלק ומוצרלה כמו של ארומה רק יותר טעים בבית, וביותר זול
המלצת השבוע: אתמול ראיתי את הסרט "ברבור שחור". מומלץ מאד אבל דעו שזה סרט אפל, כמעט אימה לייט. נטלי פורטמן ומילה קוניס משחקות מעולה. גאוות השבוע: הצלחתי לאפות לאחי עוגת יומולדת שכולם אהבו למרות החולשה שלי והמגבלות. סמיילי שמאפיין את השבוע:
(לא מצאתי סמיילי מסוחרר) ואני רוצה להוסיף ולאחל לכולם שבת שלום מלאה בריאות

bali

New member
מנהל
תודה רבה אריה ../images/Emo13.gif

לגבי "הכעס", פעם מזמן שמעתי אותו ברדיו ושכחתי איך קוראים לו ומי שר אותו. כמה חרשתי את הרשת, את הרדיו והצקתי בפורום זיהוי שירים עד שמצאתי, אוי ויי. אני כזו. לפעמים נתע לי שיר ועד שלא אמצא אותו אני לא אהיה שקטה
מאז אני לא שוכחת את השיר הזה והוא מקסים בעיניי (והיה גם לפני).

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע: rain http://www.youtube.com/watch?v=BMTpO_iQvy0 שיר השבוע של אפרת:לא שרע לי קליפ השבוע: I'll Make it Real הדבר הכי טוב שקרה: השבוע:קיבלתי 100 בעבודה ענקית שעשיתי בהיסטוריה, בפעולה בנמ"ש לכבוד יום המשפחה ילדה אמרה לי שהיא רוצה שאני גם אהיה במשפחה שלה :))) הדבר הפחות טוב:מבחנים תגלית השבוע: זמרת שלא הכרתי קודם ואהבתי שירים שלה Katelyn Tarver המלצת השבוע:אחרי שכותבים תשובה ארוכה במבחן גדול בחשבון ומגיעים בסוף לתוצאה לא כדי לכתוב 4+4=4 מנסיון :((( גאוות השבוע: הציון בהיסטוריה :) סמיילי שמאפיין את השבוע:
שבת שלום לכולם!!!

אריה31

Member
מנהל
סיבה מצויינת לגאווה

פעם ראשונה ששומע את הזמרת נשמע בסגנון כזה של תחילת ה-2000

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Cat Stevens - Cat's in the cradle שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא קליפ השבוע: It's Oh So Quiet - Bjork הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול שנתי שהיה ממש כיף ומשחרר
הדבר הפחות טוב: תחושה מעצבנת בכלליות והירידות התלולות במסלול, כי יש לי פחד גבהים XD תגלית השבוע: אני לא בכושר המלצת השבוע: Smile, it confuses people (; גאוות השבוע: אפילו שלא ניגנתי הרבה במהלך השבוע הצלחתי לשפר יצירה שאני מתאמנת עליה.. סמיילי שמאפיין את השבוע:

אריה31

Member
מנהל
איפה היה הטיול?

להרבה אנשים יש פחד גבהים, גם לי במידה מסויימת יש לי חבר שיותר

למעלה